Dodaj do ulubionych

Który wybrać ?

29.08.10, 20:47
Pomóżcie mi. Który z horrorów jest najstraszniejszy ?
1. Egzorcyzmy Emiliy Rose
2. [REC]
3. Paranormal Activity

A może znacie inny horror, który zamraża krew w żyłach i wolisz w nocy posikać się w łóżko niż iść do kibla big_grin

Wasza Katy13 kiss
Obserwuj wątek
    • linda Re: Który wybrać ? 29.08.10, 20:50
      nie ogladaj rec boooze to nie jest chorror !!!!! to jest gowno ktore wylaczylam po 2 minutach sciana egzorcyzmy emili ross ogladnij
    • indigo Re: Który wybrać ? 29.08.10, 20:53
      oglądałam kiedyś Egzorcyzmy Emily Rose
      Fajny jest The Ring
      • schokobonsy Re: Który wybrać ? 29.08.10, 20:56
        Ee.. egzorcyzmy są fajne ale nie straszne. Czasami doprowadzają, aż do śmiechu.
        Rec - jest genialny - muszę obejrzeć, aż rec2. I ten trzeci horror ponoć jest
        dobry, ale oglądałam kawałkami. Nawet straszne. Więc polecam i reca i paranormal
        activity.
        • kolorowa... Re: Który wybrać ? 30.08.10, 15:22
          1. Egzorcyzmy Emiliy Rose-bardzo wpływa na psychikę więc jeśli ma ktoś słabą to nie radze oglądać.
          2. [REC] -hmmm horror jak horror no nawet straszny.
          3. Paranormal Activity - też jeśli ktoś ma słabą psychikę nie radze oglądać ale to mniej straszny od 1.
          • kolorowa... Ale ja bym wybrała 1. 30.08.10, 15:22
    • ruddy. egzorcyzmy E. Rose 29.08.10, 20:53
      na prawdę dobry horror. za pierwszym razem, kiedy oglądałam to przy niektórych
      scenach musiałam zakrywać oczy, co jest nie lada wyczynem, bo nie boję się
      oglądania horrorów.
    • enqu Re: Który wybrać ? 29.08.10, 20:56
      nie ogl. ale słyszalam ze nr 1. ; X
      podobnież jest na maxaa straszny !
      ja bym się obawiala na twym miejscu go ogl. ;c
    • xnamex Re: Który wybrać ? 29.08.10, 20:58
      Jeśli już to REC, ale ja bym obejrzała Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną, Koszmar z ulicy
      Wiązów, Ostatni Dom po lewej, Droga bez powrotu, 28 dni później = to są baaaaaardzo
      dobre horrory, prawie wszystkie z nich obejrzałam (oprócz 28 dni później, ale znajduje się
      na liście 10 najlepszych horrorów i ostatni dom po lewej - też JESZCZE nie obejrzałam)
      Powodzonka
      • xnamex Re: Który wybrać ? 29.08.10, 21:00
        A może jednak Egzrocyzmy....
        Ja bym nie oglądała Ringu, bo on nie jestr nawet straszny. Tak w skali 1/10, to ma minus 1
    • honeey Re: Który wybrać ? 29.08.10, 21:02
      egzorcyzmy emiliy rose są najgorsze uwierz .. jeszcze podkręca cie to że jest on
      oparty na faktach big_grin tego ostatniego nie znam ale rec też jest dobry
    • rin Re: Który wybrać ? 29.08.10, 21:04
      Polecam "The Ring" w oryginalnej japońskiej wersji - gwarantuję, że po seansie
      będziesz spać przy włączonym świetle, a każdy telefon wywoła u Ciebie niepokój i
      szybsze bicie serca(doki doki).
    • pauu26 żaden z powyższych 29.08.10, 21:07
      a więc tak:

egzorcyzmy: ściągnął sie do połowy i w niej nie było praktycznie nic. Może potem
      się rozkręca, ale jak zwykle horror tak mnie wkręca, że muszę się dowiedzieć co
      tam było to tu mi to wisiało

rec: koleżanka pokazała mi wszystkie 'straszne' sceny i opisała mniej więcej o
      czym jest i nic specjalnego w nim nie ma xd

paranormal activity: żeby zobaczyć czy to na pewno o to chodzi ( bo film był nie
      wiadomo jak polecany) weszłam na jakieś recenzje i tak to ten film. Inna
      koleżanka opisała mi go w całości i jeżeli boisz się tego, że drzwi same się
      otwierają to będzie dla cb idealny wink

mogę się mylić bo żadnego z tych filmów nie oglądałam całego, ale staram się
      pomóc smile
      aaa i dodam jeszcze, że naprawdę strasznie boję się na horrorach, więc jeśli coś
      mnie nie przeraziło to chyba jest coś nie tak
    • patti_ myśle,że 1 :d 29.08.10, 21:08
    • vhyf_ Re: Który wybrać ? 30.08.10, 15:08
      ogladałam tylko rec, ale wydaje mi się że najstarszniejsze będą egzorcyzmy.

do jakiejs osoby przedemną:
      na poczatku rec'a, przecież nie ma nic strasznego, bo jest u tych strażaków, ale
      widaomo że każdy horror sie jakoś rozręca. a to jest w formie reportażu dziennikarki.
      : D
      • majka04 oglądałam tylko 3 . 30.08.10, 15:14
        oglądałam tylko Paranolmal Activity i 3 noce nie spałam ze strachu . xd
        spokojnie wykąpać się nie mogłam , bo się bałam jak cholera ...
    • agnes_123 Egzorcyzmy Emiliy Rose 30.08.10, 15:11
    • werka197 Re: Który wybrać ? 30.08.10, 15:15
      REC] jest straszny ale ja lubie krąg najbardziej
    • newborn. . 30.08.10, 15:16
      Pierwszy.
    • frutella_xd Re: Który wybrać ? 30.08.10, 15:21
      Wybierz REC. Nie oglądałam, ale podobno jest świetny.
    • dosia1207 Re: Który wybrać ? 30.08.10, 15:25
      Egzorcyzmy Emiliy Rose

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka