obajednacy 24.11.09, 08:33 Przez jedną z Was znalazłam to forum, mogę do was zaglądnąć ?Ja jestem trochę ze średniowiecza, przyjmiecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: Nieśmiało pytam 24.11.09, 08:35 a przez którą? i co znaczy, że jesteś ze sredniowiecza? zaraz któraś Ci pewnie podrzuci CV. napisz coś o sobie. Witaj! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 cv 24.11.09, 08:47 wznieśmy więc kielichy i jadło podajmy na stół 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? Odpowiedz Link
bernimy kilka pytań nie pasuje 24.11.09, 09:21 jak nie większość: papier toaletowy odpada bidet odpada Hous odpada chyba majtki odpadają foto odpada Trzeba chyba inny zestaw pytań wymyśleć Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: kilka pytań nie pasuje 24.11.09, 09:24 no tak, jak ze średniowiecza koleżanka to odpada. Ale za to pytanie o upośledzonego rumaka dlanki aktualne Odpowiedz Link
obajednacy Re: cv 24.11.09, 09:23 1.Nie 2.W planach 3.Walewską 4.Leżąca 5.Tylko Hausa 6.Od parady 7.O tak 8.Postaram się 9.Bedzie problem 10.Się zobaczy 11.Nie lubię pakować walizek 12.Po promocji 13.Za często 14.Z monogramem 15.Do ściany 16.Nie znam 17.Pierdolnik 18.Pokaże 19.Będe 20.Po ściepce Odpowiedz Link