Gość: Agata IP: 212.33.74.* 23.12.03, 09:42 Pytalam w paru aptekach i nie ma! A zachecona Waszymi poztywnymi opiniami o tym kremie bardzo chcialabym go sobie kupic. A moze napisac do producenta? Dziewczyny, znacie moze e-mail firmy Biocodex? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J. Re: BIODERMINE w Białymstoku IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.12.03, 11:00 do Francji chcesz pisac??? :)))))) jesli zadna apteka w Twojej okolicy nie chce zamowic tego kremu to cos jest nie tak. Nie zalezy im na kliencie. Mieszkam w malej miejscowosci i ostatnio kupilam ten krem bo akurat byla 1 tubka. A jesli nie ma to w ciagu 2 dni apteka go ma (zalezy od hurtowni), po prostu zamawiam telefonicznie. mozesz sobie zamowic w esentia.pl ale wydaje mi sie ze jest to ostatnia deska ratunku, bo trzeba zrobic zakupy na wieksza kwote no i jeszcze przesylka. podzwon po aptekach, niekoniecznie w twojej miejscowosci. na pewno sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: BIODERMINE w Białymstoku 23.12.03, 14:22 Też szukałam w aptekach, ale płynu micelarnego Bioderma do cery wrażliwej. Nigdzie, w żadnej aptece nie było! Aż w jednej po pytaniu o ten płyn zapytałam, czy mi zamówią. I był już następnego dnia :) Tak jak chciałam i na dodatek tańszy, niz w Esentii. Tam jest w promocji za 36zł (sic!), a ja kupiłam za 34zł! Esentia wg mnie prowadzi złą politykę, bo już zraziła wiele osób tym sztucznym windowaniem cen promocyjnych! A wracając do zamówienia. Zamawiałam w aptece na Lipowej, po tej stronie co jest Hexeline i TPSA. Do apteki wchodzisz schodkami. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: BIODERMINE w Białymstoku IP: 212.33.74.* 23.12.03, 14:40 Wielkie dzieki. Juz po swietach pojde tam i zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś