01.11.09, 13:02
Co zrobić aby mieć takie loki ? Czy tylko fryzjerka ? i jak długo taka fryzura
się utrzyma ? Może ktoś wie ? Pytam bo chciałabym na pewnym spotkaniu mieć
takie właśnie loki ale wyjeżdżam dzień wcześniej w miejscu docelowym nocuję i
nie ma szans ani czasu rano odwiedzić fryzjerkę. Rano od razu mam spotkanie.

https://tiny.pl/hxhpp
Obserwuj wątek
    • mme_marsupilami Re: Loki 01.11.09, 13:11
      Moze jakies termoloki albo papiloty na noc? Mam naturalnie falowane wlosy a taka fryzura nie utrzymuje sie dluzej niz godzine (wilgotnosc powietrza sprawia ze wlosy opadaja pod swoim ciezarem, robi sie "mop").
      • l.e.a Re: Loki 01.11.09, 13:15
        kurde sad
    • nutka07 Re: Loki 01.11.09, 15:26
      Musialabys na noc nakrecic na papiloty. Tylko wczesniej w domu pocwicz jak grube
      pasma nawijac. Jak beda za cienkie to moze baranek wyjsc. Ja mialam wlosy prawie
      do pasa i krecilam jakis czas codziennie wieczorem. Tylko nie na mokre ani suche
      wlosy, bo po rozwinieciu mialam baranka wink Na kazde pasmo dawalam pianke do
      wlosow i zawijalam. Mozesz troche podsuszyc przed snem, jezeli pasma beda mokre
      od pianki. Bo jak bedzie chlodno moga nie wyschnac. Rano zdejmowalam ukladalam i
      lakierem konserwowalam. Niejedno szalenstwo sylwestrowe wytrzymaly wink
    • exotique Re: Loki 01.11.09, 21:27
      Te sa prostownica albo lokowka krecone- czyli 2h wczesniej trzeba wstac. a
      gwarancji nie ma, bo np moje wlosy jak doszlam do konca- to polowa juz sie
      rozprostwoala smile
    • setia Re: Loki 01.11.09, 21:44
      niedawno na wesele robiłam sobie takie sprężynki - u fryzjerki, lokówką.
      wytrzymały całe wesele, podobno grunt to porządna lokówka smile
    • figrut Re: Loki 01.11.09, 21:58
      Wałki średniej grubości, pianka w bardzo wilgotne włosy przed nakręceniem na
      wałki, lakier do włosów po delikatnym podniesieniu rozwiniętych włosów palcami.
    • mama-dzwoni Re: Loki 01.11.09, 22:18
      Boże ! Wystraszyłam się tej Hogaty w lokach. Loki piękne nic poza tym, trudno je
      z pewnością zrobić na szybkiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka