asiaiwona_1 05.05.10, 22:08 kocham mojego męża. I moje dzieci. Tak sobie chciałam to napisać I chciałabym mieć większe mieszkanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: Wiecie co... 05.05.10, 22:12 Ja też kocham swojego męża i dziecko. I też wypiłam A mieszkanie mam wystarczające, ledwo wyrabiam ze sprzątaniem A i młoda już mam nadzieję, że śpi Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Wiecie co... 05.05.10, 22:20 bernimy napisała: I też wypiłam > Bern - ponownie podejrzewam, że masz zainstalowaną u mnie kamerę lub jesteś moją bliską koleżanką/przyjaciółką z realnego świata Poza tym ja wypiłam TYLKO 1 kieliszek wina - ostatnio zakochałam się w gruzińskich i mołdawskich winach. Dziś w kielichu topi się Grigorij Odpowiedz Link
bernimy Re: Wiecie co... 06.05.10, 10:08 Kamera mówisz, ale kiedy ja miałabym czas do niej zaglądać? A ja rozkochałam się w tym, kiedyś już na czacie polecałam: Odpowiedz Link
asiaiwona_1 bern 06.05.10, 10:55 to twoje to półwytrawne? Bo ja to półsłodkie piję. Kiedyś pijałam połwytrawne, ale od dłuższego czasu tylko półsłodkie. Ale może jak znajdę w sklepie to spróbuję te twoje. Odpowiedz Link
doral2 Re: bern 06.05.10, 19:51 asiowa, lambrusco w naszym pięknym kraju rzadko osiągalne jest. włoskie najlepsze. to taki średnio, słodko-wytrawny, lekko zwietrzały szampanik znaczy się winko z mierna ilością bąbelków. Odpowiedz Link
bernimy Asiowa 06.05.10, 20:06 Mąż jak wybył w grudniu do Stanów to ciągle mi opowiadał, że Jego pani psor tym się ciągle zapija a On złapał bakcyla. Jak mi mówił, że musujące (nie jak szampan, delikatne) to sobie myślałam, eeee tam, nie lubię. A jak posmakowałam to dla mnie bomba. A nigdy wcześniej za musującymi nie przepadałam. Bardzo trudno dostać, ale jest chyba blisko Ciebie, bo uchwytne jest w Hali Banacha. Jak będziesz tam i ktoś młody będzie kupował Lambrusco, to będzie mój mąż Walczy o każdą butelkę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Asiowa 06.05.10, 20:50 a hali Babacha powiadasz... muszę się więc pofatygować i je wypróbować. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Wiecie co... 05.05.10, 22:14 asiaiwona_1 napisała: > kocham mojego męża. I moje dzieci. > > Tak sobie chciałam to napisać > > I chciałabym mieć większe mieszkanie Ooo, a to tak jak ja Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Wiecie co... 05.05.10, 22:21 he he ja mojego tez i on mnie to samo ja chciałabym miec swoja firme produkujaca wikline papierowa kolezanka powiedziała mi ,ze wszystko jest do zrealizowania,musiałabym zatrudnic chińczyków za 3 ziarenka ryzu i heja do przodu Odpowiedz Link
mamolka1 Re: Wiecie co... 05.05.10, 22:18 A ja na pewno kocham moje dzieci I chciałabym mieć swoje i większe mieszkanie.. A nad mężem to się muszę zastanowić.... I też wypiłam... Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wiecie co... 05.05.10, 22:24 kocham moje dzieci i ciągle im to mówię. męża nigdy nie kochałam, jak i nigdy żadnego innego faceta. ani mnie też żaden facio nie kochał. nic nie piłam. wróciłam dziś ze szpitala z młodszą (wymioty, biegunka) i trza się iść wyspać. buźka Odpowiedz Link
pulcino3 Re: Wiecie co... 05.05.10, 23:06 Ja nic nie piłam, ale też kocham swoje dzieci ponad wszystko na świecie, czasem tak bez powodu mnie rozczulają do łez . Niekiedy wzruszają mnie ich najbardziej błache gesty, postępy, sukcesy, a niekiedy słowa mojego młodego mają taką głębię, ze odwracam się, i gram twardzielkę, żeby nie zobaczył, ze mam łzy w oczach. Kocham je za to, że są takie głupie za sobą mimo kolosalnej różnicy wieku 11 lat. Kocham je za to po prostu że są . Czasem sobie myślę,że dzięki temu, że istnieją,jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem i w ogóle namber łan! Mojego M też kocham , ale inną miłością taką kobieco-męsko- dojrzałą.Cieszę się, ze dane nam było się poznać i stworzyć to co mamy. Przy nim czuję się dobrze ... Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Wiecie co... 06.05.10, 07:35 kurde laski po pierwsze, co wy tak pijecie w środku tygodnia?? a po drugie wlazłam tu i aż mi się łezka w oku zakręciła od tych czułych zwierzeń Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Wiecie co... 06.05.10, 08:36 acha. w sumie fajnie tak aj tez bym chciala...a najlepiej dom... Odpowiedz Link
doral2 Re: Wiecie co... 06.05.10, 09:41 kurna, no jaki fajny wacik przespałam!! też kocham swoich bliskich i chciałabym by jedno moje marzenie się spełniło. jak ono się spełni, to już heja do przodu Odpowiedz Link