doral2 20.07.10, 13:43 i gdzie? bo o 18, to wiem, a co dalej, he?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tedesca1 Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 20.07.10, 14:18 nie ma żadnego spotkania Odpowiedz Link
mearuless Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 20.07.10, 14:33 w piatek o 19 to ja bede popierdalala kuszetka, w ktorej najpierw zostane oszolomiona przez capiace nogi wspolpodroznych,pozniej zgwałcona i na koniec okradziona....i zaznaczam jest to wersja optymistyczna wiec sie z wami nie spotkam ale,ale! milej zabawy wam zycze. Odpowiedz Link
tedesca1 Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 20.07.10, 14:52 masz jeszcze trochę czasu to załatw sobie jakąś spluwę Odpowiedz Link
mearuless Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 20.07.10, 14:53 gupias? po co mi spluwa? ja sobie karton gumek kupie Odpowiedz Link
tedesca1 Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 20.07.10, 14:59 no dobra ale gumki Ci sie przydadzą do przygody numer 2 (czyli zgwałcona) ale do przygody numer 3 już nie (czyli okradziona) Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 20.07.10, 16:06 A gdzie to spotkanie? Znaczy w mieście jakim Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 20.07.10, 19:21 Moze jak zaoferuje zlodziejowi bzykanie zamiast portfela to sie dogadaja Odpowiedz Link
doral2 Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 20.07.10, 19:58 chyba lepiej, żeby ja okradli z gumek niż z portfela, co nie?? spotkanie w warszawie, bo Exotyczna przyjeżdża, ale jeszcze nikt się nie wypierdział, gdzie ono ma być to spotkanie. wiadomo tylko że w piętek i o 18. tylko nie wiadomo gdzie. cholery z wami dostanę, no! Odpowiedz Link
arallia Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 20.07.10, 20:28 A Egzotyczna czemu się nie odzywa , że już jest Zamieszania narobiła i milczy Ja cały czas chętna jestem Odpowiedz Link
ez-aw i co z tym spotkaniem? 21.07.10, 11:20 Czekam na wiadomości, a tu nic. To mam się szykować, czy nie? Odpowiedz Link
exotique Re: i co z tym spotkaniem? 21.07.10, 13:24 No szykowac sie i juz. piatek, o 18ej, zaraz przelukam liste knajp co jeszcze istnieja i moge sama wybrac. kiedys byla amnezja ale chyba juz jej nie ma. myslalam o vena na nowogrodzkiej ale tam swojego czasu karaluchy po scianach popylaly wiec podchodze dosc sceptycznie. albo nowy swiat-plac bankowy-tyle ze dawno mnie tam nie bylo i nie wiem co sie zamknelo a co otworzylo Odpowiedz Link
doral2 Re: i co z tym spotkaniem? 21.07.10, 13:53 wybierz tak, żebyś miała blisko metro i żeby jakiś ogródek był, bo zdaje się, że pogoda ma być jak drut do piątku włącznie. mnie ryba, bo i tak samochodem ze swojej wsi przyjechać muszę.. Odpowiedz Link
ez-aw Zapowiadają ulewy 21.07.10, 15:55 Od piątku zapowiadają w Wawie ulewy, więc trzeba szukać lokalu z klimą. Ponieważ zapowiadają też 31 st, to w połączeniu mozew być straszna parówka Ale i tak się spotkamy Odpowiedz Link
mamula_to_ja Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 21.07.10, 21:47 Cholerka-ja to mało znam knajpy. Mało chadzam teraz. Za studenta-chadzałam do pubu co jest w centrum pod cepelią...jakże on się tam nazywa?Ferment! Ale taki głośny opalony pub to może nie bardzo? Coffe heaven?-ale to mało oryginalne jakby... Starbucks-to samo... Może Pole Mokotowskie? Bolek? Jest przy metrze. Czy wolicie takie cos bardziej babskie? A jak ja Was poznam??? Zawołacie mnie? Małe,ciemnowłose, piegowate, grube i w ciąży-opis dokładny Odpowiedz Link
ez-aw Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 21.07.10, 22:08 > A jak ja Was poznam??? Zobaczysz parę kobiet które są baaardzo głośno i możesz być pewna, ze to my Jkk - nie wygłupiaj się i przychodź. Dawno się nie widziałyśmy. Odpowiedz Link
mearuless Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 21.07.10, 22:11 jak o 18 na linii centralnego tz np. chmielna,nowy swiat to i ja dupe przytargam na chwilke zadne pola mokotowskie! zobaczycie mnie zdenerwowana, rozgoraczkowana.....pierdykne browca i mi przejdzie Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: jest w PIĄTEK to SPOTKANIE czy nie?? 22.07.10, 20:38 Babolce, jak juz sie miejsce wyklqartuje to dajcie znaka, bo ja po 1- 20 dopiero bede wolna. Jakby cos to Doral na moj nr kom. Odpowiedz Link
mariolka55 Mamula 23.07.10, 13:24 > A jak ja Was poznam??? > Zawołacie mnie? Małe,ciemnowłose, piegowate, grube i w ciąży-opis dokładny ja Cię chyba lubię Odpowiedz Link
mamula_to_ja Re: Mamula 23.07.10, 13:29 Bo ja jestem extra laska! I przepraszam mariolka ale czemu CHYBA? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Mamula 23.07.10, 14:58 nie wątpię Mamula ,nie wątpie a chyba miało zaakcentować mój wpis Odpowiedz Link
ez-aw Mea - ty znasz knajpy na Nowym Świecie / Chmielnej 22.07.10, 19:58 Poleć coś kobieto, bo mamy problem. A szkoda z takiego powodu się nie spotkać. Odpowiedz Link
jkk74 Re: Mea - ty znasz knajpy na Nowym Świecie / Chmi 22.07.10, 20:42 a może spotkamy się pod wejściem do metra centrum przy rondzie i pójdziemy po prostu na chmielną do którejś knajpki? Odpowiedz Link
doral2 Re: Mea - ty znasz knajpy na Nowym Świecie / Chmi 22.07.10, 21:20 jednakowoż proponuję jakąś konkretną knajpę wybrać, bo jak ktoś się spóźni czy przyjdzie później, to co mamy kwitnąć przez godzinę przy wejściu do metra?? Odpowiedz Link
ez-aw Re: Mea - ty znasz knajpy na Nowym Świecie / Chmi 22.07.10, 21:56 Ja będę dopiero koło 19. Więc muszę albo znać wcześniej nazwę i adres, albo Doralku wyślesz mi wiadomość z adresem jak dotrzecie na miejsce Odpowiedz Link
jkk74 a co będziemy robić? pić czy jeść? 22.07.10, 22:04 jak tylko pić to wszytko jedno która knajpa... jak jeść to może macie jakieś preferencje? sushi? chińszczyzna? włoszczyzna? kuchnia polska? będzie łatwiej wybrać kierunek... Odpowiedz Link
ez-aw i dalej nic nie wiemy :( 23.07.10, 10:16 Wygląda na to, że magielki nie chodzą po knajpach. Przyznaję ze ja bardzo rzadko, ale reszta? To może spotkamy się w Restauracji Positano przy metrze "Stare Bielany"? Ul Kasprowicza 30. Klimatyzowana sala, dobre jedzenie (nie tylko pizze), piwko. Co Wy na to? Odpowiedz Link
mandziola Re: Mea - ty znasz knajpy na Nowym Świecie / Chmi 22.07.10, 21:57 A nie ma juz Kaktusa na chmielnej?? Jako miejsce zbiórki mogłoby byc Odpowiedz Link
jkk74 ez podała adres zbiórki!!! 23.07.10, 10:40 powtarzam - Restauracja Positano przy stacji Metra Stare Bielany ul.Kaspowicza 30, godzina 18.00 Odpowiedz Link
doral2 Re: ez podała adres zbiórki!!! 23.07.10, 10:48 może być, i tak gdzie by nie było to muszę dojechać samochodem Odpowiedz Link
ez-aw Re: ez podała adres zbiórki!!! 23.07.10, 11:09 Tu jest mapka dojazdu www.positano.pl/m-z.html A tu strona, można popatrzeć na menu: www.positano.pl Lokal jest otwarty od 12 do 21. Zadzwonię do nich i postaram się zamówić stolik. Tylko na ile osób? Na razie osoby chętne to: Doral Jkk ez-aw Exotique Kto jeszcze? Proszę się wpisywać. Odpowiedz Link
arallia Re: ez podała adres zbiórki!!! 23.07.10, 11:24 Proszę i mnie dopisać do listy Tylko chyba ta godzina zamknięcia jakaś przekłamana Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: ez podała adres zbiórki!!! 23.07.10, 11:53 do 21? to jak wpadne kole 20 to sie nie zdaze rozsiasc dopisac mnie do listy prosze Odpowiedz Link
ez-aw Zamówiłam stolik 23.07.10, 12:58 Na godz 18:15, sala dla niepalących. Ja przyjadę na 18 i będę na was czekać. Oraz kierować do stolika Proszę mnie nie zawieźć Odpowiedz Link
mamula_to_ja Re: Zamówiłam stolik 23.07.10, 13:32 Ja se już ustawiłam podwózkę Choć one way ticket tylko :-p (niedobry Małżon niedobry. Jak On może NIE chcieć siedzieć pod telefonem i tylko czekać aż będę gotowa do odebrania z powrotem ?!) Odpowiedz Link
exotique Re: ez podała adres zbiórki!!! 23.07.10, 11:10 to od razu przy metrze? myslalam tez o casa to tu na nowym, swiecie- jakby cos. ale sie dostosuje Odpowiedz Link
ez-aw Re: ez podała adres zbiórki!!! 23.07.10, 11:16 To jest pomiędzy stacjami metra. Dokładnie między stacją Słodowiec i Stare Bielany. Na mapce jest to widoczne. www.zumi.pl/namapie.html?Submit=Szukaj&qt=&loc=Warszawa%2C++Kasprowicza+30 Odpowiedz Link
zales239 Re: ez podała adres zbiórki!!! 23.07.10, 16:13 a będzie jakiś fotoreportaż? dla tych co mieszkają od miejsca zbiórki 687km ładnie prosi Odpowiedz Link