loolipop Re: śniadanie 13.01.10, 08:37 oo super bo juz zgłodniałam, ja poproszę to jajacznicę Odpowiedz Link
moofka Re: śniadanie 13.01.10, 08:38 swoja droga jak sie robi takie piekne zdjecia zarciu? Odpowiedz Link
joanna266 Re: śniadanie 13.01.10, 08:41 ale mam ochote na jajecznice.chyba zaraz sobie utrzepie Odpowiedz Link
joanna266 Re: śniadanie 13.01.10, 09:00 tak fotografowac zarcie zapewne potrafi osoba bedąca na diecie.wtedy to taki rodzaj masochizmu jest i jedzenie oczamimoja siostra zawsze jak była na diecie to piekła najlepsze ciasta i robiła najbardziej wykwintne dania.robiła sobie dobrze zapachami i widokami) Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: śniadanie 13.01.10, 09:05 ale zjadłabym takiego pomidorka prosto z krzaczka, takiego pachnącego, czerwonego i soczystego. A tu dupa- w sklepie sama chemia Odpowiedz Link
zales239 Re: śniadanie 13.01.10, 09:23 A ja wychleptałam drugą kawę-z mlekiem i zastanawiam się w co uderzyć na słono to śniadanie zrobić czy wręcz przeciwnie- dżemik,bułeczkaups zdrobnionka się wdały Zaraz idę do lodówki i zrobię przegląd. Odpowiedz Link
ez-aw Re: śniadanie 13.01.10, 10:43 >postanowiłam Was podtuczyć A ja miałam się odchudzać Ale śniadanko zjem I proszę kawę do niego - Upór bezsensowny, nabiera sensu, gdy jest trwały... My Free Farm Odpowiedz Link
aguacate Re: śniadanie 13.01.10, 18:05 Wedlug mojej dietetyczki, zeby sie odchudzic, trzeba jesc 5 razy dziennie. Tylko z glowa Odpowiedz Link
mathiola Mój mąz przeżegnałby się 13.01.10, 22:45 na widok każdej z tych propozycji Śniadanie ma być: kolorystycznie skomponowane, estetycznie podane i pracochłonne na tyle, żeby najmniej godzinę czekać na nie, wbijając zęby w aktualnie czytaną książkę Odpowiedz Link