14.11.10, 16:35
Macie tak czasami, że łapie was strach, zupełnie bez powodu ? Czy podskórnie czujecie, że coś złego się dzieje ? Sama nie wiem czy to paranoja czy tzw "kobieca intuicja".
Obserwuj wątek
    • zielonooka Re: Strach 14.11.10, 17:02
      Szczerze? Ja tak miałm razy w życiu, niestety "podstawnie" najczęsciej chodziło o życie moich bliskich - wypadek i śmierć... nic fajnego. Rozumiem o co Ci chodzi....
      • grave_digger Re: Strach 14.11.10, 17:04
        nigdy
        nie panikuję też nigdy
        błogi spokój mnie otacza wink nie znam tego uczucia.
        też się zastanawiam jak to jest zemdleć, bo mi nawet nigdy słabo nie było. też tego uczucia nie znam.
      • cholera_ciemna Re: Strach 14.11.10, 17:06
        Od dwóch dni łaże z kąta w kąt i nie mogę się niczym zająć bo z tyłu głowy ciągle świeci mi się żarówa wrrrrrrrrrrrrrrr
        • doral2 Re: Strach 14.11.10, 17:08
          czy kobieca to nie wiem, ale na pewno to intuicja..
          cos w tym jest..
          • sewa.49 Re: Strach 14.11.10, 18:01
            Mam tak czasami jak mnie w dolku scisnie ze strachu np. przy gwaltownym hamowaniu. Jezeli chodzi o intuicje to nie zawsze sie to musi ze strachem wiazac. Powiedziala bym, ze to przeczucie czegos zlego lub dobrego. Podswiadomie odczuwam strach i jest to strach o zycie lub chorobe moich bliskich. I tego sie wlasnie boje sad
    • prigi Re: Strach 14.11.10, 18:25
      bać się czasami boję, jak każdy pewnie, ale jakiegoś wewnętrznego strachu nie mam. czasami mnie coś niepokoi, ale nigdy na tyle, aby długo zaprzątało moją rozczochraną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka