guderianka Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 14:18 beznadziejne obie jak sprzed 20lat u Rosjanki na rynku Odpowiedz Link
hellious Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 14:20 oo mam taka, biala Srebrny lis mojej babci.... Pewno ma ze 30 lat, albo i wiecej. Odpowiedz Link
joanna266 hellious 05.01.10, 14:23 niedawno czytałam ze w zyciu bys trupka nie załozyła teraz ze masz czape z lisa .cos mi tu smierdzi.moze to ten lis Odpowiedz Link
hellious Re: hellious 05.01.10, 14:28 Nie nosze jej, poprostu posiadam w szafie, jako spadek po babci. Czy to napewno lis, tez nie wiem. Tak twierdzi babcia. Ale bylo to w kazdym razie cos zywego raczej. Babcia mi ja dala zapakowana skrzetnie w rozne papiery i worki mowiac ze to oryginal i kiedys mi sie jeszcze przyda! nie przyda sie, ale przeca babci nie oddam... Odpowiedz Link
mearuless Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 14:22 a tam gadasz! teraz wlasnie modne takie lisy. patrzylas na sylwestra w 2? wszystkie laski w liskach, a mi sie one niezmiennie od 20 lat podobaja Odpowiedz Link
joanna266 Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 14:26 ja sie do samego lisa nie czepiam li i jedynie to wypowiedzi hellious pare postów wczesniej Odpowiedz Link
joanna266 Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 14:19 o kurka kupiłam sobie tak wczoraj tylko z uszami w kolorze czarny cieniowanyja wybrałabym z tych co pokazujesz czarna. to chyba nawet ten sam sprzedawcastrasznie długo zdjecia mu sie otwierają... gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link
mearuless Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 14:21 no wlasnie, czarna mniej sie brudzi... za to biala taka sliczniusia:0 no baby dawajta, bo lece na poczte... Odpowiedz Link
joanna266 Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 14:25 jak karnaacje masz ciemna to wez biała.bo jasna cera nieładnie ci przyblednie w jasnej czapie. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 14:26 żadna mi się nie podoba, ale jak już bym musiała wybrać to czarną Odpowiedz Link
totorotot Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 16:20 czarrrrna chcesz wygladac jak urbanska gdy spiewala biele jarozy...? Odpowiedz Link
tedesca1 Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 16:24 czarna to taka pogrzebowa trochę, wybierz białą Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 16:29 Zależy jakiego koloru masz płaszczydło no i karnację jaką masz . Odpowiedz Link
mearuless Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 16:50 plaszcze mam: 2 czarne 1 kawa z mlekiem 1 brudny roz plus jeszcze jeden czarny skorzany... no ale juz bylam wyslalam kase na czarna:0 Odpowiedz Link
dlania Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 17:23 Mea, co ty sie tak jak stara kwoka ubierasz??? Idźże do jakiegos House'a czy Reserveda i kup sobie normalne ciuchy a nie jakies kuźwa jak pani Lodzia z biura rachunkowego. Odpowiedz Link
mearuless Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 17:27 OJ BYLAM, wszedzie tam gdzie wymienilas plus kilka jeszcze... ale tam nic nie bylo! same jakies czapy xxxxl, dziergane, albo z moheru. no albo zwykle narciarskie. a ta czapka futrzana wcale nie jest "dla starej' jest fajna, do tego mocne usta, fajnie pomalowane rzesy i mozna wygladac super sex oj dlanka, jak strzele sobie w niej fote to sie we mnie zakochasz... MIiłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj... Odpowiedz Link
mearuless Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 17:28 aha jeszcze sobie do niej czerwona torebke listonoszke zamowilam,do tego moje czerwone kozaki- i kto, no kto mi powie ze pracuje w centrali rybnej....no chyba ze dlanka Odpowiedz Link
dlania Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 17:32 Matko, to ty zupełnie wyglądzasz jak kobieta mafii... rosyjskiej oczywiście Odpowiedz Link
mearuless Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 17:35 tak zmieniam nicka na "Nadieżda Tumska" Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 18:03 Wariatki Ale tą czapę to ja bym białą wzięła . Odpowiedz Link
doral2 Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 18:47 świetne czapki Mea, kup obydwie!!! Odpowiedz Link
mearuless Re: ktora czapka fajniejsz tz kolor? 05.01.10, 20:05 no i nie wiem... zamowilam czarna, ale ta biala taka slyczna siedze i mysle,mysle i siedze, rozwazam za i przeciw,moze to byl dobry wybor -a moze zly... jak w szekspirowskim dramacie... to nie sa proste wybory! boszsz jakie ja mam ciezkie zycie Odpowiedz Link
esse-lte czarna 05.01.10, 20:22 czarna jest ładniejsza i praktyczniejsza. Biała też super ale nie wyobrażam sobie jak będzie wygladała na czole,gdzie poprawia się rękami jak zsuwa się na pomalowane oko Odpowiedz Link