katy13 29.08.10, 20:47 Pomóżcie mi. Który z horrorów jest najstraszniejszy ? 1. Egzorcyzmy Emiliy Rose 2. [REC] 3. Paranormal Activity A może znacie inny horror, który zamraża krew w żyłach i wolisz w nocy posikać się w łóżko niż iść do kibla Wasza Katy13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linda Re: Który wybrać ? 29.08.10, 20:50 nie ogladaj rec boooze to nie jest chorror !!!!! to jest gowno ktore wylaczylam po 2 minutach egzorcyzmy emili ross ogladnij Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Który wybrać ? 29.08.10, 20:53 oglądałam kiedyś Egzorcyzmy Emily Rose Fajny jest The Ring Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy Re: Który wybrać ? 29.08.10, 20:56 Ee.. egzorcyzmy są fajne ale nie straszne. Czasami doprowadzają, aż do śmiechu. Rec - jest genialny - muszę obejrzeć, aż rec2. I ten trzeci horror ponoć jest dobry, ale oglądałam kawałkami. Nawet straszne. Więc polecam i reca i paranormal activity. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa... Re: Który wybrać ? 30.08.10, 15:22 1. Egzorcyzmy Emiliy Rose-bardzo wpływa na psychikę więc jeśli ma ktoś słabą to nie radze oglądać. 2. [REC] -hmmm horror jak horror no nawet straszny. 3. Paranormal Activity - też jeśli ktoś ma słabą psychikę nie radze oglądać ale to mniej straszny od 1. Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. egzorcyzmy E. Rose 29.08.10, 20:53 na prawdę dobry horror. za pierwszym razem, kiedy oglądałam to przy niektórych scenach musiałam zakrywać oczy, co jest nie lada wyczynem, bo nie boję się oglądania horrorów. Odpowiedz Link Zgłoś
enqu Re: Który wybrać ? 29.08.10, 20:56 nie ogl. ale słyszalam ze nr 1. ; X podobnież jest na maxaa straszny ! ja bym się obawiala na twym miejscu go ogl. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Który wybrać ? 29.08.10, 20:58 Jeśli już to REC, ale ja bym obejrzała Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną, Koszmar z ulicy Wiązów, Ostatni Dom po lewej, Droga bez powrotu, 28 dni później = to są baaaaaardzo dobre horrory, prawie wszystkie z nich obejrzałam (oprócz 28 dni później, ale znajduje się na liście 10 najlepszych horrorów i ostatni dom po lewej - też JESZCZE nie obejrzałam) Powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Który wybrać ? 29.08.10, 21:00 A może jednak Egzrocyzmy.... Ja bym nie oglądała Ringu, bo on nie jestr nawet straszny. Tak w skali 1/10, to ma minus 1 Odpowiedz Link Zgłoś
honeey Re: Który wybrać ? 29.08.10, 21:02 egzorcyzmy emiliy rose są najgorsze uwierz .. jeszcze podkręca cie to że jest on oparty na faktach tego ostatniego nie znam ale rec też jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
rin Re: Który wybrać ? 29.08.10, 21:04 Polecam "The Ring" w oryginalnej japońskiej wersji - gwarantuję, że po seansie będziesz spać przy włączonym świetle, a każdy telefon wywoła u Ciebie niepokój i szybsze bicie serca(doki doki). Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 żaden z powyższych 29.08.10, 21:07 a więc tak: egzorcyzmy: ściągnął sie do połowy i w niej nie było praktycznie nic. Może potem się rozkręca, ale jak zwykle horror tak mnie wkręca, że muszę się dowiedzieć co tam było to tu mi to wisiało rec: koleżanka pokazała mi wszystkie 'straszne' sceny i opisała mniej więcej o czym jest i nic specjalnego w nim nie ma xd paranormal activity: żeby zobaczyć czy to na pewno o to chodzi ( bo film był nie wiadomo jak polecany) weszłam na jakieś recenzje i tak to ten film. Inna koleżanka opisała mi go w całości i jeżeli boisz się tego, że drzwi same się otwierają to będzie dla cb idealny mogę się mylić bo żadnego z tych filmów nie oglądałam całego, ale staram się pomóc aaa i dodam jeszcze, że naprawdę strasznie boję się na horrorach, więc jeśli coś mnie nie przeraziło to chyba jest coś nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Który wybrać ? 30.08.10, 15:08 ogladałam tylko rec, ale wydaje mi się że najstarszniejsze będą egzorcyzmy. do jakiejs osoby przedemną: na poczatku rec'a, przecież nie ma nic strasznego, bo jest u tych strażaków, ale widaomo że każdy horror sie jakoś rozręca. a to jest w formie reportażu dziennikarki. : D Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 oglądałam tylko 3 . 30.08.10, 15:14 oglądałam tylko Paranolmal Activity i 3 noce nie spałam ze strachu . xd spokojnie wykąpać się nie mogłam , bo się bałam jak cholera ... Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Który wybrać ? 30.08.10, 15:15 REC] jest straszny ale ja lubie krąg najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Który wybrać ? 30.08.10, 15:21 Wybierz REC. Nie oglądałam, ale podobno jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś