kitka20061 Re: Ktora najladniejsza? 13.01.10, 23:17 Jeśli na tych zdjęciach ślubnych jesteś Ty, to stawiam na 1. Odpowiedz Link
figrut Re: Ktora najladniejsza? 13.01.10, 23:27 Przy okazji zapytam, czy Wam też podoba się ta sukienka ? Chciałabym zaczerpnąć z niej pomysł na czekające wesele, ale niestety nie mam tak królewskiej postawy i obawiam się, że na mnie może się źle prezentować Odpowiedz Link
emilly4 Figrut 14.01.10, 00:35 Z calym szacunkiem, ale ta sukienka nie ma w sobie NIC ladnego. Zakrywa cala sylwetke!! Idealna na plaze. Odpowiedz Link
figrut Re: Figrut 14.01.10, 08:55 Mnie się ona strasznie podoba i przy tej królewskiej postawie dziewczyny taka prostota wydaje mi się wręcz genialna. To sukienka studniówkowa, inna niż wszystykie, wyróżniająca się z tłumu. Była jeszcze inna, ale tamta już nie na moją figurę, bo nic się zamaskować nie da Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Ktora najladniejsza? 14.01.10, 00:45 właściwie w każdej z nich coś jest ciężko wyrokować nie znając twoich wymiarów etc. wiem, ze dla siebie na bank wzięłabym jedynkę Odpowiedz Link
zia86 Re: Ktora najladniejsza? 14.01.10, 00:56 Wszystkie ładne, ale pierwsza najładniejsza. Odpowiedz Link