e.logan 07.03.10, 09:47 No wiec ten watek zaczyna serie 101 pytan i prosb o porade w sprawie komuni.(mojego syna) Pytanie nr jeden .W jakim kolorze dekoracje proponujecie.? osobiscie stawiam na biel i granat. MOj maz zas na ecri i bordo. A wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undomestic_goddess.pl Re: dekoracja sali 07.03.10, 10:48 A ta komunia to gdzie? w knajpie/restauracji jakiejs? Jak wnetrze fajne to nic bym nie robila Kurcze, ale ja nie jestem teraz na biezaco z tego typu imprezami, wiec nie wiem czy "wypada" zostawic taka bez dekoracji Odpowiedz Link
lady.godivia Re: dekoracja sali 07.03.10, 10:55 a jak Wy to chcecie udekorować?? z sala to bym sobie chyba dała spokój Odpowiedz Link
jkk74 Re: dekoracja sali 07.03.10, 10:57 kolroy stroju dziecka jeśli sukienka biala to biel plus ew kolor z kwiatów w wianku lub w bukieciuku jesli sukienka ecri to ecri plus jw jeśli garniturek granat to biel plus granat Odpowiedz Link
karra-mia Re: dekoracja sali 07.03.10, 20:43 a jak się dekoruje salę dziś na komunię, prócz białych czystych ładnych obrusów na stole? Ja bym sobie darowała jakies specjalne dekoracje. Wszak ma być ładnie, prosto, elegancko i skromnie, na weselu się stroi. Odpowiedz Link
mandziola Re: dekoracja sali 07.03.10, 20:51 Ja bym dała białe obrusy, w wazonach np. lilie z małymi rózyczkami, do tego białe serwetki jedynie z lekkim złotym wzorkiem. Jesli złoty wzorek to w swicznikach złote świece. Biało granatowo to szkolnie, a ecri i bordo za mocne. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: dekoracja sali 07.03.10, 21:19 Ja stawiałabym na biel i błękit albo biel z zielenią naturalną, coś w ten deseń: albo tak: i jeszcze to ( zamiast złotej wstążki może być np. niebieska) Jeszcze ??? Odpowiedz Link
karra-mia Re: dekoracja sali 07.03.10, 21:30 druga propozycja najbardziej mi się podoba, ładna, elegancka, nie krzykliwa Odpowiedz Link