czarna_kredka 14.08.10, 23:06 Jakie są Wasze ulubione horrory ? wymieńcie 3 ;D ____________ moje : 1.Klątwa 2.Ring 3.Paranormal Activity ____________ jak było to kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuckyeah Re: Horrory !! 15.08.10, 00:10 Chyba 'Oszukać Przeznaczenie' utkwiło mi najbardziej w pamięci ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: Horrory !! 15.08.10, 03:34 fuckyeah napisał(a): > Chyba 'Oszukać Przeznaczenie' utkwiło mi najbardziej w pamięci ^^ oszukać przeznaczenie nazywasz horrorem? Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: Horrory !! 15.08.10, 00:43 uwielbiam je oglądac wiec ulubione hmmm dużooo ich jest ale takie naj to : Paranormal Activity Paranormal Entyty Egzorcysta wszystkie części Odpowiedz Link Zgłoś
kajuchna Re: Horrory !! 15.08.10, 01:39 Oszukać Przeznaczenie, zakonnica, ty będziesz następna i jeszcze 2 ale nie pamiętam tytułów Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_12321 Re: Horrory !! 20.08.10, 11:41 ja nie dawno oglądałam KLĄTWA I EGZORCYZMY EMILY ROSE i musze powiedzieć że strasznie straszne mam zamiar oglądnąć THE RING Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Horrory !! 15.08.10, 01:45 Lubię je oglądać, ale nie mam ulubionego . Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Horrory !! 15.08.10, 01:49 Teraz to nie ma żadnych strasznych horrorów tylko obrzydliwe , które doprowadzają do wymiotów i to silnych i to jest straszne , że wysiłki mamy jeśli chodzi o obiad są na nic , bo wszystko wychodzi przez takie filmy na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
bella177 Re: Horrory !! 15.08.10, 01:55 Lubie Horrory... np. oszukac przeznaczenie, klatwa, teksanska masakra pila mechaniczna... jest wiele fajnych filmów..... Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu haha ; D 15.08.10, 03:33 Kocham horrory xd! W kinie byłam na Pile6, Koszmarze z Ulicy Wiązów, Zajściu2 Moim ulubionym jest REC, ciekawy jest też One Missed Call i The Ring oczywiście Uwielbiam jeszcze Sierociniec ;D Niezłym horrorem psychicznym jest też Justin Bieber - Baby Odpowiedz Link Zgłoś
koniara95 Re: haha ; D 20.08.10, 11:54 hahah Pauluu uwielbiam Cię ten horror psychiczny naprawdę może nieźle wpędzić w strach... Kurdę od czasu jak zobaczyłam na ViVie teledysk tego czegoś to na kręgle boję się pójść A tak do tematu : Rec, Udręczeni - gorąco polecam, świetny film oparty na faktach!, Sierocieniec - bardzo fajny film, ale nie zaliczyłabym go do horroru, no i oczywiście kultowy Freddy ;D byłam na remake'u w kinie, może niezbyt straszny - ale Freddy to Freddy D Pozdrawiam wszystkich fanów Freddy'ego one, two, Freddy coming for you... three, four better lock the door Odpowiedz Link Zgłoś
black_angell Re: Horrory !! 15.08.10, 07:40 Lubie ogladac , dopoki w gre nie wchodza duchy , egzorcysci czy tez inne zjawiska paranormalne. Ogladalam "Ostatni dom po lewej" (taki lekki horror , nie jest jakis straszny" ) "Oszukac przeznaczenie" z ogladanych czescie pamietam tylko 3 i ta co ostatnio wyszla , ale jakies mega straszne tez to nie jest bo sie smialam xd ogladalam z bylymi przyjaciolkami raz Paranormal Activity , boze ja nie spalam chyba tydzien , potem same mi sie oczy zamknely bo juz nie wytrzymalam...nigdy wiecej. ogolnie nie lubie nawet czytac o duchach , czy pokrewnych tematach bo mam za duza wyobraznie. xd Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Horrory !! 15.08.10, 13:17 ruiny, lęk, posłańcy chyba to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Horrory !! 15.08.10, 17:06 Droga bez Powrotu (1,2,3). Nocny pociag z mięsem . i jeszcze taki jeden ale nie znam tytułu. ; PP Odpowiedz Link Zgłoś
vera7 RE:Horrory:) 16.08.10, 10:10 Mi najbardziej podobalo się Widmo tylko ze wersja originalna nie remake amerykanski....a na Ringu przez wiekszosc filmu sie wynudziłam(horror to to nie jest) .... Dobrymi thilerami(?)natomiast są Nieproszeni goście, Zejscie, Nieodebrane połaczenie, ....... narazie tyle nasuwa mi sie na myśl Odpowiedz Link Zgłoś
juliette_96 Re: Horrory !! 16.08.10, 12:21 Moje to: 1. Paranormal Activity 2. Paranormal Entity 3. Ring 4. Klątwa 5. Czerwona róża Odpowiedz Link Zgłoś
lola2812 jak dla mnie... 16.08.10, 12:36 ...klątwy nie przebije nic . A lubię jeszcze widmo . Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Horrory !! 16.08.10, 12:52 1. Smakosz ( oby dwie części ) 2. Dom woskowych ciał 3. Blade ( wszystkie części ) Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Horrory !! 16.08.10, 13:01 Osobiście horrorów nie lubię, bo uważam, że są po prostu głupie i naciągane, nie ma w nich nic strasznego, tylko obrzydliwego, a napięcie jest utrzymane w sposób tandetny, a fabuła jest łatwa do przewidzenia. Jednak chylę czoło przed twórczością (niestety, świętej pamięci już) Alfreda Hitchcocka, którego bez wyrzutów sumienia można nazwać Mistrzem swojego fachu. Jego filmy to bardziej thrillery, ale to majstersztyk gatunku. Nikt nie jest już w stanie powtórzyć Mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe Re: Horrory !! 16.08.10, 13:34 Koszmar z ulicy wiazow, Klatwa, The Ring, Lsnienie xd. Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Horrory !! 20.08.10, 11:26 uwielbiam horrory i thilery zejście 2 legion wyspa tajemnic wilkołak koszmar z ulicy wiązków .Piątek trzynastego Egzorcysta - oryginał klątwa krzyk Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: Horrory !! 20.08.10, 11:34 dla mnie wszystkie trzy które podałaś słabe. oglądałam, bu, usnąć można. obecnie nie widziałam horroru który przestraszyłby mnie jakoś specjalnie. w większości wieje nudą. kiedyś byłam maniaczką horrorów, obecnie mi przechodzi, dawno już nie dostrzegłam nic godnego większej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
77alex77 Re: Horrory !! 20.08.10, 11:48 nie jestem fanka horrorów,ale jak mam wybrać,to z tych co ogladałam to będą: obcy (1-4) droga bez powrotu koszmar minionego lata Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: Horrory !! 20.08.10, 18:36 Ajć ! Uwielbiam horrory . Moje naj : - nieproszeni goście - teoria zabijania Te dwa są naprawdę naj ! Jeśli lubisz horrory zobacz sobie lęk , basen , nieznajomi . ; ]] Polecam ! Bye Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia grr. 20.08.10, 18:43 lubię horrory. jednak żałuje, że obejrzałam ich tyle, że już wgl mnie nie straszą. ;/ ulubiony? mój pierwszy horror po którym bałam się spać- Poltergeist z 1982 roku. nigdy o nim nie zapomnę, chociaż teraz wgl nie jest straszny to i tak lubię go oglądać. c; Odpowiedz Link Zgłoś
zjem.cie.karpiu Re: tak samo . 21.08.10, 02:05 Paranormal Entity jest zajexbiście śmieszne, hahahahah XDD Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Horrory. 21.08.10, 13:40 1. Zejście 1 i 2 2. Droga bez powrotu 1 <haha> 3. Paranormal Activity ._. Odpowiedz Link Zgłoś