ez-aw 06.01.10, 09:52 Mąż zawiózł młodego do mamy i siostry, a ja mam dzień wolny Oczywiście mam robotę (będę dalej malować młodemu pokój, pod kolejne naklejki), ale i tak ciesze się że odpocznę od małego diabełka Możecie mi zazdrościć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 09:53 zaraz za nim zatęsknisz i zadzwonisz do mamy z nim pogadać Odpowiedz Link
ez-aw Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 11:03 tabakierka2 napisała: > zaraz za nim zatęsknisz i zadzwonisz do mamy z nim pogadać Oj nie Mój mózg musi odpocząć A ja jak wszystko załatwię, to wreszcie spokojnie poczytam, pooglądam, polenię się Odpowiedz Link
tabakierka2 andziulec 06.01.10, 09:58 a my kiedy się spotkamy? przepraszam za off topic ale jak widzę, że jesteś, to korzystam. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 10:03 zazdroszczę, jak ja ci kurna zazdroszczę... Odpowiedz Link
guderianka Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 11:21 Ty mi możesz zazdrościć-urlop od pn do piątku. Starsza w szkole, młodsza w przedszkolu-odprowadzam małą i kładę sie spać wstając np. o 11 Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 12:40 guderianka napisała: kładę sie spać wstając np. > o 11 ja Ci zazdroszczę tego wstawania, maaaatko! Odpowiedz Link
guderianka Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 12:50 a zazdrość ! a co! a ja się napawam póki moge bo od poniedziałku znowu 6:25 Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 12:58 guderianka napisała: > a zazdrość ! a co! > a ja się napawam póki moge bo od poniedziałku znowu 6:25 6:25 tez zazdroszczę bo ja codziennie 5:40 pobudka Odpowiedz Link
guderianka Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 12:59 tabakiera-ty nienormalna jesteś ! Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 13:16 guderianka napisała: > tabakiera-ty nienormalna jesteś ! > Ty mi nic nie mów! nie denerwuj mnie, Paskudo powiedz Prezesowi mojej firmy, że jest nienormalny, bo ludziom każe w środku nocy wstawać Odpowiedz Link
guderianka Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 13:20 dawaj namiary na prezia ! A do której w takim razie pracujesz ? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 13:38 guderianka napisała: > > A do której w takim razie pracujesz ? do 14:30, w domu jestem przed 15stą, ale co z tego, skoro śnięta jestem cały dzień? Odpowiedz Link
guderianka Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 13:47 No niby tak-ale masz sporo czasu dla siebie i dzieciaków. ja wstaję o 6:25 -pracę zaczynam o 8 a kończę o 16. Zanim odbiore malą, zrobię zakupy to jestem w domu po 17ej - 3 godziny i koniec dnia... A ty nie siedź wieczorami na maglu to sie lepiej będziesz czuła hehe Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 13:51 guderianka napisała: > No niby tak-ale masz sporo czasu dla siebie i dzieciaków. chyba 'na dzieciaków...'robienie nie mam dzieci a poza tym zdarza mi się połozyć o 17 i śpię do 20stej > > A ty nie siedź wieczorami na maglu to sie lepiej będziesz czuła > hehe Kobito, skąd Ty się urwałaś nie siedzę na maglu wieczorami ani w weekendy bo szkoda mi czasu, wolę pospać choćby Odpowiedz Link
guderianka Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 13:53 Zapomniałam żeś nie dzieciata Dobrze więc,że masz kiedy odespać. Ja nie mam-no chyba że cud się zdarzy i urlop wpadnie Odpowiedz Link
loolipop Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 12:36 ja tez zazdroszcze jak cholera jasna!!! mój ma dopiero 7 msc rodzice jakies 100 km od nas mały na cycu i tamk sobie mysle, ze odpoczne za kilka lat buuuuu a M nie chce nawet go wziąć do marketu na zakupy czasem zebym mogła porobić "nic" oj jak ja Ci zazdroszcze Odpowiedz Link
zales239 Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 13:07 Jak wy to robicie kobiety,że o 7 rano za biurkiem w robocie jesteście takie ładne,pomalowane,uczesane,wyprasowane i wogóle ok,bo ja oczu swych o 7 nie moge otworzyć coby dziecko do przedszkola wyprawić i jade tak w dresie,nie umalowana,bez okularów przeciwsłonecznych na nosie buuuu,no normalnie patologia ze mnie. Pobudki o 5,40 nie wyobrażam sobie Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 13:20 zales239 napisała: > Jak wy to robicie kobiety,że o 7 rano za biurkiem w robocie > jesteście takie ładne,pomalowane,uczesane,wyprasowane i wogóle ok, ja się czuję jak zombie tak do 11, wiec ten opis nie do mnie Pobudki o 5,40 nie wyobrażam sobie > no nie jest to specjalnie fajne, czuję się jakbym była skacowana, zwykle od rana nastrój mam w stylu 'nie podchodź', no ale co zrobić? może jak nam zmienią prezesa to i godzina rozpoczęcia się przesunie. Odpowiedz Link
deela Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 13:10 ja zostawiam czerade w sobite i ide do kina na avatara mam nadzieje ze jeszcze go graja w IMAXie Odpowiedz Link
mathiola Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 13:36 zazdroszczę. Ja nie widzę w najbliższej perspektywie możliwości sprzedania dzieci komukolwiek Odpowiedz Link
ez-aw Re: Odpoczynek od dziecka 06.01.10, 14:43 Ściana już pomalowana, a ja zaraz się zwijam do optyka. Młody człowiek połamał mi okulary (tam gdzie się składają) Proszę, powiedzcie ze uda się to naprawić i nie będę kupować nowych oprawek. Drogie są te, które pasują do moich szkieł. Odpowiedz Link