Gość: AP77 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:35 DZIECKO!!!!!! jak ty kombinujesz! ja i tak mam kupe zmartwien. teraz pzeczytalam twoego maila- dobrze ze mi napisaleso tej justynie-w razie czego. bede wiec wylaczac telefon. ale moze siene domyslaze to inny sygnal?jak ja mam dawac te dzwony? jak telefon oddzwania do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 21:37 sprobuj zaakceptowac polaczenie i juz a justyna sie nie martw... do kolakowskiej sie niemoge dodzwonic (pewnie gdzies pojechala) ale sie niemart probuje 2 x dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:36 teraz jestem wcafe internet -jest happy houers-1 poundza godzine. jest tu polak kelner i am pomaga. z dziewczynami juz lepiej-za to marcin to stary erotoman- zupelnie mu odbija!!!!!!!!!!!wkurza nas ale nie bedemarnowac czasu na info. o nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 21:38 au nas jest ok powiedz barmanowi zeby ci zainstalowal Gadu gadu www.gadugadu.pl i bedziesz tam czesciej przychodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:43 Gość portalu: Jac napisał(a): > au nas jest ok powiedz barmanowi zeby ci zainstalowal Gadu gadu > www.gadugadu.pl i bedziesz tam czesciej przychodzic doba zobacze co sie da zrobc! polona jest okropna!!!!!!!!!!!!wywyzsza sie i jest jakas dziwna i obca. w sklepie polskim produkty np. pasztecik polski z 1, 5zl. tutaj po 99p! wszystko jest na maksa drogie. dzis sobie dopiero pozwolilam na "nasza" kanapke!!!! w weekand jedziemy z tym gospodarzem roertem d brighton, nad morzem-odreagowac. a szczescienie tylko ja jestem taka wku......dziewuchy tez. moze napawde wroce wczesniej-przebukowanie kosztuje 5 f.? a brat Marcina by mnie zasapil? co o tym myslisz? ja tu nie wytrzymam tak dlugo! a tak to bedzie naprwde spoko-dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 21:45 > ja tu nie wytrzymam tak dlugo! a tak to bedzie naprwde spoko-dla mnie moze pozniej bedzie lepiej i sie jakos zaaklimatyzujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:46 mam nadzieje ze kontrolujesz sytuacje-co i jak pisze? noa nieboli-brzuch tylko z glodu. aprawde niezle sie odchudze. Dzs szlysmy w cenrum-nasza trasa, kolo uckingham-tam jak siedze na zdjeciu na tej czerwonej ulicy Mall. potem ten prkaz sushi i lodami. zaraz wracamy bo amy daleko do domu- stacja Ealing broadway. napisz mi jak wyslac do gammel reni smsa- co napisac w numerze i skad ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 21:50 Gość portalu: ap77 napisał(a): > napisz mi jak wyslac do gammel reni smsa- co napisac w > numerze i skad ? zapytaj sie barmana on bedzie wszystko wiedzial albo napisz mi w mailu i ja jej wysle odemni sms'a i bedzie ok powiem ze jestes w Lonynie i co tam chcesz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:39 mieszkamy ok, choc moglo byc lepiej. |||Wczoraj mielismy english dinner a gospodarzy-frytki kurak i zeberka. ocghydztwo-odchudzam sie. co do biblioteki to zrobili nas-kaza pracowac po 7h, bez przerwy na lunch-tylko 15 min. na herbatke!? k... mac. a kiedy zwiedzanie? napisz co mowila mama? czy z pracy nikt nie dzwonil i czy wszystkook? co u ciebie? co u kasi i malej. Jetz potwornie i drogo i pzecen tez juz prawie nie ma wiec nie wiem jak bedzie z prezentami.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 21:44 Gość portalu: ap77 napisał(a): >napisz co mowila mama? mama jest zadowolona ze zyjesz i w sumie nie jest tak zle, musisz przywyknac a bedzie nie najgorzej.. cieszyla sie ze ma duzo inf. o tobie + to co jaj jej opowiedzialem o mnie i kasi i psie itp >czy z pracy nikt nie dzwonil i czy wszystkook? nikt nie dzwonl jest OK >co u ciebie? co u kasi i malej. Bez zmian >Jetz potwornie i drogo i pzecen tez juz prawie nie ma wiec nie wiem jak bedzie z prezentami.? nie martw sie o to odpoczywaj :-)) w bibliotece i zwiedzaj :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:51 teraz mam 15min . do koca-rownolegle pisze maila do cie i smsa do ameryki-bo on mi wyslal!. pozdrow wszystkich-myslcie o mnie! bo jaoWas mysleciagle-am w pooju- nasze zdjecia obok siebie-twoje z mala- i moje "w makach......." codziennie tez gadam sobie z JPII to mi pomaga!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 21:56 Gość portalu: ap77 napisał(a): > teraz mam 15min . do koca-rownolegle pisze maila do cie i smsa do ameryki-bo to zajmij sie juz pisaniem maila i soba ja sie jescze do ciebie odezww > > mi wyslal!. pozdrow wszystkich-myslcie o mnie! bo jaoWas mysleciagle-am co mi piknie telofon to sobie mysle ze to TY do mnie dzownisz albo jakis maly sms'ik I love You > nasze zdjecia obok siebie-twoje z mala- i moje "w makach......." > codziennie tez gadam sobie z JPII to mi pomaga!!!! No to napewno wytrzymasz Ja sie narazie nie spotykakm z chlopakami bo nie mam czasu ale a w piatek rano wyjezdzam wroce w niediele pop. ale do ciebie bede sie odzywal tyle ze sms'ami Tesknie za toba glutku i mysle ciagle o tobie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap7 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:58 gammel napisz, ze jak pewnie wiem jestem w L. niech sie ze mna skontaktuje sms- bo nie moge dzwonic a ni odbierac-tak jej napisz. w sprawie torby Burburry i ogolnie pogadac. napisz ze mieszkam a ealing broadway, i ze sama do niej nie trafie. jak hce to niech sie odzywa> - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 22:01 Gość portalu: ap7 napisał(a): > jak hce to niech sie odzywa> - podam jej adres POSK'u i ze jestes tam codziennie?? Odpowiedz Link Zgłoś