Dodaj do ulubionych

tesknie za toba ...

28.08.02, 21:33
...aniu
Obserwuj wątek
    • Gość: AP77 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:35
      DZIECKO!!!!!!
      jak ty kombinujesz! ja i tak mam kupe zmartwien. teraz pzeczytalam twoego maila-
      dobrze ze mi napisaleso tej justynie-w razie czego. bede wiec wylaczac telefon.
      ale moze siene domyslaze to inny sygnal?jak ja mam dawac te dzwony? jak telefon
      oddzwania do mnie?
      • Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 21:37
        sprobuj zaakceptowac polaczenie i juz a justyna sie nie martw... do
        kolakowskiej sie niemoge dodzwonic (pewnie gdzies pojechala) ale sie niemart
        probuje 2 x dziennie
    • Gość: ap77 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:36
      teraz jestem wcafe internet -jest happy houers-1 poundza godzine. jest tu polak
      kelner i am pomaga. z dziewczynami juz lepiej-za to marcin to stary erotoman-
      zupelnie mu odbija!!!!!!!!!!!wkurza nas ale nie bedemarnowac czasu na info. o
      nim
      • Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 21:38
        au nas jest ok powiedz barmanowi zeby ci zainstalowal Gadu gadu
        www.gadugadu.pl i bedziesz tam czesciej przychodzic
        • Gość: ap77 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:43
          Gość portalu: Jac napisał(a):

> au nas jest ok powiedz barmanowi zeby ci zainstalowal Gadu gadu
          > www.gadugadu.pl i bedziesz tam czesciej przychodzic
          doba zobacze co sie da zrobc!

polona jest okropna!!!!!!!!!!!!wywyzsza sie i jest jakas dziwna i obca. w
          sklepie polskim produkty np. pasztecik polski z 1, 5zl. tutaj po 99p! wszystko
          jest na maksa drogie. dzis sobie dopiero pozwolilam na "nasza" kanapke!!!! w
          weekand jedziemy z tym gospodarzem roertem d brighton, nad morzem-odreagowac. a
          szczescienie tylko ja jestem taka wku......dziewuchy tez. moze napawde wroce
          wczesniej-przebukowanie kosztuje 5 f.? a brat Marcina by mnie zasapil? co o tym
          myslisz? ja tu nie wytrzymam tak dlugo! a tak to bedzie naprwde spoko-dla mnie
          • Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 21:45
            > ja tu nie wytrzymam tak dlugo! a tak to bedzie naprwde spoko-dla mnie
            moze pozniej bedzie lepiej i sie jakos zaaklimatyzujesz
        • Gość: ap77 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:46
          mam nadzieje ze kontrolujesz sytuacje-co i jak pisze?
          noa nieboli-brzuch tylko z glodu. aprawde niezle sie odchudze. Dzs szlysmy w
          cenrum-nasza trasa, kolo uckingham-tam jak siedze na zdjeciu na tej czerwonej
          ulicy Mall. potem ten prkaz sushi i lodami. zaraz wracamy bo amy daleko do domu-
          stacja Ealing broadway. napisz mi jak wyslac do gammel reni smsa- co napisac w
          numerze i skad ?
          • Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 21:50
            Gość portalu: ap77 napisał(a):

> napisz mi jak wyslac do gammel reni smsa- co napisac w
            > numerze i skad ?

zapytaj sie barmana on bedzie wszystko wiedzial albo napisz mi w mailu i ja jej
            wysle odemni sms'a i bedzie ok powiem ze jestes w Lonynie i co tam chcesz
            jeszcze
    • Gość: ap77 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:39
      mieszkamy ok, choc moglo byc lepiej. |||Wczoraj mielismy english dinner a
      gospodarzy-frytki kurak i zeberka. ocghydztwo-odchudzam sie. co do biblioteki
      to zrobili nas-kaza pracowac po 7h, bez przerwy na lunch-tylko 15 min. na
      herbatke!? k... mac. a kiedy zwiedzanie? napisz co mowila mama? czy z pracy
      nikt nie dzwonil i czy wszystkook? co u ciebie? co u kasi i malej. Jetz
      potwornie i drogo i pzecen tez juz prawie nie ma wiec nie wiem jak bedzie z
      prezentami.?
      • Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 21:44

>napisz co mowila mama?
        mama jest zadowolona ze zyjesz i w sumie nie jest tak zle, musisz przywyknac a
        bedzie nie najgorzej.. cieszyla sie ze ma duzo inf. o tobie + to co jaj jej
        opowiedzialem o mnie i kasi i psie itp

>czy z pracy nikt nie dzwonil i czy wszystkook?
        nikt nie dzwonl jest OK

>co u ciebie? co u kasi i malej.
        Bez zmian

>Jetz potwornie i drogo i pzecen tez juz prawie nie ma wiec nie wiem jak bedzie
        z prezentami.?
        nie martw sie o to odpoczywaj :-)) w bibliotece i zwiedzaj :-))
        • Gość: ap77 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:51
          teraz mam 15min . do koca-rownolegle pisze maila do cie i smsa do ameryki-bo on
          mi wyslal!. pozdrow wszystkich-myslcie o mnie! bo jaoWas mysleciagle-am w pooju-
          nasze zdjecia obok siebie-twoje z mala- i moje "w makach......."
          codziennie tez gadam sobie z JPII to mi pomaga!!!!
          • Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 21:56

> teraz mam 15min . do koca-rownolegle pisze maila do cie i smsa do ameryki-bo
            to zajmij sie juz pisaniem maila i soba ja sie jescze do ciebie odezww

>
            > mi wyslal!. pozdrow wszystkich-myslcie o mnie! bo jaoWas mysleciagle-am
            co mi piknie telofon to sobie mysle ze to TY do mnie dzownisz albo jakis maly
            sms'ik I love You

> nasze zdjecia obok siebie-twoje z mala- i moje "w makach......."
            > codziennie tez gadam sobie z JPII to mi pomaga!!!!
            No to napewno wytrzymasz

Ja sie narazie nie spotykakm z chlopakami bo nie mam czasu ale a w piatek rano
            wyjezdzam wroce w niediele pop. ale do ciebie bede sie odzywal tyle ze sms'ami

Tesknie za toba glutku i mysle ciagle o tobie !!
          • Gość: ap7 Re: tesknie za toba ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.08.02, 21:58
            gammel napisz, ze jak pewnie wiem jestem w L. niech sie ze mna skontaktuje sms-
            bo nie moge dzwonic a ni odbierac-tak jej napisz. w sprawie torby Burburry i
            ogolnie pogadac. napisz ze mieszkam a ealing broadway, i ze sama do niej nie
            trafie.
            jak hce to niech sie odzywa> -

• Gość: Jac Re: tesknie za toba ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 22:01
              Gość portalu: ap7 napisał(a):

> jak hce to niech sie odzywa> -

podam jej adres POSK'u i ze jestes tam codziennie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka