Dodaj do ulubionych

nie rodze :d

30.11.10, 11:28

wrocilam od gina.
odstawiam prochy.
przez tydzien rozwarcie sie nie powiekszylo, anawet zmniejszylo.
jeszcze troche a opiernicze deele, ze mi roczna ciaze wykrakala hehe big_grin
jutro 36 zakonczone.

zatem dzisiaj jakies ciasto upieke, moze z mopem polatam big_grin
ale przestaje marudzic, wracam do zycia na normalnych (tyle o ile brzuch pozwala) obrotach
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: nie rodze :d 30.11.10, 11:30
      ja nie wiem jaka u ciebie pogoda, ale polska pogoda nie nastraja optymistycznie. WIęc poczekajz tym porodem jeszcze trochę skoro już tyle czekałaś. 36 tc to już niby donoszona, ale lepiej poczekaj ze 2 tyg chociaż. Będziesz miała wymówkę, żeby na święta się nie napracować wink
      • exotique Re: nie rodze :d 30.11.10, 11:49
        Asia ja i tak sie nie narobie- 22go przeprowadzka- wolalabym by maly byl wykluty- bo chlopu trzeba wsio palcem pokazac smile
      • jowita771 Re: nie rodze :d 30.11.10, 12:29
        > ja nie wiem jaka u ciebie pogoda, ale polska pogoda nie nastraja optymistycznie

Ja rodziłam zimą. Miałam skurcze cały dzień, leżałam i patrzyłam na zegarek, a jak były juz co pięć minut, to powoli się zebraliśmy. Był późny wieczór, ok 22. Mój mąż był zdenerwowany, mialiśmy zastawiony samochód, tzn. bardzo zastawiony nie był i w normalnych warunkach wyjechałby bez problemu, ale do tego było zasypane, ale się biedny stresował, że mu urodzę w tym samochodzie pod blokiem. A ja się śmiałam i go uspokajałam. Fajnie było.
    • olinka20 Re: nie rodze :d 30.11.10, 11:34
      Łeee to nie bedą cie w zoo pokazywac, jako kobiety z najdłuzszaą ciązą na swiecie?? wink
      A tak serio, ciesze sie, ze wszystko ok.
      A kiełbachę w słoiku zrobiłas? Wyszła?
      • exotique Re: nie rodze :d 30.11.10, 11:50
        Oli, nie robilam- bo malzonek SSman mnie pilnowal jak sie tylko dalo- wiec nie moglam sie ruszac poza wizyta w kiblu lub w lodowce big_grin

ale teraz spedze sporo czasu w kuchni- NARESZCIEEEEEEEEEEEE
        • 3-mamuska Re: nie rodze :d 30.11.10, 17:57
          exotique a czy ta kieldasa w sloiku takie mieso co sie kielbasy robi tylko gotowane w sloiku,moge przepis?
          HAha ale zdanie mi wyszlo.maslo maslane.
    • mamula_to_ja Re: nie rodze :d 30.11.10, 11:35
      No to juz wytrzymałas wiecej niz ja...
      No ale ja Zu to jakby z nienacka wyrzygałam...znzczy wywołałam rzygiem ;-p
      Aczkolwiek nie polecam ;-p

Ja ci wróze poród po terminie! big_grin
      • exotique Re: nie rodze :d 30.11.10, 11:47
        o nie, nie da rady po terminie- najpozniej 28go ide do szpitala jak samo sie nie ruszy. Ze wzgledow niskich-czyli podatkow-musze urodzic w tym roku smile
        lub jak nie bede mogla sama ze soba wytrzymac to juz za 2 tyg gin moze mi pecherz przebic.
        tylko z drugiej manki, kuzwa po co tyle lezenia i faszerowania sie lekami? by teraz wywolywac? glupio tak :d
    • mamakarolla Re: nie rodze :d 30.11.10, 11:54
      no to się cieszę smile
      a jak waga Maluszka? dasz radę w ogóle go wypchnąć? wink
      • exotique Re: nie rodze :d 30.11.10, 12:15
        niby 3 kilo jest, wole takiego niez meczyc sie z 4,5kg :d znow wygodnictwo przeze mnie przemawia smile
    • prigi Re: nie rodze :d 30.11.10, 12:29
      no to supersmile
      cieszę się, że wszystkie zagrożenia przedwczesnym porodem minęły i mozesz wróćić do świata żywychtongue_out
      za niedługo napiszesz post" młody nie chce wyjść na świat-jak przyśpieszyć poród?" wink
    • ez-aw Re: nie rodze :d 30.11.10, 13:35
      Nie marudź kobieto. Zawsze lepiej urodzić ciut później niż wcześniej (mówi to matka wcześniaka).
      Teraz możesz sobie spokojnie posiedzieć przy kompie, pooglądać filmy. Jak Ci się coś zechce to ugotować smile Ważne że z dzieckiem wszystko dobrze big_grin
    • pola.cocci Re: nie rodze :d 30.11.10, 13:58
      wiedzialam, ze tak bedzie smile Maly sam zdecyduje kiedy nos pokazac.
      a gdzie ty sie wyprowadzasz, chyba nie do tego domu z wieeeeeeelkimi oknami?
      pozdrowienia
      • exotique Re: nie rodze :d 30.11.10, 15:07
        Przeprowadzka bna rok pietro nizej. no ale trzeba wsio przeniesc, wiec troche burdelu bedzie big_grin

a do domu z wielkimi oknami -(czy bunkru jak mowi siostra) za rok mam zamiar sie przeniesc smile
    • deela Re: nie rodze :d 30.11.10, 14:55
      pam pa ram pam pam pam pam!
      • exotique Re: nie rodze :d 30.11.10, 15:08
        a Ty to wez nawet nie oddychaj w moim kierunku tongue_out Czarownica jedna no
        • doral2 Re: nie rodze :d 30.11.10, 17:48
          no co za baba niezdecydowana, no!!
          ja nie czas, to by rodziła.
          a jak czas, to se ciasto piecze. heh uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka