exotique 26.04.10, 13:55 ogromny bukiet dlugich pieknych roz. wiadomo z jakiego powodu nie powiem, milo mi i udalo mu sie mnie zaskoczyc. a tak sie chcialam pochwalic jak znajde kabelek do aparatu zanim zdechna- to wrzuce fotkw Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: dostalam od chlopa 26.04.10, 14:05 słodko ale to raczej jego zasługa głównie co Ty mu dałaś? Odpowiedz Link
zales239 Re: dostalam od chlopa 26.04.10, 14:07 super!!! a z jakiego powodu,bo ja nic nie wiem-trawę koszę Odpowiedz Link
exotique Re: dostalam od chlopa 26.04.10, 17:07 Zales- bom zaciazyla tabaka, zasluga wspolna, ale to ja sie poddaje deformacji i bolowi porodowemu On nawet moich humorow znosic nie musi, bo jestem w ciazy mila i sympatyczna, oaza spokoju normalnie Odpowiedz Link
zales239 Re: dostalam od chlopa 26.04.10, 17:52 Oj to GRATKI WIELKIE!!!to drugie bejbi będzie prawda? Odpowiedz Link
doral2 Re: dostalam od chlopa 26.04.10, 19:29 oaza spokoju, mila i sympatyczna już ci gratulowałam, to się powtarzać nie bendem czekom na fotki Odpowiedz Link
aguacate Re: dostalam od chlopa 26.04.10, 20:08 Exo - gratuluje i ciazy i bukietu Pssst... Tak po cichu ci powiem, ze fotke mozesz pstryknac juz teraz, nie musisz szukac kabelka Odpowiedz Link
morepig Re: dostalam od chlopa 27.04.10, 09:00 aguacate napisała: > Exo - gratuluje i ciazy i bukietu > > Pssst... Tak po cichu ci powiem, ze fotke mozesz pstryknac juz > teraz, nie musisz szukac kabelka cii, ona blĄdynka i w cionszy!!! a nie, zbrązowiała przeca. sztuczna inteligencja sie zepsuła Odpowiedz Link
exotique Re: dostalam od chlopa 27.04.10, 10:23 fotka zrobiona a kabelka ni chuuu chuuuu heheh ruda maupo, ty mi moj blond zwinelas Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: dostalam od chlopa 27.04.10, 12:27 Ostatnio mowilas ze kabelek gdzies w szafie blisko lozeczka Mlodej. Odpowiedz Link
exotique Re: dostalam od chlopa 27.04.10, 23:38 tak marta, w plecaku na szafie. plecak zdjelam, obiektyw jest, ladowarka jest a kabelek sie zdematerializowal. faaaaaaaaaaaaakkk znow pewnie wsadzilam gdzies- tak jak sztucce i cukier do lodowki i szukalam przez pol dnia. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dostalam od chlopa 27.04.10, 14:35 > Zales- bom zaciazyla > no prosze! to jakas epidemia Ex kongratki cieszem siem Odpowiedz Link