made_in_italia 14.10.10, 14:07 Oglądałyście może ten horror "Paranormal Activity"???Moja koleżanka mówiła że to jest najstraszniejszy film na świecie i jestem ciekawa czy tak naprawdę jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudi073 Tuuu 14.10.10, 14:13 podobno to jest najstraszniejszy horror świata ale moj kolega to ogladal i mowil ze mozna sie wystraszyc ale bez przesaddy... druga czesc bedzie w kinach zaniedlugo Odpowiedz Link Zgłoś
xzofijax Re: Tuuu 14.10.10, 14:30 ja osobiście nie oglądałam, ale mój kolega powiedział, że film jest świetny. podobno najstraszniejszy horror na świecie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lovememanytimes Re: Tuuu 14.10.10, 15:16 hahah. fajnyy jest ;D nie wiem czy straszny bo mnie ciezko przestraszyc ;P ale na pewno godny uwagi obejrzyj z kolezanka albko z kims sobie ;D polecam Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: klopsaaaaaaaa 14.10.10, 14:25 ja właśnie go ściągnełam i nie mam z kim go obejrzeć. a sama trochę nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 ... 14.10.10, 14:24 kobieto, ten horror i "Rec" to najlepsze horrory wszechczasów. dawno się tak nie osrałam ze strachu xD więc tak, ten film jest na serio tak straszny, a co najlepsze - nie wiadomo, czy jest zrobiony na faktach czy ktoś wymyslił. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Coś strasznego! 14.10.10, 14:25 Nie oglądaj tego . Niech Cię nic nie podkusi - najgorszy horror to mało powiedziane! Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Coś strasznego! 14.10.10, 14:26 moja przyjaciółka też oglądała i podobno słaby Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Coś strasznego! 14.10.10, 14:33 Nie przypominaj mi o tym filmie.... omg, jest serio straszny, zwłaszcza, że oglądąłm go sama, niby nie w nocy, ale i tak się chole*nie bałam. Obejrzyj jak masz mocne nerwy, ale z kimś PS. Na początku może obejrzyj zwiastun (jest tutaj) xd. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Coś strasznego! 14.10.10, 14:44 ogladalam kiedys zwiastun i wydal sie fajny , ale potem o nim zapomnialam . a ty mi teraz przypomnialas i chyba go sobie obejrze ;d ale nie sama xd Odpowiedz Link Zgłoś
suckyourdick Coś strasznego ! 14.10.10, 14:28 Tak, to prawda . Oglądam kilka razy i ciągle przechodzą mnie dreszcze gdy słyszę coś na temat tego filmu . Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoko13 Taaaaaaaaaaaaaaa....Jeśli to jest straszne to ja 14.10.10, 14:31 się powieszę Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx nie jest najstraszniejszy.. 14.10.10, 14:33 ale jest straszny... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ czy wy sobie żartujecie? 14.10.10, 14:35 'Paranormal Acitivity' - trochę się zgodzę, może przestraszyć, ale kto tu wspomniał o Rec? Toż to istna komedia! Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa . 14.10.10, 14:36 oglądałam, ale aż taki bardzo straszny nie jest, lubie horrory ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 14.10.10, 14:35 Paranormal Activity akurat w ogóle mnie nie wystraszył. Tysiąc razy bardziej bałam się oglądając Paranormal Entity. Odpowiedz Link Zgłoś
aiella Re: Coś strasznego! 14.10.10, 14:40 straszy dla tych którzy wierzą w duch i takie tam. ja boję się wszystkich horrorów więc na tym srałam w majty Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Coś strasznego! 14.10.10, 15:04 łaaaaaał ! już dawno nie oglądałam strasznego horroru i jeszcze o duchach ! dzięki z pewnością go oglądne Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Coś strasznego! 14.10.10, 15:06 eee właśnie oglądnełam zwiastun i wcale nie jest straszny Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_29 Re: Coś strasznego! 14.10.10, 14:53 ogladalam i jak dla mnie to nie byl wogole straszny.... moze kilka momentow bylo strasznych ale tak to nudyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
cocacolaa Re: Coś strasznego! 14.10.10, 14:55 właśnie miałam zamiar dziś obejrzeć, podobno jest straszny Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Coś strasznego! 14.10.10, 14:55 Po prostu nie oglądaj go przed zaśnięciem zaczęłam ogląda horrory gdy miałam 8 lat i nie boję ich się tak ale w tym filmie naprawdę coś jest super klimat i w ogóle i mogę potwierdzi że jest straszny nawet bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 14.10.10, 14:59 oglądałam. czy to coś bardzo strasznego ? nie. owszem , był dreszczyk emocji itd. ale nie był taki straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Coś strasznego! 14.10.10, 15:13 ja oglądałam i jakoś mnie nie przeraził a czasami to się śmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
truemusic Niie. 14.10.10, 15:15 paranormal entity jest gorsze. ;DD a to jest wymyślone, a nie na faktach. ale drugą część musze zobaczyć. xd Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: Coś strasznego! 15.10.10, 23:27 nie wiem jak dla mnie nie był taki straszny. ale rozumiem, że twój kolega myślał, że to było serio nagrywane, tak na żywo. bo ten film jest nagrany taką zwykłą kamerą i ma sprawiać wrażenie że to jest nagrywane na żywo, ale jak ktoś wie, że to tylko film to straszne wgl nie jest ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ bez przesady. 15.10.10, 23:35 no był straszny szczerze mówiąc. niektóre momenty mnie przerażały, że aż się trzęsłam ale ja ogólnie jestem wrażliwa, wiec na mnie większość horrorów tak działa. ale są straszniejsze niż ten... Odpowiedz Link Zgłoś