dlania 16.02.10, 17:04 ze mnie. Wyrypał mi sie laptop na pysk, tzn. klawiatura na plask o podłoge. Działa, ale klawiatura taka luxna sie zrobiła, elastycznie sie ugina z jednej strony i brzęczy podczas stukania () Da sie to jakos naprawić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Psuj, psuj,psuj 16.02.10, 17:07 dlania - widać, że pisać możesz to nie marudź Odpowiedz Link
dlania Re: Psuj, psuj,psuj 16.02.10, 17:10 Ale ona glosno brzęczy - bedzie mnie m az opierdzielał za stukanie po nocach. Odpowiedz Link
3-mamuska Re: Psuj, psuj,psuj 16.02.10, 17:11 Pewnie sie da naprawic,we wszysto uwierze jak po ostatnim razie synek wylal szkalanek wody na laptopa, maz wyminil klawiature i dziala,normalnie cud. Odpowiedz Link
stillgrey Re: Psuj, psuj,psuj 16.02.10, 17:09 Trzebaby pewnie odkrecic przod obudowy i sprawdzic jak z mocowaniem klawiatury, moze wystarczy dokrecic. Jesli sie polamala to raczej czeka Cie wymiana. A sama obudowa nie wylazla? W moich lapkach mocowanie jest "wtykane", wiec moze podczas upadku wyskoczylo. Odpowiedz Link