ciociacesia 19.03.10, 10:10 wezcie wy baby sie naja solówe umówcie, sex jakis czy chlanie nie wiem, zamiast sie napierdalać w kazdym jednym watku jak leci? wkurwiacie mnie i mi sie poziom agresji podnosi. no Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceres9 Re: doral totorot 19.03.10, 10:15 wlasnie. dwie fajne baby i taka siare odwalaja. siaaaareeeee;p Odpowiedz Link
moonshana Re: doral totorot 19.03.10, 10:16 a ja mam inny pomysł. te, które znają osobiście antagonistki niech je gdzieś podstępem zwabią, zawiadomią nas o miejscu i terminie. a wtedy my im wpieprzymy. albowiem nieszczęścia zbliżają. jak sobie obie w szpitalu na jednej sali poleżą, pożalą się na podłe,podstępne magielki, pooglądają swoje połamane kończyny - to kto wie? może najlepszymi przyjaciółkami zostaną Odpowiedz Link
doral2 Re: o to to:> 19.03.10, 10:24 tylko że on mi się nie bardzo podoba. nie ja zaczęłam pierwsza dopierdalanki. Odpowiedz Link
ceres9 Re: o to to:> 19.03.10, 10:29 niewazne kto zaczal dajcie se spokoj przykro to sie czyta,naprawde.dwie fajne baby no,zenada.;/ Odpowiedz Link
ciociacesia starsza jestes, mądrzejsza powinnas byc 19.03.10, 10:32 i ustąpić mama mi tak mówiła jak nawalałam się z młodszym bratem. miałam wtedy ochotę posłać ich oboje na księżyc ja w takich sytuacjach zawsze proponujre ze nagotuje kisielu a zainrteresowani przyjda w bikini, ale chyba nie przejdzie, co? Odpowiedz Link
ceres9 Re: starsza jestes, mądrzejsza powinnas byc 19.03.10, 10:37 uee,ale dora podobno NAJSTARSZA na forum tzn ze najmadrzejsza? nie wieeerze;p;p;p Odpowiedz Link
migotka-2 Re: starsza jestes, mądrzejsza powinnas byc 19.03.10, 11:24 po za tematem! Cóżeś Ceśka załatwiła w sprawie palanta? Odpowiedz Link
ciociacesia Re: starsza jestes, mądrzejsza powinnas byc 19.03.10, 11:37 wielkie g. wczoraj kolejka była taka do prawnika ze nawet nie czekałam, bo matka w domu swira z dziecieciem dostawala. ale w poniedzialek mam wolne to pojde zrobic podejscie nr 2. a dzis lece po zaswiadczenie o miozernych dochodach moich. ze niby zeby mnie zwolnili z kosztów sadowych i do alimentów ponoc potrzebne. od razu mysle jak tu podstepem wytyciagnac podobne zaswiadzczenie od palanta. ostatnio mily jest, chyba znów jakis interes ma, trzebaby to wykorzystac bo nie wiadomo skad jutro zawieje wiatr Odpowiedz Link
migotka-2 Re: starsza jestes, mądrzejsza powinnas byc 19.03.10, 11:43 wszelkie zaświadczenia od palanta nawet miłego sobie daruj, nie ma potrzeby posiadania tego, sąd go o wszystko zapyta. Odpowiedz Link
ciociacesia jak stała czytalniczka 'samodzielnej' 19.03.10, 11:50 wole o tym pomyslec zawczasu. nie raz juz czytalam ze 'pan stawil sie na rozprawie ale zaswiadczenia o dochodach nie przyniósł, bo zapomnial a sedzia na to nic'. tamto forum doprowadza mnie czasami do ciezkiej zapasci emocjonalnej oooo, ktos przyniósł malutkie niemowle do biura ) słooodkie Odpowiedz Link
moonshana Re: o to to:> 19.03.10, 10:32 Doral, kurczę, nie wtrącaj się w tajne narady Psuju! o tym czy Ci się podoba czy nie to sobie ewentualnie potem z wroginią pogadasz! ps. Ty jakaś taka postawna jesteś czy drobinka? bo nie wiem, jak dojdzie co do czego, na którą mam się rzucać i bić wolałabym na tą słabszą bo silniejsza mogłaby pobić mnie. i byłoby po rybkach Odpowiedz Link
doral2 Re: o to to:> 19.03.10, 10:35 a to tajna narada?? kurde, jak widzę swój nick w tytule wacika, to mniemam że do mnie skierowany nie wiem czy zauważyłyście, ale ja od dawna obchodzę totorot z daleka, jak śmierdzące gówno, a to ona cięgle zaczyna dopierdalanki w moim kierunku. chce dopierdalanek? będzie je miała. możecie jeszcze poprosić moderatorów magla, o usunięcie którejś z nas, wtedy dopierdalanki się skonczą Odpowiedz Link
ceres9 Re: o to to:> 19.03.10, 10:41 no kurwa no! jak sie te smerdzace gowna zaraz nie skoncza to pojde se stad na zawsze i tyle mnie bedziecie widziec!! o;/ Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: o to to:> 19.03.10, 12:38 ceres9 napisała: > no kurwa no! jak sie te smerdzace gowna zaraz nie skoncza to pojde se stad na > zawsze i tyle mnie bedziecie widziec!! > o;/ Na jematkę idź. Szybko za nami zatęsknisz Odpowiedz Link
bernimy Re: doral totorot 19.03.10, 10:18 Myślę, że na takie "działanie na siebie" pomoże tylko wzajemne wygaszenie się. A tak w ogóle to Odpowiedz Link
bacha1979 Re: doral totorot 19.03.10, 10:41 Dziecinada i obciach. Totorot nie kojarzę, ale doral miałam za duuużo mądrzejszą. Odpowiedz Link
bacha1979 Re: doral totorot 19.03.10, 10:43 Guzik cię obchodzi kto siedzi w domu, ich wybór.Doral wszystkimi tak gardzisz? Odpowiedz Link
karra-mia Re: doral totorot 19.03.10, 10:47 i niepotrzebny wątek zaczęłyście wesoło, z humorem dziewczyny, a własnie teraz zaczęło się jakies wylewanie pomyj tutaj Bacha jednej nie kojarzysz, to daje ci prawo na dopierdolenie drugiej? No litości serio - bo teraz to już jest żenada. Dwie się ścierają, a reszta ma duzo na ten temat do powiedzenia Odpowiedz Link
bacha1979 Re: doral totorot 19.03.10, 10:48 karra-mia napisała: > i niepotrzebny wątek > zaczęłyście wesoło, z humorem dziewczyny, a własnie teraz zaczęło się jakies wy > lewanie pomyj tutaj > Bacha jednej nie kojarzysz, to daje ci prawo na dopierdolenie drugiej? > No litości serio - bo teraz to już jest żenada. > Dwie się ścierają, a reszta ma duzo na ten temat do powiedzenia A nie mam prawa mieć swojego zdania na ten temat?? Odpowiedz Link
karra-mia Re: doral totorot 19.03.10, 10:51 a jasne, ze masz tylko ja wychodzę z założenia, ze dorośli ludzie potrafią sobie sami rozwiązać ewentualny konflikt między sobą i nie potrzebni są adwokaci, którzy tak na prawdę mało mają do powiedzenia, za to najgłośniej krzyczą. Odpowiedz Link
bacha1979 Re: doral totorot 19.03.10, 10:53 karra-mia napisała: > tylko ja wychodzę z założenia, ze dorośli ludzie potrafią sobie sami rozwiązać > ewentualny konflikt między sobą Jak widać nie potrafią. Odpowiedz Link
bernimy karra 19.03.10, 11:07 No przepraszam Cię, ale pomyje to akurat są w tamtym wątku, łącznie z wywalaniem starych wątków i tego co dana magielka pisała w kilku wątkach i tworzenie z tego chamskiej całości Odpowiedz Link
doral2 Re: doral totorot 19.03.10, 10:52 bacha, dla odmiany ja ciebie kiepsko kojarzę... i ja również wypowiadam swoje zdanie w temacie. tym lub innym. Odpowiedz Link
bacha1979 Re: doral totorot 19.03.10, 10:55 > bacha, dla odmiany ja ciebie kiepsko kojarzę... Ani mnie ziebi ani grzeje, nie pisze na forach po to by mnie kojarzono. Ty akurat jesteś charakterystyczna i kojarzę Twoje wypowiedzi, jednak mimo, że zazwyczaj miałam inne zdanie wydawałs mi sie hmm, inna niz tearz. > > i ja również wypowiadam swoje zdanie w temacie. tym lub innym. Odpowiedz Link
ceres9 Re: doral totorot 19.03.10, 10:51 no wlasnie idea watku bylo zapewne to aby se obie daly buziaka na przeprosiny i by sielanka maglowa trwala;p a sie zrobilo nieprzyjemnie.. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: doral totorot 19.03.10, 10:49 ja chciałam powiedzieć, że mnie ta przepychanka też mocno zniesmacza.... i z mojej strony, poza charakterystyczną i właściwą totorot zapalczywością, którą jednak idzie okiełznać (o czym świadczy fakt, że ze mną aktualnie w/w się nie bije... bo się okazało, że nie ma o co gdy sobie pogadałyśmy jak cywilizowani ludzie a nie szympansy co sie gównem obrzucają - a takoż na początku było)... no więc z tej mojej strony widać tendencję doral do zdominowania wszystkich i wszystkiego, i w każdej sytuacji oraz na każdą okoliczność. I do podkreślania tego przy każdej sposobności.... ki czort? Babo, opamiętaj się!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: doral totorot 19.03.10, 10:56 a dzie sie dziewczyny czaskają? ide po popkorn i browara... Odpowiedz Link
ceres9 :D i tym pozytywnym akcentem.. 19.03.10, 11:02 moznaby zakonczyc ta mniej pozytywna dyskusje... Odpowiedz Link
ciociacesia no tak wiedziałam ze da sie to jakos łatwo 19.03.10, 11:23 rozwiazac. ja musze po prostu paczke popkornu se zrobic i bedzie gites. i to takiegoo cholernie nizedrowego, kalorycznego o smaku karmelowym. i koniecznie popic pepsi. i spor na linii doral toto nabierze nowego wymiaru Odpowiedz Link
pszczolaasia ja piełdole. 19.03.10, 11:41 jest popkorn o smaku karmelowym??? za moich czasow hitem byl popkorn jako taki a teraz jest karmelowy! szok za czasow mojej mlodosci bym dookreslila nowego wymiaru nie naberze, ale mozna aktorow obrzucic popkornem i pustymi puszkami jak sie przedstawienie nie podoba. i generalnie zrobic igrzyska jak w starozytnym Rzymie np.... Odpowiedz Link
zuzia36 Re: no tak wiedziałam ze da sie to jakos łatwo 19.03.10, 11:42 popkorn karmelowy???? gdzie go kupujesz???? ale mi smaka narobiłyście Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: no tak wiedziałam ze da sie to jakos łatwo 19.03.10, 11:44 W heliosach i multikinach sprzedają np. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no tak wiedziałam ze da sie to jakos łatwo 19.03.10, 11:49 jezus maryja...to pewno dlatgo ze ja 100 lat w kinie nie bylam... Odpowiedz Link
ciociacesia w supermarkecie tez mozna nabyc 19.03.10, 11:53 palant kiedys kupil paczke - taka do mikroali i zezerli z dziecieciem cała paczke beze mnie. buce. a ja głupia tylko zwykły zawsze kupowalam. nie pamietam gdzie kupil - w auchan albo tesco pewnie Odpowiedz Link
zuzia36 Re: w supermarkecie tez mozna nabyc 19.03.10, 12:05 jade dzisiaj do tesko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heliosów i innych u mnie brak to na którą sie z tym popkornem umawiamy???? Odpowiedz Link
pszczolaasia o 21-wszej 19.03.10, 12:13 dziecka uspypiam. bardzo prosze nie zaczac sie tluc wczesniej bo jak zwykle ominie mnie najciekawsza czes afery. ja i tak ejstesm do tylu z fotami Galantynki np. po zasie siem zorientowalam ze tu jakis album jest robiony a ja nie wiem osocho... takze dziewczyny. bardzo prosze! po 21-wszej!!!! bede miala popkorn (zwykly!!) i browara...albo na ta okolicznosc polowke i kole rozpakuje a co. jak sie bawic to do rana!!! Odpowiedz Link
ciociacesia 21 mi tez pasi 19.03.10, 12:37 nie wiem tylko czy zdołam popkorn kupic. ale bro sie jakies znajdzie Odpowiedz Link
zuzia36 Re: 21 mi tez pasi 19.03.10, 12:54 Składniki ¼ szklanki oleju kukurydzianego 1 szklanka kukurydzy na pop corn sól 1 szklanka cukru pół szklanki wody 225 g masła pokrojonego na małe kawałki Przygotowanie Wlać olej na dużą patelnię i wrzucić kukurdzę. Rozgrzać na średnim ogniu. Przykryć dopasowaną pokrywką, z jednej strony zostawiając szczelinę, żeby para mogła uciec. Przygotować pop corn. Kiedy kukurydza będzie coraz mniej skakać, zmniejszyć ogień. Przełożyć pop corn do dużej miski i posolić. Usypać małą górkę z cukru na środku rondla. Wlać pół szklanki wody, dookoła cukru. Podgrzać na średnim ogniu. Powstanie syrop i zacznie bulgotac. Woda wyparuje, syrop zrobi się lekko brązowy. Nie mieszać w tym momencie, bo cukier mógłby się skrystalizować. Kiedy będzie głęboko brązowy, dodać masło. Ubijać trzepaczką aż całe masło się wchłonie i karmel będzie gładki. Wlać karmel do miski z pop cornem, dobrze wymieszać. Podawać kiedy karmel stwardnieje. Odpowiedz Link
ceres9 wlasnie mi jezyk uciekl do dupy. 19.03.10, 12:57 ja sie odchudzam,kuzwa,miejcie litosc! Odpowiedz Link
totorotot Re: no tak wiedziałam ze da sie to jakos łatwo 19.03.10, 13:59 dobrze, ze mi przypomnialas, musze musze musze isc na alicje... Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: doral totorot 19.03.10, 11:01 Heh, wyczuwam kolejny watek o rekordowej liczbie postów. Zaczęło się miło i zabawnie a skończy się na wzajemnym obrzucaniu się gównem. Najbardziej bawia mnie te z Was, które piszą, że mają dość słownych przepychanek Doral i Totorot, po czym same wylewają na nie pomyje. Dajcie se siana, co? Odpowiedz Link
jola9932 Re: doral totorot 19.03.10, 12:18 Poziom przedszkolny,ewentualnie wczesnoszkolny, coś w stylu ona zaczęła i sie na mnie krzywo patrzy. Można mieć inne zadanie i rozmawiać z KULTURĄ, wybrano drogę obrzucania się błotem i wywlekania wątków nie mających nic wspolnego z tematem. Można się maskować- owszem- czas jakiś, ale bydło wyjdzie z człowieka prędzej czy później. Odpowiedz Link
madameblanka Re: doral totorot 19.03.10, 12:26 no ale o so chodzi, dlaczego nie moga pogadac sobie ostrzej? Nie zawsze rozmowa przebiega jakbyśmy chciały, czasem nerwy ponoszą ale od razu sie wpieprzać z uciszaniem czy próbą kontroli nad dyskusją?? Po co? Wszystko ma być w ramy włożone bo jak nie to odejdzie jedna z drugą? To jest tylko jeden wątek, ja rozumiem jakby szarpanina była w każdym, ale tak.... Odpowiedz Link
ciociacesia wrazenie takie 19.03.10, 12:39 bo wylazłam z watka o donosie i wlazłam se do wychowaniu w prlu a tam ciag dalszy szarpania sioe za łby. ale masz racje, brak mi perspektywy. kupie popkor i browara i bedzie lepiej Odpowiedz Link
kowalowa Re: doral totorot 19.03.10, 12:40 a niech sie babolce "tłuką słownie"... w końcu ktoraś siły straci... bo ile mozna Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: doral totorot 19.03.10, 12:49 Moja ŚP. Babcia to była prosta aczkolwiek mundra kobieta. I z tej jej mądrości pozwolę sobie skorzystać a mawiała tak: -rada dla doral Kiedy kłóciałam się z młodszym bratem " głupszemu trza ustąpić", albo kiedy dochodziło do pyskówek "nie rusz gówna nie bedzie śmierdziało" - rada dla toto kiedy ktoś reprezentował podobny poziom mawiała: "kto się wieprzem urodził to i świnią umrze" albo "srali muchy będzie wiosna, będzie trawa równo rosła" Odpowiedz Link