Dodaj do ulubionych

Debata wyborcza w Radiu Plus

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:54
We wtorek 21 listopada o godz. 23.00 w Radiu Plus (96,2 FM) rozpocznie sie
dluga debata przedwyborcza. Zaproszeni A. Czech i K. Szczerba. Zasupmy ich
konkretnymi, niewygodnymi pytaniami! Nie dajmy im zbywac nas ogolnikami!
Pytania mozna zadawac telefonicznie i przez Internet.
Obserwuj wątek
    • Gość: A to ja jestem Jakie numery? IP: *.ramtel.pl 16.11.06, 16:08
      Mozna prosic o numer telefonu pod jakim bedzie mozna zadawac pytania - i adres
      maila czy GG, czy czego bedziecie uzywac?
    • Gość: Jacek Namiary telefoniczne IP: *.ramtel.pl 16.11.06, 16:09
      Hej

Ile bedzie trwala debata?
      I pod jaki numer dzwonic oraz najlepiej pod jaki zgldszac interentowe
      propozycje?
      • sluchacz6 Re: Namiary telefoniczne 16.11.06, 16:40
        Pytania mozna zadawac telefonicznie w czasie debaty pod numerem (032) 232 - 5 -
        232 - Krzysztof Kosinski prowadzi te debaty az do ostatniego pytania. Te przed
        I tura trwaly nawet ponad 3 godziny. I caly czas pod numerem GG 9411400.
    • Gość: Prowadzacy debate Re: Debata wyborcza w Radiu Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:54
      Witam serdecznie! Z przykroscia informuje, ze kandydat Kazimierz Szczerba
      dzisiaj odmowil udzialu w debacie. Stwierdzil, ze jego program jest doskonale
      znany mieszkancom Tarnowskich Gor. Jest JEDYNYM, ktory odmowil udzialu w
      debatach kandydatow z Zabrza, Bytomia, Tarnowskich Gor, Radzionkowa (czyli tych
      miaste, gdzie bedzie II tura). Jego kontrkandydat Arkadiusz Czech zaproszenie
      przyjął. Prosze o pytania do p. Czecha, ale także do K. Szczerby. Mam nadzieje,
      ze uslyszy w radiu, o co mieszkancy chcieli Go zapytac lub co Mu powiedziec.
      Z powazaniem
      Krzysztof Kosinski
      Radio Plus
      • Gość: Prowadzacy debate Re: Debata wyborcza w Radiu Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:01
        Z radoscią informuję, ze dzisiaj (18 listopada - w sobote) p. burmistrz K.
        Szczerba zawiadomil mnie telefonicznie, ze zmienił zdanie i "wbrew swojemu
        sztabowi wyborczemu weźmie udział w debacie w Radiu Plus".
        Zapraszam zatem serdecznie na pojedynek DWÓCH kandydatów - wtorek godz. 23.00 -
        Radio Plus 96,2 FM
        Prowadzący debatę - Krzysztof Kosiński
        • Gość: Jacek Re: Debata wyborcza w Radiu Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:42
          Panie Krzysztofie proszę zapytać pana Szczerbę dlaczego ma pełne galoty strachu
          przed tą debatą ?
          • prowadzacy Re: Debata wyborcza w Radiu Plus 20.11.06, 16:28
            Panie Jacku! Wolalbym zadawac pytanie nieco bardziej konkretne :) I prosze nie
            zapominac, ze jednak p. K. Szczerba zaproszenie na debate przyjął...
            KK
            • Gość: feliks Re: Debata wyborcza w Radiu Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 00:35
              Panie prowadzący zapytaj się Pan p. Czecha dlaczego dopiero na 2 dni przed
              debatą tarnogórską a 4 dni po prawyborach opublikował po raz pierwszy swój
              program wyborczy zerżnięty od p. Szczerby a teraz w filmie reklamowym na
              www.tg.net zachwala go i chce go realizować. On chce tylko wyłącznie "władzy"
              dla siebie i tych co go finansują, dlatego rozpoczoł kampanie wyborczą beż
              żadnego programu. W reklamach gazetowych jest to bełkot i wodolejstwo a nie
              program.
              • Gość: neutralny Re: Debata wyborcza w Radiu Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:15
                A Szczerba nie chce władzy on bez poparcia rady miejskiej nic nie zrobi dla
                miasta tylko te czarne typy z jego otoczenia będą się bogacić !
                • Gość: Funia Re: Debata wyborcza w Radiu Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:53
                  feliks ja zaglosuję na Ciebie w przyszlych wyborach oczywiście! Kumie ty mój!!
                  • Gość: feliks Re: Debata wyborcza w Radiu Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:06
                    funia już cię kocham za tą intencję ale nie zamierzam kandydować chyba że na
                    mistera Tarnowskich gór !!!!!!!

• Gość: Funia Re: Debata wyborcza w Radiu Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:05
                      Kumie ty mój niważne !Bedę też glosowała!
                • Gość: jasnowidz Re: Debata wyborcza w Radiu Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 08:14
                  a mnie się zdaje że burmistrz bez większości w radzie jest najlepszym
                  rozwiązaniem bo wariant z większością już za Hanyska przerabialiśmy z jakim
                  skutkie to wszyscy wiedzą . Taki "Burmistrz z maszynką do głosowania może tak
                  namotać że się miasto może ponownie znaleźć na dnie bez większości jedna i
                  druga strona będzie nawzajem się kontrolowała i poddawała osądowi mieszkańców!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka