Dodaj do ulubionych

Ważne .! Horror .!

12.11.10, 12:37
Hej !.
Na 17 idę do koleżanki nocować. I będziemy oglądać filmy itd. No ale problem - nie wiem jaki horror ściągnąć !
Chodzi o mało krwawy , a żeby był wątek jakiegoś psychopaty czy zjawisk paranormalnych. Paranormal 1 już widziałyśmy.
Paula mówiła , żeby to był jakiś , gdzie akcja rozgrywa się w domu , i że to może się zdarzyć każdemu - czyli np. psychopata. Żeby było dużo strachu i mało krwi.
Wątek , np. psychopaty ale może być inny !
Proszę .!
<3
Podawajcie tytuły !
Z góry dzięki .!
Obserwuj wątek
    • magnaw18 Re: Ważne .! Horror .! 12.11.10, 13:32
      Paranormal Activity, Paranormal Entity - słyszałam że paru osobą zryło psychikę, więc to nie jest taki mało straszy ale fajny jak dla mnie big_grin
    • karter Re: Ważne .! Horror .! 12.11.10, 13:44
      Paranomal activity 2 - podobno jeszcze lepszy od 1, "Buuu" - no taki sobie, "Sierota" - genialny, Przypadek 39 - też świetny wink, Piła ( część od 1 do 3 ) i NAJLEPSZY - Posłańcy - Mega Straszny!!!
    • newborn. . 12.11.10, 15:16
      "Bagno" - zero krwi. Straszny,ale ciekawy. Ja się nawet wzruszyłam no końcu... -.-
    • miastowa. Re: Ważne .! Horror .! 12.11.10, 15:18
      Polecam 'Bal maturalny" wątek psychopaty , mało krwi i ciacho ze Zmierzch - Kellan Lutz na dodatek serce
    • lolka20 Re: Ważne .! Horror .! 12.11.10, 15:22
      'Martwy krzyk ' , Basen i taki dla wytrzymałych horror w domu wiedźmy . Udanego party piwo
      • pola16 Re: Ważne .! Horror .! 12.11.10, 15:28
        Kiedy (lub gdy) dzwoni nieznajomy.
        Ring
        Droga bez powrotu
        Krwawa MAry ( nie jest dużo krwi;p)

To te nienajgorsze...
    • oliiviia ekhem. 12.11.10, 15:26
      wczoraj oglądałam from within / miasto śmierci. jak wrażenia? sama obejrz...obejrzyj...oglądnij no. XD
      mało krwawy? yhmm. kurczę mam wyłączony mózg i nie rozróżniam krwawych od niekrwawych, więc...
      nie wiem...może lustra 1 i 2 ? droga bez powrotu 1,2 3, zejście 1 i 2.
      wejdź, tu masz wiele horrorów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka