roksanaa22 29.09.10, 17:27 Oglądałyście?Jeśli tak to jakie wrażenia? I z jaka końcówką widziałyście? Kurde,film został mi polecony jako super/hiper straszny a ja przenudziłam się cały.No może ostatnie 15 sekund mnie zainteresowało... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: Paranormal acktivity 29.09.10, 18:20 Nie dotrwałam nawet do połowy. Mega nuuuuda. Udręczonych polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link
deela Re: Paranormal acktivity 29.09.10, 18:21 bardzo mi sie podobało, widziałam oba zakończenia Odpowiedz Link
grave_digger Re: Paranormal acktivity 29.09.10, 18:31 nuda tylko końcówka zaskakująca. po czym... koniec filmu. Odpowiedz Link
schiraz Re: Paranormal acktivity 29.09.10, 18:41 To znaczy jakie dwa zakończenia??? Ja oglądałam, podobał mi się bardzo, bo lubię takie filmy, udręczonych też oglądałam - też dobry, aczkolwiek Paranormal Activity oraz Paranormal Entity (choć ten drugi to już, że tak powiem: powielenie tematu) podobały mi się Zasypiałam w każdym razie z lekką dozą niepewności.. Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Paranormal acktivity 29.09.10, 19:09 Ja widziałam paranormal gdzie na końcówce babka wrzuca faceta z impetem do sypialni,podchodzi do niego,klęka i gwałtownie spogląda w kamerę(a ma paskudną buźkę). Podobno jest jeszcze z innym,rozbudowanym zakończeniem. Odpowiedz Link
deela Re: Paranormal acktivity 29.09.10, 19:22 drugie jest jak siedzi przy łóżku z nożem całą noc, potem wpadają gliny, ona nagle się "ocknie" nie wie co się dzieje, wychodzi na tych policjantów z nożem a oni do niej strzelają Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Paranormal acktivity 29.09.10, 19:36 Nuda . Znaczy no były momenty ale całość nudna dość. A końcówkę miałam, że policja przyjeżdża a ona ich zabija czy coś. Odpowiedz Link
schiraz Re: Paranormal acktivity 29.09.10, 20:48 Czyli albo chce zabić policjantów i w efekcie ją zabijają (to oglądałam) albo jest zbliżenie demona (tego nie). Idę szukać w sieci alternatywnych zakończeń. Aha i Przypadek 39 był fajny, znaczy ta dziewuszka która gra główna rolę już mi się na wieki z horrorami kojarzyć będzie, ma wybitnie horrorowatą twarz Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Paranormal acktivity 04.10.10, 01:46 a idzta w pizdu hehe ja po obejrzeniu do dzieciaka pokoju bałam sie wejsc bo ma na suficie wejscie na strych brrrr Odpowiedz Link
buzka25 Re: Paranormal acktivity 04.10.10, 22:02 a ja sie usmialam na tym filmie, nie powiem momentami mnie ciarki przeszły, ale ogolnie sie usmialysmy z kumpela jak w kinie byłysmy, ale tez dziwnie sie o północy wracało do domu Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Paranormal acktivity 04.10.10, 23:08 3 dni balam się gasic swiatło niby takie nic a ruszylo mnie Odpowiedz Link