Dodaj do ulubionych

Horoskop dla totorotot :)

04.01.10, 20:23
Nie moge znaleźć starego watku smile a poza tym - tam moze niech bedzie dyskusja jako taka, a tu horoskopy smile

Najpierw wklejam kosmogram - smile jest bardzo silny i wksazuje bardzo jednoznacznie na twoje cechy charakteru i osobowosci - jestem bardzo ciekawa jak jest w rzeczywistosi smilesmilesmilebo zadko się zdarzą tak czytelny obraz . Wiec albo zinterpretowałam dobrze wszystko albo totalnie dałam plame smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/ac/nnbn/OlGtdMwtdS6oWnornB.jpg
Obserwuj wątek
    • kotka.zielonooka Re: Horoskop dla totorotot :) 04.01.10, 20:30
      Masz Słońce w WODNIKU – a typowy wodnik jest opisywany jako:
      indywidualista , humanitarrysta smile, osoba bardzo niezależność, społeczna dogmatyzm, sceptycyczna związana mocno z mistyka, bardzo ekscentryczna wrecz dziwaczna , może posiadac zdolnosci telepatyczne....

ale na Twoim przykladzie swietnie widac jak inne uklady planet mogą pieknie „namieszać” smile i totalnie odwrócić typowy obraz Wodnika smile

Bardzo wazny w Twoim horoskopie jest Saturn który nakłada „reguły” i „porzadek” na tego rozbrykanego i z głowa w chmurach Wodnika. Dodatkowo ascendent w Koziorożcu podbija te „ziemskie” aspekty twojego charakteru. Trzecim decydujacym ukladem jest Mars i Jowisz i...znaku Panny – który pieknie się wpisuje w wyzej wymienione cechy charakterystyczne.

Mars w Pannie
      Ognisty Mars w ziemskim znaku Panny wytraca swoją energię, ale nie poddaje się. Ogolnie mars jest wybuchowy i wojowniczy – czasem nadaktywny. W znaku Panny nadal będzie mega uparty i nie do pokonania ale już nie „wybuchowo” i „cholerycznie” a na spokojnie. Takie cos „zaparł się do smierci”.
      Z tym ze działanie Marsa w tym zmiennym znaku jest chaotyczne i trudne do przewidzenia- i czasami może skutkowac wybuchami ….smilesmilesmile

Osoba posiadająca w swoim horoskopie Marsa w znaku Panny lubi dużo pracować i w ten sposób wyładowuje swoją energię. Na prace . Nie usiedzi bezczynnie, wciąż albo coś poprawia, naprawia, majsterkuje, planuje i tak bez końca. Ma skłonności do przepracowywania się. Jednak jak się za coś zabierze, zawsze robi to porządnie i najlepiej jak umie. I jest za to doceniana.

Jak się uprze to będzie pracowac nawet nad rzeczami których nie lubi – po to by pokazac – głównie sobie – że da radę.
      Wyróżnia do pragnienia bycia doskonałym w tym, co aktualnie robi. Poświęca wiele czasu na dopracowywanie szczegółów każdego przedsięwzięcia.
      Każdej wykonywanej czynności poświęca wytężoną uwagę, jest bardzo obowiązkowy i metodyczny. Czasami az do tego stopnia że szczegóły każdego przedsięwzięcia przysłonią całość sprawy.

Jest bardzo zdyscyplinowana, obowiązkowy i praktyczny, dokładnie liczy wydatki i zna dobrze swoje potrzeby. Stara się przewidzieć wszystko tak, żeby aby nic nie mogło go zaskoczyć. Problemy rozwiązuje w sposób rzeczowy, praktyczne rozwiązania mają dla niego dużą wartość.
      Zdecydowane działanie może mu jednak utrudniać zbytni krytycyzm. Może mieć skłonności do snucia drobiazgowych intryg.

Charakterystyczne jest to że b. lubi kontakt z naturą
      . Chętnie wykonują prace fizyczne. Cecha charakterystyczna : Upór i perfekcjonizm .

Może atakować ludzi za pomocą krytycznych uwag smile.

Jesteś silna ale możesz łatwo ulegać zmiennym nastrojom, przejmujesz się każdym fizycznym niedomaganiem. Przywiązuje dużą uwagę do swojego zdrowia i trybu życia. Lubi rozmawiać o chorobach i poddawać się najprzeróżniejszym badaniom kontrolnym.

Kobiety z Marsem w Pannie szukają w życiu zaradnego mężczyzny, który byłby dla nich podporą . Nie zniosa ciaptaka i faceta którego trzeba prowadzić za raczkę

Podobają się im mężczyźni zadbani, wymagający i tez perfekcyjni smile

Saturn w Pannie bardzo mocny Saturn pieknie się komponuje z tym Marsem w Pannie ( w ogole masz 3 b. ważne znaki w pannie – saturna , Marsa i Jowisza)
      Starasz się zabezpieczyć swoją pozycję przez dokładną realizację planów lub poleceń, analizę szczegółów problemu.
      Masz satysfakcję jeśli praca jest dobrze zorganizowana.

Na stanowisku podległym potrafisz cierpliwie pracować, masz też skłonność do przepracowywania się o czym pisałam już wczesniej smile

Charakterystyczne i szczególnie wybijajace się w horoskopie : emocjonalne angażowanie się w wykonywaną pracę, analityczne spojrzenie i szybkie ogarnianie skomplikowanych problemów, solidność, uczciwość, doskonałe wywiązywanie się z obowiązków, ścisłe przestrzeganie zasad i przepisów,
      Czasmi - jesli wystapia negatywne cechy u osoby o takim aspekcie planet - to moga byc to np.: krytycyzm i wynikające czasem z niego konflikty, traktowanie z  przesadą nieistotnych szczegółów ....

Masz przekonanie o własnej wartości i spokojne czekanie na swoją kolej. Robienie właściwych rzeczy we właściwym czasie.
      Zaufanie do siebie sameej i otoczenia smile
      Umiejętność egzekwowania swoich praw - „wiem, co potrafię i ile jestem warty”.
      Szeroki krąg znajomych, szczerość.

Bardzo duza uczciwośc – pasuja mi jakieś kierunki związane z finansami, z „menedzerowaniem” smile, praca w „zasobach ludzkich”. Bankowośc, akcje, obligacje itp. smile O! zawierania kontraktów handlowych tez swietnie pasuje smile,(to wskazuje Trygon Słońca do Saturna)

Lubisz uzupełniać własna wiedzę np. na kursach językowychStarasz się usprawniac prace, Lubisz kursy , szkolenia itp.(Trygon Merkury_Saturn)

Czuły punkt – czasami pesymizm i zniechęcenie, osłabienie siły woli i spadek witalności – często w wyniku własnie przepracowania lub postawienia sobie zbyt duzych wymagań.
      (Opozycja Księżyc_Saturn)

Księżyc w Rybach – to jak u bdmw smile - mozesz mieć tendencje do upuszczania przedmiotów, gubienia rękawiczek, odpadajacych guzików, obijania się o kanty mebli smile
      • mearuless Re: Horoskop dla totorotot :) 04.01.10, 20:31
        ojej ja tez prosze!!!!!!
        bardzo prosze!
        jak juz wszystkie zalatwisz to zrob i moj wykres!!!nawet moge poczekac do maja:0
        plissssssssssssssss
      • totorotot Re: Horoskop dla totorotot :) 04.01.10, 21:59
        Koteczko, napisałam Ci mejla na priv, gdyż nie chcę pewnych rzeczy pisac tu na forum smile
        Mogę tutaj jedynie napisać, że 95% się zgadza smile)
        Dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie!!
        • kotka.zielonooka Re: Horoskop dla totorotot :) 04.01.10, 22:01
          95 %? Duzo smile
    • semida Re: Horoskop dla totorotot :) 04.01.10, 20:32
      Bardzo proszę też dla mnie.Nawet Ci wyślę esemesa za 5 zeta jak chceszsmile
      • kama1507 Re: Horoskop dla totorotot :) 04.01.10, 22:11
        ja tez chetna tylko co mam podac i jak???
        • zales239 Re: Kota! 04.01.10, 22:40
          wysłałam Ci informacje na pocztę zobacz w wolnej chwili czy
          doszła,pliiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzsmile
          • evita-is-me Koteczko 04.01.10, 23:12
            Ja też bardzo poproszę jak się obrobisz z dziewczynami.
    • bernimy kotka 05.01.10, 08:53
      A jakie info o danej osobie musisz znać aby tyle tego wytworzyć, co
      wytworzyłaś dla Toto?
      • kotka.zielonooka Re: kotka 05.01.10, 14:15
        Ok - ogarnełam troche priv i tak:

Kolejnosc :
        Grave_digger - (ktora jest pokrzywdzona bo była przed totorotot smile) ale mi sie
        pomerdalo)
        Karra_mia
        Zoja
        Mammolka
        Perłowy
        Zales
        Exotique.

mam nadzieje ze nikogo nie pominelam smile

Grave postaram sie dzisiaj coś popatrzec - ale naprawde raczej nie dam rady
        wiecej niz 1 dziennie - to minimum godzina, póltorej czasu .
        Ale na pewno te magielki co wyzej wypisalam -"obrobię" (moze do Wielkanocy
        zdążę ?!smilesmilesmile
        • zales239 Re: kotka 05.01.10, 14:31
          Kota z góry dzięki i czekam nieustająco i cierpliwie,może być do
          Wielkanocy hehsmilesuspicious
        • grave_digger Re: kotka 05.01.10, 14:38
          kotka, będę cierpliwie czekać. fenks from de małtyn wink
        • evita-is-me A ja??????? 07.01.10, 07:57
          Mnie Koteczko pominęłaśsmile
    • zefirekk Re: Horoskop dla totorotot :) 05.01.10, 14:41
      o rety retyyy ja też chcę!!!!!! smile jakie info trzeba podać? smile
    • bernimy KOTKA!!! raz jeszcze 05.01.10, 14:47
      bo ja też chcę, ale jakie dane trzeba Ci wysłać?
      • kotka.zielonooka Re: KOTKA!!! raz jeszcze 05.01.10, 17:24
        date urodzenia, godzine i miejsce
        ale... prawde mowiac nie sadzilam ze zainteresowanie bedzie aż takiesmile
        ja sie z tego nie wygrzebie! ranyy!!!smile
        • kotka.zielonooka Re: KOTKA!!! raz jeszcze 05.01.10, 17:25
          ok , zefirek i bernimy - wysylajcie , ale po Was to na razie mówie "pas" - bo
          mnie to przerosło smile
        • zales239 Re: KOTKA!!! raz jeszcze 05.01.10, 17:26
          Spoko kota dasz radę hehe.
          Napisz czy moje dane doszły do Ciebiesmile
          • kotka.zielonooka Re: KOTKA!!! raz jeszcze 05.01.10, 17:55
            tak smile
            • elske Re: KOTKA!!! raz jeszcze 05.01.10, 17:58
              Kotka, ty wstaw tutaj numer konta ,jak wplynie wplata 5 zl za szt to stawiaj
              choroskop smilesmilesmile.Taki zarcikwink.
              • kotka.zielonooka Re: KOTKA!!! raz jeszcze 05.01.10, 18:07
                I tylko tak taki pomysł potraktuje ....
                • kotka.zielonooka Re: KOTKA!!! raz jeszcze 05.01.10, 20:07
                  Z prawdziwa przyjemnoscia prezentuje horoskop grave_digger smile
                  Jesli to nie problem prosze o "ustosunkowanie się (moze być na priv) czy trafiłam czy też jak "kulą w płot"smilesmilesmile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/ac/nnbn/kLUshnok41b6weahLX.jpg
                  • kotka.zielonooka Re: KOTKA!!! raz jeszcze 05.01.10, 20:12
                    grave_digger

Baaardzo ciekawy kosmogram! smile i … zupełnie inna osobowośc od wczesniej już opisywanych smile

Pierwsze co się rzuca w oczy to bardzo silny pierwiastek … kobiecy – dominujacy w horoskopie smile

Wszystko co zwiazane z byciem kobieta – zarówno w sensie pozytywnym czyli wdziek, delikatność, ogromny urok osobisty, seksapil , kokieteria jak i troszke bardziej „kontrowersyjnym” - czyli typowo „kobiece” humory, zmiennosc nastrojów, czasami – brak zdecydowania. smile
                    zagubienie.

No jednym słowem – klasyczna 100% kobieta !!! z jej wszystkimi ogromnymi zaletami i mleńkimi wadami – które tez dodają uroku smile

Zacznijmy od początku:
                    Słońce w Wadze – mówi już samo za siebie .
                    Liczy się dla ciebie harmonia, nie lubisz konfliktów , ważna dobra współpraca i partnerstwo (bardzo wazne jest własnie partnerstwo - czy to w pracy czy rodzinie_ )
                    Jeśli wystapi jakieś niebezpiecześnstwo wad to w kierunku : niezdecydowania czasem ustępliwości. (ale masz silne znaki typu Mars i Jowisz więc nie wydaje mi się smile)

Ascendent w … Wodniku – czyli ….
                    Pociąga Cię to, co nowe, niekonwencjonalne, rewolucyjne. Wydajesz się czasem osobą “narwaną” i często masz niezwykłe pomysły. Czasem są to zachcianki trudne do spełnienia. (oh1 jakie to kobiece!smile))
                    Łatwo nawiązujesz kontakty z ludźmi ale ... tez równie łatwo je zamykasz. Twoja uroda, pogoda ducha i swoboda zachowania przyciągają do Ciebie innych. W kontaktach osobistych cenisz sobie wolność i urozmaicone spędzanie czasu.
                    Szybko się uczysz i pojmujesz nowe zagadnienia. Wolisz działać, niż w nieskończoność zastanawiać się nad powodzeniem przedsięwzięcia. Przy wschodzącym Znaku Wodnika zauważane są predyspozycje do zajmowania się nowoczesnymi zawodami ale.... także astrologią.(hiehiehiesmile)

Neptun w Medium Coeli! - podbija maksymalnie ten „neptunowy” charakter Grave smile

Jakby tego było mało to … Mars i Jowisz w … Raku – czyli włacza się silny „aspekt” rodziny. Sentymentalnosci , bardzo wazne pamiatki i wspomnienia związane z rodziną. Bardzo wazny np. partner i ewentualne dzieci. Ten Mars w tym miejscu jest troche nie w swoim zywiole – to się gryzie tu wojowniczy Mars a tu „ciepełko „ rodzinne – być może nastapił jakiś „zgrzyt” na tym polu . Nie wnikam głebiej – bo to ma być z założenia zabawa – ale jeśli nawet cos (cokolwiek) było nie tak to Jowisz w tym miejscu kosmogramu daje wyrazny znak ze dana osoba raz, że wyszła z tego obronna ręka , dwa – ma bardzo dobre widoki na swietne ułozenie sobie relacji na tej płaszczyźnie smile. Tylko troszke tego wojowniczego Marsa może trzeba przyhamować smile

lecimy dalej ….
                    Saturn w Lwie
                    Silna potrz eba pozycji społecznej, lojalnosc wobec ludzi, bardzo duże poczucie honoru
                    W związku ze swoją pracą starasz się przyjąc na siebie takie obowiązki, które pozwolą Ci czegoś dokonać, wzbudzą uznanie innych ludzi lub pozwolą zabłysnąć. Saturn w Lwie wskazuje też na duże predyspozycje dla stanowisk kierowniczych .

Waga i Merkury w Pannie – duza elokwencja, rozmownośc, swietna komunikacja z innymi – zwłaszcza na poziomie werbalnym smile (jakieś zawody z public relation?smilesmilesmile, rzecznik prasowy ?smile) (ewentualnie psychologia? Socjologia?smile - jakos tak mi pasuje – cos co wiąże się z komunikacja , przekazem danych itp. smile

Ale zeby nie było tak słodko - kobieco smile, to mamy w kosmogramie i duuuzy pazurek smile mianowicie Urana w …. Skorpionie. Tez nie bede się zagłebiac (bo to forum dla matek z dziećmi smile) ale ma nasza emagielka duzy temperament , ojjj duży smile I bardzo duża fantazje i chęc do eksperymentowania w tej dziedzinie zycia smile (Ale co ciekawe- zawsze musi być tez i uczucie (to ta kobieca naura wychodzi smile))

I w ogóle od czasu do czasu mogą jej się zdarzać jakieś „wyskoki” rózne – cos co sprawia Uran – ze kobiecej, delikatnej i uroczej Grave nagle wyrastaja diabelskie rózki i wywraca życie (swoje lub innych) do góry nogami smile

W ogóle układ planet układa się w taki sposób, że co jakis czas (co parę lat na przykład) mogą nastepowac duze „skoki” lub przełomy w zyciu- i zeby było ciekawiej to albo bardzo pozytywne albo – nawet jeśli na pierwszy rzut oka trudne i stresujace – to w ogólnym rozliczeniu i w perspektywie czasu – bardzo dobre!!! smile np. taki trygon Marsa do Urana może wskazywac ze w kluczowych momentach swojego zycia o trzymujesz niespodziewane wsparcie, przyspieszenie biegu wydarzeń. (i spadasz jak „kot na 4 łapy „wink)
                    Trygon Jowisza do Księzyca – wskazuje że w ogólnym rozliczeniu zawsze nastepuje „nagroda” za mądre poprowadzenie własnych spraw.

Czyli podsumowywujac – 100 % kobieta – czuła, namietna, czasami troszkę zagubiona i niezdecydowana , troche "szalona" baaardzo seksowna , z duzym temperamentem smile, delikatna ale silna , zawsze wychodzaca obronną ręka smile

Nie znam G_D osobiscie ani netowo tak naprawdę ale dla mnie jej kosmogram to taki „klasyczny” przykład 100 % kobiecego horoskopu (troche takiej "madonny" a troche "wampa" smile)

ps. masz tez ten Księzyc w Rybach smile - jest nas już chyba 4 – łacznie ze mną smile poczytaj w poprzednich horoskopach czym się to objawia smilesmilesmilesmile hiehieheie
                    • grave_digger Re: KOTKA!!! raz jeszcze 06.01.10, 12:49
                      o jessu, 100% kobieta. - zgadza się smile
                      nie lubię konfliktów - oj bardzo bardzo nie lubię. unikam ich jak ognia.
                      raz bardzo ustępuję, zgadza się, są sytuacje, że lubię jak ktoś za mnie w 100%
                      decyduje
                      ale jeśli jestem czegoś 100% pewna to jestem bezkompromisowa i asertywna i nie
                      ustępuję w ogóle, pod żadnym namysłem, i nie można mnie przekonać wink

lubię nowe. żyję tym wink prę do przodu właśnie tak jak teraz. zgadza się.
                      "Łatwo nawiązujesz kontakty z ludźmi ale ... tez równie łatwo je zamykasz"
                      o zwłaszcza to drugie. kurczę zgadza się, bo nie mam problemu z kończeniem
                      wszelakich relacji. jakoś przychodzi mi to łatwo. żadnych sentymentów.

"Sentymentalnosci , bardzo waz
                      > ne pamiatki i wspomnienia związane z rodziną. Bardzo wazny np. partner i ewent
                      > ualne dzieci. "
                      o to to ja wink prę za nowym będąc bardzo sentymentalna. o tak. dzieci chciałam
                      mieć zawsze.
                      ale ciągle wojuję z rodziną tongue_out z mamą. z babcią. no i się rozwiodłam big_grin to chyba
                      ten mars wink

"Silna potrz eba pozycji społecznej, lojalnosc wobec ludzi, bardzo duże poczu
                      > cie honoru:
                      no to ja i już wink

"ewentualnie psychologia? Socjolog
                      > ia?"
                      a to, że jestem pedagogiem się liczy wink

"duzy tempera
                      > ment
                      , ojjj duży smile I bardzo duża fantazje i chęc do eksperymentowan
                      > ia w tej dziedzinie zycia smile (Ale co ciekawe- zawsze musi być tez i uczucie"
                      o rany kotka, no tu już mnie rozebrałaś do naga... bosz, ja to mam fantazję wink
                      temperament okropny wink a wszystko musi być związane z uczuciem..

"W ogóle układ planet układa się w taki sposób, że co jakis czas (co parę lat
                      > na przykład) mogą nastepowac duze „skoki” lub przełomy w zyciu- i z
                      > eby było ciekawiej to [b]albo bardzo pozytywne albo – nawet jeśli na pier
                      > wszy rzut oka trudne i stresujace – to w ogólnym rozliczeniu i w perspekt
                      > ywie czasu – bardzo dobre!!! "

a tu rozebrałaś mój rozwód hahaha. mam właśnie taki moment w życiu, który
                      opisałaś. big_grin i miewałam w przeszłości to prawda.

kotka. baaaaaaardzo ci dziękuję big_grin jak widzisz zgadza się to co napisałaś. ty
                      nie jesteś astrolożką, ty jesteś wróżką big_grin albo szarlatanką tongue_out jeszcze raz dzięki!!
                      • grave_digger Re: KOTKA!!! raz jeszcze 06.01.10, 13:15
                        doczytałam z tym księżycem w rybach
                        jak byłam mała myślałam, że mam moc niszczenia big_grin big_grinbig_grin bo wszystko mi się w
                        rękach rozlatywało.
                        zatem teraz jestem ostrożniejsza i często bywam w stresie, że stracę równowagę
                        big_grin niektóre rzeczy jednak nadal mi się psują wink
                        • kotka.zielonooka Re: KOTKA!!! raz jeszcze 06.01.10, 18:23
                          Ciesze sie bardzo ze Ci sie podobalo smile
                          Na razie 4:0 dla mnie wink
                  • kotka.zielonooka Re: KOTKA!!! raz jeszcze 05.01.10, 20:24
                    mam problem z wklejeniem tekstu sad
                    • kotka.zielonooka Re: KOTKA!!! raz jeszcze 05.01.10, 20:27
                      chyba jest ok smile
        • bernimy Koteczko :-))))))))))))))))) 05.01.10, 19:53
          Już wysyłam dane. Poczekam grzecznie, ja cierpliwa. Bardzo ciekawa
          jetsem ile się sprawdzi.
          • agusia79-dwa Re: Koteczko :-))))))))))))))))) 06.01.10, 00:58
            ja też chcę- poczekam nawet do wakacjibig_grin
    • ceres9 Re: Horoskop dla totorotot :) 07.01.10, 00:11