30.08.10, 21:51
forum.gazeta.pl/forum/w,842,115599417,115599417,Wolne_miejsca_w_samochodzie_do_Aten_30_sierpnia_.html

Co sądzicie o takich ofertach? Czy to dla was dość naturalne czy
raczej szukałybyście drugiego dna? Zdecydowałybyście się na taką
podróż - zakładając oczywiście, że termin i cel podróży jest zbieżny
z waszymi planami?

Ja chyba za duży cykor jestem. poza tym oprócz jeżdżenia stopem na
wyjazdach oazowych to nie mam żadnego doświadczenia w takim
podróżowaniu.
Obserwuj wątek
    • karra-mia Re: Autostop 30.08.10, 22:05
      Pojechałabymsmile Uważam, ze to świetny pomysł na podróże tanim kosztem. Teraz już to raczej odpada, bo moje wakacje to ja i mój przychówek, ale gdy byłam panną i istniałaby wtedy taka możliwość, to skorzystałabym z niejsmile

Zresztą mnie po moim nieudanym wyjeździe na au-pair uratował Turek, którego zatrzymałam na stopa. Gdyby nie ona, spałabym na przystanku autobusowym, bo nie zdążyłabym na autokar do PL.
    • mearuless Re: Autostop 30.08.10, 22:11
      jakbym dzieci ni emiala to czemu niesmile

ale ja zawsze bylam nieostrozna, nigdy tez nic mi sie nie przytrafilo zlego.

no tak mysle,mysle....zuza-jak zapraszasz to ja do tego pana maila wyslesmile
    • ez-aw Re: Autostop 30.08.10, 22:22
      Całkiem ciekawa propozycja. Jako kierowca rozumiem człowieka i jego motywy
      (jeśli są szczere).
      Sama bym nie pojechała, ale gdyby jechał ze mną mój mąż (koleżanka lub inna
      znajoma osoba), to chętnie bym się na taki transport załapała. Sama bym się bała.
    • dragica Re: Autostop 30.08.10, 23:08
      Kiedys tak,dzisiaj nie.Raz skorzystalam z takiej oferty jak w linku,balam sie
      troche,ale bylo OK.Poza tym jako pachole nastoletnie zjechalam duza czesc Europy
      autostopem...To byly piekne czasy,z prawie pusta kieszenia bylam w
      czechach,budapeszcie,berlinie...
    • olinka20 Re: Autostop 31.08.10, 09:23
      Ja zawsze stracholec wybitny byłam. Bałabym sie. Jakbym jechała
      jeszcze z kims, to nie ma problemu. Sama- wykluczone.
      • mona_mayfair Re: Autostop 31.08.10, 12:38
        Skorzystałabym, ale troche stracha bym mialawink Kiedys jeździłam stopem po całej
        Polsce i żyjętongue_out
        • opium74 Re: Autostop 01.09.10, 03:03
          bylam bez wiedzy rodzicow autostopem po niemczech, w paryzu, w wiedniu...
          przezyłam ale swoje własne dziecko bym zabiła za takie pomysły big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka