Dodaj do ulubionych

Co czytacie...

18.11.10, 21:45
do poduszki i nie tylko?
Zaciekawila mnie ostatnio pozycja Mary Higgins Clark pt."Dziedziczka"
Zapowiada sie niezle, zobaczymy jak akcja sie dalej rozwinie wink
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Co czytacie... 18.11.10, 21:51
      Do poduszki mam ostatnio marie i magdalene0 m. Samozwaniec, polecam, mozna sie posikac ze smiechusmile
    • ez-aw Re: Co czytacie... 18.11.10, 22:00
      Ja serię "Dragonlance". Sporo tomów tego jest, więc mam zapewnione czytanie na wieeeele wieczorów smile
      • sewa.49 Re: Co czytacie... 18.11.10, 22:13
        Ez-aw a to "Dragonlance" to z jakiego gatunku jest?
        Mnie tylko fantastyczne ksiazki nie kreca, a ta twoja ma atut. Duzo tomow big_grin big_grin big_grin
        • ez-aw Re: Co czytacie... 18.11.10, 22:18
          Właśnie fantasy to jest.

Z książek które mają dużo tomów mogę polecić:
          J.D. Roob (Nora Roberts) seria In Death - kryminały oczywiście
          Clive Cusler - seria "Dirk Pitt" lub "Numa" - przygodowe
          • olinka20 Ez błagam 19.11.10, 10:19
            Chłop mnie tymi cusslerami męczy i namawia i namawia.
            A ja jakos sie przemuc nie mogę ani troszkę, raz zaczelam i sie ciagło jak flaki z olejem i mi taki niesmak pozostał.
            • ez-aw Re: Ez błagam 19.11.10, 10:40
              Olinka, poszukaj sobie w necie fimu "Sahara". Jest na podstawie powieści Cuslera. Zobaczysz sobie na ile jest tam szybka akcja i może się przekonasz smile
              • olinka20 Re: Ez błagam 19.11.10, 10:48
                Kochana, ja sahare to widzialam kilka razy, w koncu tam boski aktor i gra i moja ulubiona plaskata Kate Hudsonwink
                A od ksiazek mnie jakos odrzuca, moze nie jestem targetem.
            • pszczolaasia Re: Ez błagam 19.11.10, 11:09
              cussler fajny jest. ale ja lubie tylko z dirkiem pittemwink i to te starsze..z jego dziecmi i astonem czy jak mu tam bylo juz nie.
    • exotique Re: Co czytacie... 18.11.10, 22:07
      tyranki
      moj auschwitz bartoszewskiego
      i skrzynke mejlowa holly- cz 2
    • aniuta75 Re: Co czytacie... 18.11.10, 23:11
      Właśnie skończyłam Misję Ambasadora Trudi Canavan i teraz tyyyle muszę czekać buuu na następną część wink.
      • ez-aw Re: Co czytacie... 19.11.10, 00:08
        To jest już Misja Ambasadora??
        Jutro muszę poszukać smile
      • zales239 Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:00
        Kiedy wy macie czas czytac ,no ja nie wiem naprawdęsuspicioussmile
        Żeby nie było, ja z tych co uwielbiaja ksiazki,ale jak wsiąkłam w internet, forumy to malutko czasu zostaje,wieczorem do poduszki to ze 2 kartki przeczytam i oko leci smile
        Wożę ze sobą w aucie ,czuje zagrożenie jak nie mam knigi ze sobą ,ale teraz jakos czasu brakuje,
        ostatnio wypożyczyłam : Millenium -Stiega Larssona,jakiś chicior podobno ,gruba jestsuspicious zobaczymy czy fajna.
        • mona_mayfair Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:28
          heh, a ja to mam jakoś odwrotnie, bo jak mnie książka wciągnie, to mi sie spac odechciewabig_grin
          • ez-aw Do fanek Chmielewskiej. 19.11.10, 13:10
            Mam prawie wszystkie jej książki. Zarówno w wersji papierowej, jak i elektronicznej.
            Warszawiankom mogę pożyczyć papierowe, każdemu kto chce mogę wysłać wersję elektroniczna. Jeśli ktoś chce, to proszę pisać na maila gazetowego i podać interesujące tytuły smile

A gdyby ktoś nie wiedział, to jest jeszcze takie forum: forum.gazeta.pl/forum/f,14722,Chmielewska_forum_fanow.html smile
            • mona_mayfair Re: Do fanek Chmielewskiej. 19.11.10, 13:24
              A Autobiografię też masz? Elektro? Choć w sumie, na stacjonarce nie dałabym rady tego przeczytać... nie ma to jak laptok...
              • ez-aw Re: Do fanek Chmielewskiej. 19.11.10, 15:28
                Mam cała autobiografie - 6 tomów. mogę wysłać.
    • prigi Re: Co czytacie... 19.11.10, 08:54
      chyba poraz trzeci Fannie Flagg "Nie mogę się doczekać kiedy wreszcie pójdę do nieba", lekka, przyjemna, zaskakująca. polecam

https://empikmedia.pl/c/nie-moge-sie-doczekac-kiedy-wreszcie-pojde-do-nieba-b2839319.jpg
    • mona_mayfair Re: Co czytacie... 19.11.10, 09:38
      Aktualnie "romans wszech czasów" Chmielewskiej. Nastepna w kolejce to "dzikie białko".
      • annkys Re: Co czytacie... 19.11.10, 10:23
        ja ostatnio skatowałam się Naszą klasą Słobodzianka. Teraz szukam czegoś znacznie lżejszego. Muszę odreagować.
        • pina_colada88 Re: Co czytacie... 19.11.10, 10:40
          Czytam mnóstwo.
          Co ostatnio czytałam- widać na blogu smile
          A naszą klasę też bym przeczytała smile
      • pszczolaasia Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:12
        Mona dziekie białko...mmmbig_grin kocham "styara" chmielewskasmile a lesia czytalas?
        • annkys Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:25
          a ja z Chmielewskiej najbardziej uwielbiam Boczne drogi, jakbym moją rodzinkę w akcji widziała - rewelacja! na drugim miejscu Wszystko czerwone.
          • pszczolaasia Re: Co czytacie... 19.11.10, 14:32
            no ba. i wiekszy kawalek swiata z tereska i okretka i jaenczka i pawelek w strasznym domu..? nie pamietam tytulu.... boczne drogi i dalsze ...no kocham chmielewska. kocham mocnobig_grin
        • mona_mayfair Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:26
          Tak, Lesia mam za sobą, "wszystko czerwone" czytałam będąc w ciąży i rżałam jak koń a chłop nie wiedział o co mi chodziwink Przeczytany też "klin" i "całe zdanie nieboszczyka"- wszystko mi sie podobałowink Żal mi strasznie Autobiografii Chmielewskiej, bo moja mama miała całą, a po jej śmierci gdzieś zniknęłasad
    • pszczolaasia Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:08
      piekare obrabiam i inkwizytora mordiegowink
    • mme_marsupilami Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:12
      Wciagnelam sie w "Millenium" Larssona. Czytam najczesciej w robocie wink
      • zales239 Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:20
        mme dobre to Millenium?
        • olinka20 Re: Co czytacie... 19.11.10, 11:24
          Zales, dobre.
          Rownie dobra jest Camilla Lackberg. Polecam.
          • pszczolaasia Re: Co czytacie... 19.11.10, 14:35
            no wink i potem zmierzch i nocna zamiec johana theorina. polecam w tej wlasnie kolejnosci...
        • mme_marsupilami Re: Co czytacie... 19.11.10, 16:05
          Bardzo dobre !
          • doral2 Re: Co czytacie... 19.11.10, 18:57
            normę 27001, a jak mię znudzi, to dyrektywę maszynową uncertain
            masakra, muszę sobie kupić dzieci z bullebryn big_grin
    • zuzanka79 Re: Co czytacie... 19.11.10, 13:43
      Do poduszki - już nic nie czytam bo oczy mi się zamykają zanim się kołdrą przykryję wink
      Ale czytam dla relaksu, teraz np. Blondynka, jaguar i tajemnica Majów - Beaty Pawlikowskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka