loolipop 10.11.10, 14:06 marzycie? Tak mnie naszło bo dzień beznadziejny, zimny i gdybym mogła spełnić swoje marzenia to: chciałabym miec wykonczony dom i pojechać na bezludną wyspę! żeby sie wszyscy od..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: o czym 10.11.10, 14:12 z takich "górnolotnych" to zdrowie i szczęście dla moich dzieci. A z przyziemnych to móc wsiąść do najbliższego samolotu lecącego na jakieś Malediwy czy inne Seszele i pobyczyć się z drinkiem z parasolką przez miesiąc Aha. Dom też mogłabym mieć. ALe taki megaduży i żeby nie trzeba było płacić za jego ogrzewanie Odpowiedz Link
olinka20 Re: o czym 10.11.10, 14:42 Z przyziemnych- alfa mito, a z górnolotnych- oczywscie world peace Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: o czym 10.11.10, 15:40 Marzy mi sie praca, dzięki której będzie mnie stać na remont, samochód i ubezpieczenie tegoż. Odpowiedz Link
doral2 Re: o czym 10.11.10, 16:33 marzą mi się liczby. konkretnie sześć. tych jedynych, słusznych i właściwych, ofkors Odpowiedz Link
ez-aw Re: o czym 10.11.10, 21:41 Większe mieszkanie/dom (na którego utrzymanie byłoby mnie stać ), zmiana pracy dla męża ( w obecnej ma straszną atmosferę i jest często zdenerwowany). I oczywiście zdrowie dla rodziny. A czasem jak mnie wpienią, to marzę że wyjadę gdzieś na jakiś czas. SAMA Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: o czym 10.11.10, 22:01 o przeprowadzce do nowego mieszkania,ale dzięki mojej zajebistej ekipie remontowej ,której się nie spieszy mimo naszych ponagleń, jak się wprowadzę na święta to będzie cud Odpowiedz Link
cura_domestica Re: o czym 10.11.10, 22:58 Chciałabym się jeszcze raz urodzić i ponaprawiać trochę błędów młodości , jejuuuu , no chciałabym nooo się rozmarzyłam Odpowiedz Link
exotique Re: o czym 10.11.10, 23:15 JA BYM CHCIALA I WIELE I WCALE. o capsik bo mozna sie rozdrabniac- tu wyjazd gdzies na borabora pierwsza klasa, tu jakies szmatki, buty, kosmetyki, czy pojsc w pokoj na swiecie i wielka milosc. bo mnie sie marzenia zmieniaja. teraz bym chciala, by maly sie nie pchal tak na ten swiat, by stary mniej w pracy stresowal, by mi ksiazki w koncu przyszly bo miesiac juz czekam... a prze chwila marzylam o misce lodow- i sie spelnilo- bo odkrylam pojemnik z lodami, ktorego przez slepote nie pozarlam :d Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: o czym 11.11.10, 11:09 A ja mam tylko jedno marzenie, żeby moje dzieci zaczęły mówić i były zdrowe. A reszta się poukłada. Odpowiedz Link
zales239 Re: o czym 11.11.10, 15:16 marzę o miesiącu gdzieś na Malediwach czy innych Seszelach, o kasie marzę-no niestety ,wtedy wszystko byłoby łatwiejsze Odpowiedz Link
beataj1 Re: o czym 11.11.10, 16:03 I to tak jak ja. OStatnio nawet Malediwy na google maps oglądałam i okazało sie że zdjęcia nie klamią. Tam naprawde jest tak ładnie. Ej laski a może bysmy założyły inicjatywe obywatelską by Polska zamieniła sie z Holandią na wyspy. My im Wolin oni nam Arube. Tak sztuka za sztukę. Odpowiedz Link
doral2 Re: o czym 11.11.10, 16:07 magiczna_marta napisała: > A ja mam tylko jedno marzenie, żeby moje dzieci zaczęły mówić.." przyjdzie taki dzień, że będziesz marzyć, by się wreszcie zamknęły Odpowiedz Link
deela Re: o czym 11.11.10, 16:42 o lobotomii małe proste marzenie, żeby tak człowiek zamiast mózgu i rozumu miał czystą białą karteczkę Odpowiedz Link
karra-mia Re: o czym 11.11.10, 17:00 ale żeby mimo wszystko pamiętal swoje błędy i na nowo ich nie powtórzył... ja prócz tej szóstki to mam jeszcze kilka marzen aktualnie to marzę o świętym spokoju, żebym się nie musiala dzieciakami martwić, żeby mi ludzie dali święty spokój i żebym nie musiała udowadniać, że nie jestem wielbłądem... i żebym tę cholerną robotę znalazła Odpowiedz Link
papiki Re: o czym 11.11.10, 18:37 żeby za miesiąc okazało się, że łóżkowe spotkania w końcu nam zaoowocowały Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: o czym 11.11.10, 19:09 Przyziemnie: zeby Mlody w koncu zaczal gadac obojetnie w jakim narzeczu i zeby choc raz zawolal SIKUUU ! Marzenie z dalszego planu to lokum z ogrodem i prawo jazdy. Odpowiedz Link