pina_colada88 28.11.09, 21:44 Bardzo podobał mi się filipińczyk. Miałam nadzieję, że przejdzie. I przeszedł A Żaklina- no coment Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Mam talent 28.11.09, 21:50 jak zawsze żal mi, że nie mogą przejść wszyscy....no może oprócz żakliny to niesprawiedliwe Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Mam talent 28.11.09, 22:36 jeden z moich typów się sprawdził- Pan z akordeonem, ale liczyłam gorąco na to, że zobacze w finale Anię Gogolę... niestety nie zobaczę. życzyłam jej gorąco wygrania finału. Odpowiedz Link
socka2 Re: Mam talent 28.11.09, 22:58 Ania powinna przejsc i juz. Filipinczyk fajny, ale wg mnie w tym programie powinni wystepowac tylko Polacy. Odpowiedz Link
dlania Re: Mam talent 29.11.09, 11:08 socka2 napisała: > Ania powinna przejsc i juz. Filipinczyk fajny, ale wg mnie w tym > programie powinni wystepowac tylko Polacy. Matko, socka, a niby dlaczego???? Ja tez uważam,ze cyrk z Ania w postaci całowania stóp zaszkodził jej. Mam nadzieje, że ktos pomoże jej w karierze i nie zmarnuje dziewczyny. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Mam talent 29.11.09, 11:47 dlania napisała: > socka2 napisała: > > > Ania powinna przejsc i juz. Filipinczyk fajny, ale wg mnie w tym > > programie powinni wystepowac tylko Polacy. > > Matko, socka, a niby dlaczego???? > Ja tez uważam,ze cyrk z Ania w postaci całowania stóp zaszkodził jej. Mam > nadzieje, że ktos pomoże jej w karierze i nie zmarnuje dziewczyny. > Bo to Polska wersja programu Mam talent Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Mam talent 29.11.09, 12:01 ja byłam za Wyrostkiem i Żakliną hahah żartuje oczywiście za Martinezem,Gogola mnie nie ujęła. Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Mam talent 29.11.09, 12:19 ludzie piszą ,ze Gogola żle zareagowała na to jak Chylińska ją po nodze całowała,że nie powinna do tego dopuścić!że powinna to obrócić w żart a tymczasem stała jak wielka dama. Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Mam talent 29.11.09, 12:29 Ja mysle że ja zamurowało, Prokop i Hołownia popychali ja no to co miała zrobic? Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Mam talent 29.11.09, 12:34 ale ja wiem,napisałam tylko co ludzie wypisują Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Mam talent 29.11.09, 16:07 > ludzie piszą ,ze Gogola żle zareagowała na to jak Chylińska ją po > nodze całowała,że nie powinna do tego dopuścić!że powinna to obrócić > w żart a tymczasem stała jak wielka dama. no stała,bo ją wcięło pewnie tak jak i mnie przed telewizorem program na żywo,fajnie się mówi... Chylińska przegięła,tak samo jak Małgośka z ty wyskakiwaniem na stół Odpowiedz Link
princy-mincy Re: Mam talent 29.11.09, 12:55 no i co z tego ze polska? polacy wystepowali w zagranicznych edycjach i uwazam ze to ok, bo jesli ktos mieszka na stale w innym kraju to wlasnie tam chce robic 'kariere' Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Mam talent 29.11.09, 08:35 A dlaczego tylko Polacy? W innych krajach Polakom nikt nie broni występowac. Co wiecej czasem dostaja całkiem niezłe noty i miejsca. Szkoda mi Gogoli, no ale cóż. Takie życie. Mysle ze bez finału ja zauwazą. Odpowiedz Link
joanna266 Re: Mam talent 29.11.09, 09:35 gdyby nie przesadzony zachwyt jury to Gogola by przeszła.a tak społecznstwo sie wqrwiło na robienie cyrku i na Anke nie zagłosowało. gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link
princy-mincy Re: Mam talent 29.11.09, 10:06 ja tez wolalabym Anie zamiast Filipinczyka, choc trzeba przyznac, ze ten Krzys od pilki tez fajny byl i mial fajny wystep- moze nie na miare finalu ale przyjemnie sie go ogladalo Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: Mam talent 29.11.09, 12:09 dla mnie bezkonkurencyjny był Wyrostek-Akordeonista na drugim miejscu: Ania Gogola, ale cóż "społeczeństwo" nie zrozumiało repertuaru, bo jak przecież można wybrać dziewczynę, która śpiewa jakąś Joplin = pijaczkę i ćpunkę?? Mogła zaśpiewać Ich Troje Jak zostało dwóch Panów na polu walki: byłam za "Piłkarzem" Odpowiedz Link
arachnela Re: Mam talent 29.11.09, 13:47 Mimo, że dziewczyna świetnie śpiewała to ja mam dość śpiewaków w takim programie. Od tego są idole, szanse na sukces i tak dalej i fajnie, że przechodzą osoby nieśpiewające, które nie mają szans się gdzie indziej pokazać. Mi się filipińczyk nie podobał ale cóż, gust ma każdy swój. Fajnie, że przeszedł akordeonista, myślałam, że Polacy nie docenią go a tu takie miłe zaskoczenie. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Mam talent 29.11.09, 16:03 najlepsza była Ania Gogola i przegięcie ze nie przeszła filipińczyk też mi się podobał i ten z piłką też i ten z akordeonem... dwie najwieksze pomyłki (nie wiem co jurorom odbiło) to Żaklina i ta co dupą trzęsła masakra Odpowiedz Link