kama_msz 09.11.09, 12:16 KOCIE włosy zatopione w żywicy... na mnie działają lekko obrzydzająco... a wy co myślicie o takiej biżuterii? podoba wam się? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: co myslicie o takich kolczykach 09.11.09, 12:23 nie...mnie też jakoś obrzydzają Odpowiedz Link
moonshana Re: co myslicie o takich kolczykach 09.11.09, 12:25 cholera, ja tu jem!!!! szukata diet najlepszych? popatrzcie sobie na te kłaki podczas posiłku! apetyt znika! Odpowiedz Link
margotka28 Re: co myslicie o takich kolczykach 09.11.09, 12:31 mi osobiście się nie podobają, ale gusta są różne. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: co myslicie o takich kolczykach 09.11.09, 12:34 Nawet jakbym nie wiedziała, że to sa kocie włosy zatopione w żywicy to i tak by mi się nie podobały . Odpowiedz Link
mearuless imo bizuteria z widokami na przyszlosc... 09.11.09, 12:37 bo zamiast kocich klakow mozna zatopic co innego... np. ku przestrodze oko faceta ktory cie zdradzał, albo pukiel klakow ukochanej ktora wyjechała, mozna tez powiesic sobie "wskazujacy " palec szefa z poprzedniej pracy mozliwosci jest wiele...dla mnie super... Odpowiedz Link
kama_msz mea:) 09.11.09, 12:51 kolczyki z żywicy jako takie mi się nawet podobają. są takie z zatopionym suszem kwiatowym, bursztynem itp. fakt, możliwości jest wiele, ale kurde, KOCIE KŁAKI? Odpowiedz Link
kama_msz Re: mea:) 09.11.09, 12:55 sylki napisała: > hmmm zawsze można łonowe nie... albo loki z pleców ukochanego<rotfl> Odpowiedz Link
kama_msz Re: mea:) 09.11.09, 12:53 mam tylko nadzieję, że te nie są po jakimś pupilku - denacie, bo mnie lekka histeria ogrania hahaha Odpowiedz Link
ez-aw Re: mea:) 09.11.09, 12:55 Choroba, uprzedzaj. Obiad jem. A właściwie jadłam, bo już nie mam apetytu Odpowiedz Link
emma_me Re: co myslicie o takich kolczykach 09.11.09, 13:04 ojejku dopiero teraz zauważyłam , że tam w środku są kłaki, feeeeeeeeeeeeee. Okropność. Odpowiedz Link
bernimy Re: co myslicie o takich kolczykach 09.11.09, 13:38 Obrzydliwe, fuuuuj! Ale fakt, gusta są różne i pewnie też są amatorzy takich cudaczków Odpowiedz Link
koralik12 Re: co myslicie o takich kolczykach 09.11.09, 13:49 Nie czuję obrzydzenia ale są bardzo brzydkie. Odpowiedz Link
aguacate Re: co myslicie o takich kolczykach 09.11.09, 16:56 Kama, jakbys zdecydowala sie na produkcje, to material moge dostarczac ci w ilosciach hurtowych. Kolor: zlotawy po gleboka czekolade oraz bialo-serbrno-szary (tonacja syjamska). Gratis Odpowiedz Link
kama_msz Re: co myslicie o takich kolczykach 09.11.09, 21:49 aguacate napisała: > Kama, jakbys zdecydowala sie na produkcje, to material moge > dostarczac ci w ilosciach hurtowych. Kolor: zlotawy po gleboka > czekolade oraz bialo-serbrno-szary (tonacja syjamska). Gratis pczikro mi, ja się takimi rzeczami nie zajmuję - a właściwie mi nie przykro, bo mnie na prawdę obrzydzenie lekkie wzdryga na ich widok Odpowiedz Link
doral2 Re: co myslicie o takich kolczykach 09.11.09, 22:23 o bleeehhhh chociaż z drugiej strony dobrze, że nie karaluch Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: co myslicie o takich kolczykach 09.11.09, 18:33 Pal licho kocie futro, brzydkie są i tyle. Odpowiedz Link
corkaswejmamy Re: co myslicie o takich kolczykach 09.11.09, 19:36 myslę, że łonowce kochanki męża lepiej by wyglądały Odpowiedz Link