kowalowa 17.05.10, 14:07 będziemy mogli sie wprowadzić... stało się, nie ma już odwrotu dobre-miasto.nieruchomosci-online.pl/domy,sprzedaz/762581.html ciągle nie mogę uwierzyć... i zasatnawiam się..jak to będzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: za 27 dni... 17.05.10, 14:30 o boże, masz staw?? i ryby w nim?? o jacie!! trochę do tej chatki jeszcze będziesz musiała dołożyć, tak mniemam.. ale i tak gratulacje Odpowiedz Link
olinka20 Re: za 27 dni... 17.05.10, 14:32 Ale sielsko, anielsko. A Kowalowa co wy bedziecie robić na takiej ogromnej działce? Odpowiedz Link
stillgrey Re: za 27 dni... 17.05.10, 14:34 kurcze, potezna inwestycja remont pochlonie pewnie 2 razy tyle ile zaplaciliscie za ten dom, ale jak juz skonczycie na pewno stwierdzicie, ze bylo warto Odpowiedz Link
exotique Re: za 27 dni... 17.05.10, 15:00 fajne, tez bym tak chciala. i potem jeszcze pensjonat tam zrobic i milych ludzi goscic. maslo samemu robic... ehhh marzenia Odpowiedz Link
kowalowa Re: za 27 dni... 17.05.10, 15:21 no taki mamy właśnie plan na życie... agroturystyka jeszcze tylko jedno mieszkanie nam zostało do sprzedania i będzie na remont...mam nadzieje ze nie w takiej samej cenie co zakup domu Odpowiedz Link
kowalowa Re: za 27 dni... 17.05.10, 16:20 "maslo samemu robic... ehhh marzenia" tak samo mówiłam parę lat temu teraz jeste coooraz blizej stwierdzenia, ze marzenia sie spełniają...trzeba im tylko troszkę pomóc Odpowiedz Link
rysia.z.poczty Re: za 27 dni... 18.05.10, 09:21 Współczuje sprzątania ogarnąć 350 m to jest sztuka.A jeszcze te remonty...,ja bym się nie podjela. Mimo wszystko gratuluje inwestycji. Odpowiedz Link
migotka-2 Re: za 27 dni... 17.05.10, 18:35 marzenia, plany, a potem real! Dużo pracy przed Wami ale będzie warto. Nawet na zdjęciach widać klimat. Wytrwałości i siły!!!!! I cieszę się razem z wami!!! Odpowiedz Link
czarna.porzeczka Re: za 27 dni... 18.05.10, 00:48 Jezu, nie dobija sie w takich wypadkach, ale dlaczego chcialas w tym zamieszkac!??? Odpowiedz Link
czarna.porzeczka Re: za 27 dni... 18.05.10, 00:50 Dobra, przeczytalam wacik i juz wiem. Zycze powodzenia, ale kompletnie nie rozumiem decyzji. Po prostu nie moja bajka. Ja lubie maslo kupic w markecie. Odpowiedz Link
kowalowa Re: za 27 dni... 18.05.10, 12:21 "Zycze powodzenia, ale kompletnie nie rozumiem decyzji." ja też nie ale mieliśmy dosyć mieszkania "niby" w warszawie, tracąc 3 godziny dziennie na dojazdy, widując dziecko rano i wieczorem; a teraz gdy urodził się Gutek i nadeszła nieszczęsna pora powrotu do pracy...doszliśmy do wniosku..ze albo teraz albo za 100 lat wybraliśmy pierwszą opcję Odpowiedz Link
margotka28 Re: za 27 dni... 18.05.10, 11:02 ale super siedlisko. Gratuluję zakupu i życzę powodzenia w remontach i szybkiego otwarcia agroturystyki. Odpowiedz Link
antyka Re: za 27 dni... 18.05.10, 12:29 Ja tez mam siedlisko! Co prawda nie takie ogromne, ale 100 km od W- wy. Spedzam w nim kazda wolna chwile, to nasz drugi dom. Juz sie nie moge doczekac kolejnego weekendu. A dzieci jak sie super chowaja na wsi! Helenka spi na dworze ciurkiem po 3 godziny, co jej sie nie zdarza w miescie. Odpowiedz Link
buzka25 kowalowa 18.05.10, 13:38 gratki, a jak juz te agroturystyke otworzysz to magielki beda przyjezdzac coby swiezym powietrzem pooddychac trzymam kciukasy. Odpowiedz Link
kowalowa Re: kowalowa 19.05.10, 19:52 " to magielki beda przyjezdzac coby swiezym powietrzem pooddychac " jak juz gdzieś pisałam.. na pierwszą wizytę na hasło magiel i pijalnia rabat 50% tylko nie walcie drzwiami i oknami bo nie dam rady Odpowiedz Link
setia Re: za 27 dni... 19.05.10, 21:19 czy tylko mi pie.....a reklama ing utrudnia oglądanie tych zdjęć? kowalowa- zazdroszczę. ja też na starość wynoszę się za miasto, na razie zbieram pieniądze na taki dom: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0f917bc91358b2d5.html Odpowiedz Link
bernimy Re: za 27 dni... 19.05.10, 21:25 Nie łam się, skoro podjęliście taką decyzję to były jakieś "za" a pewnie nawet ich sporo. Dom wymaga porządnego remontu, ale to też wiedzieliście. Domyślam się, że remont domu dla siebie musi być mega frajdą pomimo piętrzących się problemów. A jaka radość gdy będzie wyglądał coraz lepiej Gdybym miała więcej odwagi też bym tak chciała, ale ja cykor. Zresztą ja kocham gwar miasta i taka cisza by mnie zabiła. Ale za remont bym się chętnie wzięła Teraz to tylko powodzenia, pieniędzy na remont, sił i wytrwałości życzę! Odpowiedz Link