milva_barring 26.03.10, 06:55 dzisiaj kończę po raz kolejny 25 lat i w związku z tym stawiam urodzinowo co kto lubi śledzik... ... i wódeczka piwo coś dla karmiących i niepijących i kawusia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: stawiam 26.03.10, 07:22 A który to już raz te 25? Sto lat życzę - a że ciągle będziesz mić 25 to długo będziesz żyła, żeby do tej setki doczekać Buziaki. I prezencik: Odpowiedz Link
mariolkka Re: stawiam 26.03.10, 09:29 Wszystkiego najlepszego a to bukiecik wiosenny ode mnie i zabieram sie za sledziki, mniam mniam Odpowiedz Link
mearuless Re: stawiam 26.03.10, 10:55 ooo prosze jaka mlodka!!! ja to koncze co roku 23 wszystkiego najlepszego i masz prezent: Odpowiedz Link
annabetka Re: stawiam 26.03.10, 16:47 Sto lat Milva To który ,"po raz kolejny" ten 25-ty rok życia kończysz? Odpowiedz Link
milva_barring Re: stawiam 26.03.10, 20:34 dzięki za życzenia tak naprawdę to skończyłam dziś 34 lata, ale nie czuję, że jestem taka stara A dzisiaj byłam z moim ganglionem u chirurga. Lekarz przesympatyczny. Okazało się, że to nie ganglion, ale stan zapalny węzła chłonnego stopy spowodowany najprawdopodobniej jakimś drobnym urazem. Bo oprócz powiększonego węzła chłonnego mam też maleńkie otarcia. Na razie dostałam maść do wcierania i do kontroli we wtorek. A już byłam przygotowana na rżnięcie stopy... Nawet czuję się zawiedziona, że się źle zdiagnozowałam. Odpowiedz Link
doral2 Re: stawiam 26.03.10, 20:48 uff, a już myślałam ze jesteś ode mnie starsza o dwie dekady sto lat pimpeczko \ info o ganglionie ( a właściwie pseudo ganglionie) zapamietam Odpowiedz Link