melody_ 21.10.10, 16:05 jutro premiera "paranormal activity 2", ktoś z was się wybiera? podobno jest straszniejsze od 1! co sądzicie o tego typu filmach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frutella_xd Re: paranormal activity 2!! premiara. 21.10.10, 16:08 Nie wybieram się na premierę. Pójdę kilka dni po. Jedynka mi się podobała :p. Lubię takie filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: paranormal activity 2!! premiera. 21.10.10, 16:11 Nie wybieram się do kina. Oglądałam pierwszą część i jest okej. Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: paranormal activity 2!! premiara. 21.10.10, 16:10 u mnie w mieście pewnie jeszcze tego filmu nie będzie. ale z chęcią bym się wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 21.10.10, 16:11 myślę , że pojadę. przynajmniej są takie plany. ale nie na premiere. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda 21.10.10, 16:13 jedynka była tak nudna, że łoboż. -.- nie wiem, pewnie pójdę na dwójkę, ale nie oczekuje jakiegoś szczególnego srania w gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: paranormal activity 2!! premiara. 21.10.10, 16:20 jadę we wtorek, napisze Ci czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: paranormal activity 2!! premiara. 21.10.10, 16:26 nie oglądałam pierwszej części, więc na tą raczej też nie pójdę. dla mnie w ogóle oglądanie jakiegokolwiek horroru w kinie byłoby męczarnią, gdzie jest głośno i duuży obraz. przed telewizorem nie mogę wytrzymać, a co dopiero tam :d Odpowiedz Link Zgłoś
princii Re: paranormal activity 2!! premiara. 21.10.10, 16:31 Pójde, pójde...chciałam w Halloween ale Cinema City ma jakiś głupi repertuar na ten dzień... Piła 1 Piła 2 Piła 7 ;\\ E j a o czym w ogóle jest dwójka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: paranormal activity 2!! premiara. 21.10.10, 16:28 Wolę inne horrory, bo nie podoba mi się sposób jakim ten film jest nakręcony. Jednak to trza przyznać - film sam w sobie mega straszny xd Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: paranormal activity 2!! premiara. 21.10.10, 16:47 mam dopiero 13 nie wiem czy mnie wpuszcza ? ale jedynke widzialam zajebisty film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie . 21.10.10, 17:09 1 Była nudna i kiepsko zrobiona, prawie zasnęłam. Więc oglądnięcie 2 może nieść podobne odczucia. Wątpię że się wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: paranormal activity 2!! premiara. 22.10.10, 18:40 a słyszałam, że odwołali z kin xd raczej nie pójdę. nie oglądałam jedynki xd Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 TU!! do tych co nie oglądali jedynki... 22.10.10, 19:09 ...a lubią horrory!! nie oglądajcie tego filmu w całości obejrzyjcie tylko końcówkę (jakieś 50 min.) bo tak naprawde dopiero tam zaczyna sie prawdziwy horror początek to tylko głupia gadanina przy której można zasnąć i nie obejrzeć najlepszych momentów. a co do Paranormal activity 2 to nie wiem czy obejrze bo jedynka już mnie wystarczająco wystraszyła Odpowiedz Link Zgłoś
zozola7296 xoxoxxoxoox 22.10.10, 19:18 z pewnością fajny tak jak pierwszy Lepszy od horroru bo jak sie ogląda to ma sie wrażenie że jest prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: paranormal activity 2!! premiara. 22.10.10, 21:45 ja lubię takie filmy, ale ja mieszkam w takim mieście że premiera pewnie bd miesiąc później. Ale nie wiem nawet czy mnie wpuszczą, bo mam 14 lat Odpowiedz Link Zgłoś
nnaattaallaa Re: paranormal activity 2!! premiara. 22.10.10, 21:57 uwielbiam paranormal activity. na angliku, jak mieliśmy tema o duchach to nam to puscila w pracowni specjalnej do wyswietlania filmow. fakt ze puscila po angielsku, ale potem w domou ogladalam po polsku. swietne to jest. niestety chyba na paranormal activuty 2 sie nie wybiore, bo u mnie z kasa kruca ;/buuu Odpowiedz Link Zgłoś