mathiola 14.12.09, 19:46 Właśnie przez te zasrane google zdiagnozowałam u siebie nowotwór jamy ustnej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 19:49 Oj nas się było zapytać, byśmy inaczej zdiagnozowały . I proszę mnie tu czarnowidztwa nie uprawiać! No! Odpowiedz Link
mathiola Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 20:14 no cuś mnie urosło na dziąśle. Na bank nowotwór no, tak google twierdzą! No. Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 21:00 ja dzięki google zdiagnozowałam sobie chłoniaka i ziarnicę złośliwą Odpowiedz Link
semida Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 20:17 math nowotwor to przez google kazdy by sobie zdiagnozowal Odpowiedz Link
doral2 Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 20:24 Math, to dusiołek Dlani z dziąsła ci wychodzi uroki trza ci koniecznie odczynić Odpowiedz Link
mathiola Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 20:34 Spadaj, Doral, ja się martwię Jaki dusiołek?? Odpowiedz Link
mandziola Re: Phi.. tez mi 14.12.09, 21:03 Ja kiedyś na podstawie "encyklopedii medycznej" i bólu kregosłupa,zdiagnozowałam u siebie AIDS. To jest dopiero diagnoza.. a nie takie tam... Odpowiedz Link
jowita771 Re: Phi.. tez mi 15.12.09, 17:56 > Ja kiedyś na podstawie "encyklopedii medycznej" Ja tez kiedyś dostałam w łapy taką książkę, czego ja sobie nie zdiagnozowałam wtedy! Odpowiedz Link
guderianka Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 21:08 weź se podejdź do ściany i walnij baranka a potem walnij baranka temu google Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 21:38 Nie martw sie - ja zdiagnozowalam u siebie wczesną ciążę - a narzeczony od 4 mies na kontrakcie w Libanie [ i prosze bez głupich uwag - ze to w niczemu nie przeszkadza ] Oprocz tego - swego czasu zdiagnozowalam u siebie czerniaka, hiv i zółtaczke typu C - wszystko wykluczyłam robiac badania w pryw klinikach i wydajac kupe kasy ps. no ale z ta ciążą to serio nie wiem co to bedzie Odpowiedz Link
ez-aw Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 21:41 Toś se wybrała kobieto, nic innego nie było do wyboru? Odpowiedz Link
bernimy Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 22:19 Math za dużo grzebierz, w końcu se coś wygrzebierz! Google są od szukania wszystkich info ale nie znajdziesz tam diagnozy tego co masz np. w buzi, więc nie szperaj pod tym kątem! A wiecie, że Polacy słyną z tego, że idą do lekarza i mówią Mu co im jest i co ma im przepisać i w jakich dawkach Odpowiedz Link
doral2 Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 22:23 Math, lepiej otwórz usta, a my ci tam pogrzebiemy, diagnoza będzie pewniejsza Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 22:28 Math siedzę i kwiczę ja też idę se coś zdiagnozować Odpowiedz Link
loganmylove Re: W dupę z tymi googlami :( 14.12.09, 22:34 Normalnie jesteś jak bohater "Trzech panów w łódce nie licząc psa" On miał wszystkie choroby z encyklopedii oprócz puchliny kolan bo to choroba służących Boli to coś na dziąśle? Prawdopodobnie masz aftę, opryszczkę lub ropień. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: W dupę z tymi googlami :( 15.12.09, 00:02 bern, bo u nas lekarze goopie som. jak byłam ostatnio u jednej rok temu, jak miałam sraczkę, to mi zdiagnozowała , że się czymś zatrułam i kazała dziecko od cycka odstawić (!!) no to usiadłam w necie - stwierdziłam , że to grypa żołądkowa, dziecka nie odstawiłam, a leki wzięłam tez wg wskazówek z internetu (wszystko się zgadzało, bo zatruć sie nie miałam czym, a kolezanka, z która się widziałam dzień wcześniej tez zaraz chorowała na żołądkową...).... I jak tu nie wiedzieć lepiej?? aż się boję, jakby mi co kiedy gorszego było.... Odpowiedz Link