leluchow1 14.01.10, 08:12 Plisss. Bo nieco napalona jestem aczkolwiek zielona w temacie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tedesca1 Re: Grill elektryczny polećcie. 14.01.10, 08:48 o o o to ja sie podpinam jeśli można bo już od jakiegoś czasu chcę kupić, a też nie mam pomysłu jaki Odpowiedz Link
wzosia A ja nie polecam 14.01.10, 09:43 Jak jest nowy to ok. Wszyscy się zachwycają. Można zrobić imprezę grillowa w domu itd. Niestety ma też wady: 1. Największa - cały zapach pieczonego mięsa i innych grilowanych produktów zostaje w domu. I ciężko się go pozbyć. Niby można ustawić go pod wyciągiem ale wtedy impreza przenosi się do kuchni. 2. Po kilku/klikunastu użyciach już się nie chce i ma się nowy mebel. Jeśli to ma być grill do domowego użytku to polecam kupić jakąś wypasioną patelnię grilową. A jeśli ktoś naprawdę kocha grill to zwróć uwagę na opcję robienia raclette. Fajne rozwiązanie na posiadówki. Odpowiedz Link
leluchow1 Re: A ja nie polecam 14.01.10, 09:46 Nie no ja nie chce gości spraszać ino dupę rzucić a miecha z parowaru nie trawię. Odpowiedz Link
romashka Re: A ja nie polecam 14.01.10, 15:51 A ja się nie zgadzam, mam i nie robię przy nim nasiadówek, tylko rzucam mięcho + warzywka i sie samo robi na obiad Nie polecę żadnej firmy ani marki, bo nie wiem nawet co ja mam - hehe , ale uzyteczne wydaje się: - pokrywka - pojemniczek na ściekający tłuszcz - regulacja temperatury kilkustopniowa (nie tylko On/Off) - koniecznie - musi się rozbierać do mycia. Mój grill jest stary i oczywiście z powyższych ma tylko ostani punkt Odpowiedz Link
doral2 Re: A ja nie polecam 14.01.10, 16:06 imho patelnia grillowa lepsza, bo tańsza i mniej miejsca zajmuje. mam taką z ikea, jestem z niej zadowolona. Odpowiedz Link