18_lipcowa1 26.04.10, 17:06 Tak serio pytam, bom bardzo ciekawa szansami Napieralskiego. Mi się tam on podoba. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liwilla1 Komorowski 26.04.10, 17:10 nie żebym była zachwycona tym kandydatem ale SLD i PiSowi mówię NIGDY! Odpowiedz Link
miarka71 Re: Komorowski 26.04.10, 17:24 W poprzednich wyborach głosowałam na Lecha bo Cimoszewicz się wycofał ,a Tusk jakoś mi się nie podobał. Teraz nie mam pojęcia ,szkoda ,że Kalisz nie startuje bo na niego bym zagłosowała, (Przy wyborze prezydenta nie patrzę na przynależność do partii, tylko na człowieka.) Odpowiedz Link
liwilla1 miarka 26.04.10, 17:45 ładnie napisane ja też głosuję na człowieka - ale takiego, którego znam. Jeśli go nie znam (osobiście) to niestety jest dla mnie tylko przedstawicielem swojej partii wraz z jej postulatami. Natomiast wybory lokalne, to już inna bajka. Nigdy nie głosuję podług preferencji politycznych, tylko po prostu - klasy człowieka. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 17:37 na pewno nie na Jarka...tfu tfu Odpowiedz Link
zales239 Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 17:54 Jarkowi stanowcze NIE!!! Napieralski mnie się podoba,ale jako chłop Nie mam pojęcia na kogo kompletnie nie ma kandydata Odpowiedz Link
verdana Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 18:27 Ja będę głosować przeciw komuś. jako, ze jedyne szanse "przeciw" ma Komorowski - na niego zaglosuję. Odpowiedz Link
aga9001 Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 18:41 Pomimo, że uważam iż prezydent i premier z jednej pratii to nie jest dobre tym razem nie bardzo mam wybór gdyż: 1. Napieralski i cała reszta nie ma szans 2. jedyne szanse ma Komorowski i Kaczka 3. Kaczyński to dla mnie nie kandydat 4. Tak więc jedynie Komorowski mi zostaje. I tak też uczynię. Odpowiedz Link
bei Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 18:49 Przeciw PiSowi, a z przeciw to tylko Komorowski ma szanse.. Odpowiedz Link
ololla Komorowski 26.04.10, 19:07 nawet nie chce mi się pisać nic w temacie startu Jarosława. Ktoś wyżej napisał Lech to nie był Jarosław a tego drugiego uważam za wiele gorszego od pierwszego. No i Alik "pierwszy kocur RP" Odpowiedz Link
doral2 Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 19:36 18_lipcowa1 napisała: > Tak serio pytam, bom bardzo ciekawa szansami Napieralskiego. > Mi się tam on podoba..." pod względem urody? przymiotów ducha lub umysłu? stylu ubioru?? Odpowiedz Link
miarka71 Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 20:22 Lista kandydatów wystawionych przez komitety: Zdzisław Jankowski, Gabriel Janowski, Marek Jurek, Jarosław Kaczyński, Bronisław Komorowski, Janusz Korwin-Mikke, Dariusz Kosiur, Bartłomiej Kurzeja, Andrzej Lepper, Krzysztof Mazurski, Kornel Morawiecki, Grzegorz Napieralski, Andrzej Olechowski, Waldemar Pawlak, Zdzisław Podkański, Krzysztof Sadurski, Roman Sklepowicz, Paweł Soroka, Bogdan Szpryngiel, Ludwik Wasiak, Józef Wójcik, Bogusław Ziętek No to możemy wybierać Odpowiedz Link
aga9001 Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 20:24 Połowa tych nazwisk to jakas taka obca mi ... PO cholere tylu kandydatów Jeden a dobry by się przydał. I niech glosy się rozkładają... i Jaro wygra Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 20:26 No właśnie - połowy nie znam... Odpowiedz Link
exotique Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 20:32 Jako pierwsza tutaj na Olechowskiego jak nie przejdzie do drugiej tury a przejdzie jaro- to przeciwko jarowi. Odpowiedz Link
figrut Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 20:34 Chcę stabilizacji, konkretów, kompromisów, a człowiekiem zdolnym do tego wydaje mi się Komorowski, więc w zaistniałej sytuacji będę na niego właśnie głosować. Jarosławowi mówię zdecydowane NIE. Nie cierpię go jako polityka, ale jako człowieka bardzo mi go żal. Odpowiedz Link
prigi Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 20:35 mój kandydat jest już niestety pochowany-Szmajdziński. został więc mi albo Komorowski albo Napieralski, tylko on tak mało charakterystyczny jest. Odpowiedz Link
pu-fa Re: Na kogo będziecie głosować? 26.04.10, 23:12 o ile bede miala mozliwosc to bede glosowac na komorowskiego Kaczynski-NIE! Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Na kogo będziecie głosować? 27.04.10, 08:44 przeciwko Kaczyńskiemu; chyba na Komora Odpowiedz Link
figrut Re: przeciwko komorowskiemu 27.04.10, 09:08 No ok. ale po za tym, że go nie cierpisz, to jakie złe cechy posiada jako potencjalny prezydent ? Ja ze swojej strony mogę napisać o Jarosławie - tak jak brat będzie blokował ważne posunięcia (nie podpisze), będzie dążył do jątrzenia i rozdrapywania historii, jest zajadły w stosunku do swoich przeciwników, byłby jak i jego brat prezydentem jednej partii. Moja sympatia czy antypatia do Jarosława nie ma tu nic do rzeczy, bo patrzę na niego przez pryzmat prezydenta jeśli o wybory chodzi. Jako człowieka jest mi go bardzo żal i nawet rozumiem ten jego skok w wir wyborów. Odpowiedz Link
joanna266 Re: przeciwko komorowskiemu 27.04.10, 09:21 no własnie to jest jedna zła cecha. nie pasuje mi jako człowiek na to miejsce i juz.robi na mnie wrazenie fałszywego cynika.a ja no cóz mam nosa do ludzi.wiec gdy bedzie on kontra Jarek z pewnoscia zagłosuje na jarka.brak pierwszej damy nie bedzie mi przeszkadzał.była pierwsza dama była wyszydzana z powodu braku urody,zwyczajnosci itp.teraz przynajmniej tego typu rozwazan nie bedzie.bo piekna i madra była tyłko kwasniewska przeciez. a tak wogóle podczas prezydentury Lecha ani razu nie zdazyło mi sie narzekac Odpowiedz Link
figrut Re: przeciwko komorowskiemu 27.04.10, 09:25 Mnie absolutnie nie przeszkadza kot Alik, ani brak pierwszej damy u Jarosława czy też jego wzrost. Mnie przeszkadza to, co zdążyłam już zobaczyć do tej pory, czyli jego działalność na scenie politycznej. Boję się braku rozwoju i cofania do rozgrzebywania historii. Jarosław nie jest człowiekiem kompromisowym i będzie przepychał tylko to, co jego własnym zdaniem jest właściwe. Jeśli przejdzie Jarosław, będziemy mieli kolejne lata typowych przepychanek i robienia sobie na złość. Ja chcę żyć w normalnym kraju który się rozwija. Przepychanek aby postawić na swoim i jątrzenia mam już serdecznie dość. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 mój głos oddam na 27.04.10, 09:23 Komorowskiego. Jarowi i kotowi mówię stanowcze NIE!!! Odpowiedz Link
iskierka40 Re: przeciwko komorowskiemu 27.04.10, 09:31 joanna266 napisała: > nie cierpie dziada Odpowiedz Link
pszczolaasia Janusz Korwin Mikke 27.04.10, 09:42 a w drugiej turze niestety na komora przeciwko jaro... Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Janusz Korwin Mikke 27.04.10, 09:58 hłe hłe tez o nim myśle już kiedyś na niego głosowałam. Biedny tyle razy próbuje i próbuje i próbuje .... Odpowiedz Link