sewa.49 18.11.10, 21:45 do poduszki i nie tylko? Zaciekawila mnie ostatnio pozycja Mary Higgins Clark pt."Dziedziczka" Zapowiada sie niezle, zobaczymy jak akcja sie dalej rozwinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Co czytacie... 18.11.10, 21:51 Do poduszki mam ostatnio marie i magdalene0 m. Samozwaniec, polecam, mozna sie posikac ze smiechu Odpowiedz Link
ez-aw Re: Co czytacie... 18.11.10, 22:00 Ja serię "Dragonlance". Sporo tomów tego jest, więc mam zapewnione czytanie na wieeeele wieczorów Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Co czytacie... 18.11.10, 22:13 Ez-aw a to "Dragonlance" to z jakiego gatunku jest? Mnie tylko fantastyczne ksiazki nie kreca, a ta twoja ma atut. Duzo tomow Odpowiedz Link
ez-aw Re: Co czytacie... 18.11.10, 22:18 Właśnie fantasy to jest. Z książek które mają dużo tomów mogę polecić: J.D. Roob (Nora Roberts) seria In Death - kryminały oczywiście Clive Cusler - seria "Dirk Pitt" lub "Numa" - przygodowe Odpowiedz Link
olinka20 Ez błagam 19.11.10, 10:19 Chłop mnie tymi cusslerami męczy i namawia i namawia. A ja jakos sie przemuc nie mogę ani troszkę, raz zaczelam i sie ciagło jak flaki z olejem i mi taki niesmak pozostał. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Ez błagam 19.11.10, 10:40 Olinka, poszukaj sobie w necie fimu "Sahara". Jest na podstawie powieści Cuslera. Zobaczysz sobie na ile jest tam szybka akcja i może się przekonasz Odpowiedz Link
olinka20 Re: Ez błagam 19.11.10, 10:48 Kochana, ja sahare to widzialam kilka razy, w koncu tam boski aktor i gra i moja ulubiona plaskata Kate Hudson A od ksiazek mnie jakos odrzuca, moze nie jestem targetem. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ez błagam 19.11.10, 11:09 cussler fajny jest. ale ja lubie tylko z dirkiem pittem i to te starsze..z jego dziecmi i astonem czy jak mu tam bylo juz nie. Odpowiedz Link
exotique Re: Co czytacie... 18.11.10, 22:07 tyranki moj auschwitz bartoszewskiego i skrzynke mejlowa holly- cz 2 Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Co czytacie... 18.11.10, 23:11 Właśnie skończyłam Misję Ambasadora Trudi Canavan i teraz tyyyle muszę czekać buuu na następną część . Odpowiedz Link
ez-aw Re: Co czytacie... 19.11.10, 00:08 To jest już Misja Ambasadora?? Jutro muszę poszukać Odpowiedz Link
zales239 Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:00 Kiedy wy macie czas czytac ,no ja nie wiem naprawdę Żeby nie było, ja z tych co uwielbiaja ksiazki,ale jak wsiąkłam w internet, forumy to malutko czasu zostaje,wieczorem do poduszki to ze 2 kartki przeczytam i oko leci Wożę ze sobą w aucie ,czuje zagrożenie jak nie mam knigi ze sobą ,ale teraz jakos czasu brakuje, ostatnio wypożyczyłam : Millenium -Stiega Larssona,jakiś chicior podobno ,gruba jest zobaczymy czy fajna. Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:28 heh, a ja to mam jakoś odwrotnie, bo jak mnie książka wciągnie, to mi sie spac odechciewa Odpowiedz Link
ez-aw Do fanek Chmielewskiej. 19.11.10, 13:10 Mam prawie wszystkie jej książki. Zarówno w wersji papierowej, jak i elektronicznej. Warszawiankom mogę pożyczyć papierowe, każdemu kto chce mogę wysłać wersję elektroniczna. Jeśli ktoś chce, to proszę pisać na maila gazetowego i podać interesujące tytuły A gdyby ktoś nie wiedział, to jest jeszcze takie forum: forum.gazeta.pl/forum/f,14722,Chmielewska_forum_fanow.html Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Do fanek Chmielewskiej. 19.11.10, 13:24 A Autobiografię też masz? Elektro? Choć w sumie, na stacjonarce nie dałabym rady tego przeczytać... nie ma to jak laptok... Odpowiedz Link
ez-aw Re: Do fanek Chmielewskiej. 19.11.10, 15:28 Mam cała autobiografie - 6 tomów. mogę wysłać. Odpowiedz Link
prigi Re: Co czytacie... 19.11.10, 08:54 chyba poraz trzeci Fannie Flagg "Nie mogę się doczekać kiedy wreszcie pójdę do nieba", lekka, przyjemna, zaskakująca. polecam Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Co czytacie... 19.11.10, 09:38 Aktualnie "romans wszech czasów" Chmielewskiej. Nastepna w kolejce to "dzikie białko". Odpowiedz Link
annkys Re: Co czytacie... 19.11.10, 10:23 ja ostatnio skatowałam się Naszą klasą Słobodzianka. Teraz szukam czegoś znacznie lżejszego. Muszę odreagować. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Co czytacie... 19.11.10, 10:40 Czytam mnóstwo. Co ostatnio czytałam- widać na blogu A naszą klasę też bym przeczytała Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:12 Mona dziekie białko...mmm kocham "styara" chmielewska a lesia czytalas? Odpowiedz Link
annkys Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:25 a ja z Chmielewskiej najbardziej uwielbiam Boczne drogi, jakbym moją rodzinkę w akcji widziała - rewelacja! na drugim miejscu Wszystko czerwone. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Co czytacie... 19.11.10, 14:32 no ba. i wiekszy kawalek swiata z tereska i okretka i jaenczka i pawelek w strasznym domu..? nie pamietam tytulu.... boczne drogi i dalsze ...no kocham chmielewska. kocham mocno Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:26 Tak, Lesia mam za sobą, "wszystko czerwone" czytałam będąc w ciąży i rżałam jak koń a chłop nie wiedział o co mi chodzi Przeczytany też "klin" i "całe zdanie nieboszczyka"- wszystko mi sie podobało Żal mi strasznie Autobiografii Chmielewskiej, bo moja mama miała całą, a po jej śmierci gdzieś zniknęła Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:08 piekare obrabiam i inkwizytora mordiego Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:12 Wciagnelam sie w "Millenium" Larssona. Czytam najczesciej w robocie Odpowiedz Link
olinka20 Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:24 Zales, dobre. Rownie dobra jest Camilla Lackberg. Polecam. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Co czytacie... 19.11.10, 14:35 no i potem zmierzch i nocna zamiec johana theorina. polecam w tej wlasnie kolejnosci... Odpowiedz Link
doral2 Re: Co czytacie... 19.11.10, 18:57 normę 27001, a jak mię znudzi, to dyrektywę maszynową masakra, muszę sobie kupić dzieci z bullebryn Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Co czytacie... 19.11.10, 13:43 Do poduszki - już nic nie czytam bo oczy mi się zamykają zanim się kołdrą przykryję Ale czytam dla relaksu, teraz np. Blondynka, jaguar i tajemnica Majów - Beaty Pawlikowskiej. Odpowiedz Link