Dodaj do ulubionych

Argentyński Taniec z Gwiadzami :/

22.11.10, 22:46
Po prawej macie filmik teleshow.pl/gid,12873357,img,12873459,kat,1024839,title,Takich-rzeczy-w-polskim-Tancu-z-gwiazdami-nie-zobaczycie-Pozwolili-sobie-na-zbyt-wiele,galeria.html

Jak dla mnie, ma to mało wspólnego z tańcem. Nawet z erotycznym.

A co Wy sądzicie?
Obserwuj wątek
    • agusia79-dwa Re: Argentyński Taniec z Gwiadzami :/ 22.11.10, 23:02
      nie jestem pruderyjna, ale takiego tańca nie chciałabym oglądać w naszej tv w paśmie ogólnodostępnym. Od soboty jestem zniesmaczona
      • asiaiwona_1 Re: Argentyński Taniec z Gwiadzami :/ 23.11.10, 08:29
        o matko uncertain Mam nadzieję, że do nas taka formuła tańca z gwiazdami nie dojdzie uncertain
        A które nich to tancerz, a które to gwiazda? Myślicie, że u nas byłyby chętne gwiazdy gdyby była taka formuła programu?
        • ez-aw Re: Argentyński Taniec z Gwiadzami :/ 23.11.10, 08:50
          asiaiwona_1 napisała:

> Mam nadzieję, że do nas taka formuła tańca z gwiazdami nie dojdzie uncertain

To nie jest formuła ich programu. Dowcip polega na tym, ze formulę mają taką sama jak wszędzie. To tancerze dali ciała układając taki program. Ludzie byli oburzeni, ze coś takiego "zatańczono" w programie, który oglądają również dzieci (wiem, że u nas 8-latki oglądają TzG). Wyobraź sobie, ze ogląda to twoja córka uncertain

> A które nich to tancerz, a które to gwiazda?

Tancerz to facet. kobieta jest "gwiazdą", znana min. z rozbieranych sesji zdjęciowych do różnych magazynów.
          • amoreska Re: Argentyński Taniec z Gwiadzami :/ 23.11.10, 09:27
            Ja sobie nie wyobrażam, żeby mogła to obejrzeć moja 8-letnia córka... suspicious
          • asiaiwona_1 Re: Argentyński Taniec z Gwiadzami :/ 23.11.10, 09:28
            Aaa, to dlatego ten prowadzący tak się rzucał na koniec? Ale kurde, przecież są próby przed występem na żywo. Nikt im nie powiedział, że to się nie nadaje do pokazania na żywo, gdy oglądają to dzieci???
            • cudko1 Re: Argentyński Taniec z Gwiadzami :/ 23.11.10, 10:47
              oczywiście ze są próby i na 100% nikt im nie powiedział, baaa mysle że to było zaplanowane - przeciez to zajebista reklama dla programu uncertain mogę się załozyć że oglądalność im skoczy dwukrotnie...a przeciez o to w tym wszystkim chodzi niestety uncertain

powinnno być to nadawane po 23, dla ośmiolatki czy osmiolatka nie nadaje się na 100 %
              • mona_mayfair Re: Argentyński Taniec z Gwiadzami :/ 23.11.10, 11:35
                Fakt, do tivi w tych godzinach to sie nie nadaje. Ale! chciałabym potrafić tak tańczyć i mieć taki zgrabny tyłeksmile
    • makbyt Re: Argentyński Taniec z Gwiadzami :/ 24.11.10, 08:06
      To nie jest Taniec z gwiazdami tylko Gala de Strip Dance program argentyński. A ta Pani to
      Silvina Escudero modelka playboya
      • ez-aw Makbyt 24.11.10, 08:42
        Bardzo możliwe, ze masz rację. Zasugerowałam się artykułem, gdzie było napisane, ze to TzG.
    • lena-14 Gala Tańca Green-Up 13.01.11, 21:42
      Nie wiem, czy wiecie ale na www.itvl.pl/news/lubelska-gala-tanca-green-up-2011---popisy-taneczne można obejrzeć retransmisję tego wydarzenia. Ja akurat tam byłam w niedziele i mogłam obejrzeć na żywo całą Galę i naprawdę serdecznie polecam wszystkim, którzy nie dotarli na miejsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka