Dodaj do ulubionych

O bzykaniu będzie ;-)

22.08.10, 14:02
Ostatnio na fali bezsenności siedzę do poźna czytając i wczoraj olśniło mnie, że nie słyszę żadnych sąsiedzkich odgłosów świadczących o igraszkach. Ciepło, okna i balkony potwierane a tu cisza (blok 10 piętrowy)! Wychodzi na to, że parki są bardzo nieśmiałe albo sex w narodzie umiera sad

Obserwuj wątek
    • mearuless Re: O bzykaniu będzie ;-) 22.08.10, 14:32
      zamien sie ze mna.
      moj sasiad z gory tak grzmoci swoja narzeczona ze drzwi mi sie ruszaja ....
      chyba im kupie nowa wersalke bo w tej co maja sprezyny strasznie glosno pracujawink
      no i koniecznie tlumiki na ryje, bo dra sie jakby sobie pily mechaniczne
      probowali w dupach poupychacsmile

a ja biedna, skulona,z zacisnietymi powiekami leze cichutko pod kolderka i licze :
      jedno pchniecie,drugie pchniecie,trzecie pchniecie,.........................2345
      pchniecie,2346 pchniecie, 2347 pchniecie............7896 pchniecie, 7897
      pchniecie.....................12.430 pchniecie,12.431 pchniecie.......w koncu
      ryk....zdaje sie ze to oznacza orgazm u tej pani.....na zegarku 3.30 -mozna isc
      spac...no jeszcze chwilka bo teraz przez okolo 10 minut beda biegac do kibla,
      spuszczac wode, pierdolna drzwiami ze 3 razy ....i wreszcie mozna udac sie w
      ramiona Morfeuszasmile
      • lidia341 Re: O bzykaniu będzie ;-) 22.08.10, 15:07
        heheh a ja biedna nie pomyślałam o siasiadach wczoraj, że przeze
        mnie spac nie będą mogli hihihihihiihih
        • doral2 Re: O bzykaniu będzie ;-) 22.08.10, 17:44
          lidka, to ty jesteś sąsiadką mearuless?? big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • your.edzia Re: O bzykaniu będzie ;-) 22.08.10, 22:36
      bzykają się na dworze... dodatkowa atrakcja- niekontrolowane nakłucia całego
      odsłoniętego ciała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka