Dodaj do ulubionych

Galeria Niechcianych Prezentów

25.12.10, 12:28
zakładam wacik dla osób niezadowolonych z prezentów.

w tym roku mikołaj był inteligentny i nie obdarzył mnie niczym takim.
w zeszłym obdarzył mnie bimbającym zegarem ściennym. na szczęście bimbanie wyłączyło się po miesiącu i problem upadł.

a jak tam u was??

ps. objadłam się do obrzydliwości, bleeeee...
Obserwuj wątek
    • mearuless Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 12:33
      o nie nie nie !!! ja sie tu nie dopisze albowiem dostalam co chcialam.
      io rodzina rowniez zadowolonabig_grinbig_grinbig_grin
      objadlam sie tez pysznosci wiec po swietach przechodze na diete coby sie w kiecke sylewstrowa zmiescicbig_grin

ogolnie bylo przecudownie.
    • dezetta Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 12:51
      Ja też nie mogę narzekać, dostałam niespodziankę która jest super. Mąż się spisał i to bardzo smile
      • asiaiwona_1 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 13:01
        ja też nie mogę się wpisać na listę, albowiem dostałam netbooka sony vaio i dzięki temu będę mogła was w końcu nękać na czacie smile

Co do objadania to w wigilię było u mnie kururarnie, za to dziś jak mięsiwo weszło na stół to się nie ograniczam big_grin
        • bryanowa-1 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 14:07
          ja tez dostałam co chciałam.no jedna rzecz zupełnie niepotrzebna i jeszcze na dodatek o obrzydliwym smakuuncertain czekoladki tiki-taki wedla,bleeeee
          • setia Re: Galeria Niechcianych Prezentów 27.12.10, 18:51
            tiki taki produkuje Wawel i są pyszne smile a jeszcze lepsze są kasztanki smile
            a ja ze słodyczy dostałam bardzo gustowny zestaw produktów czekoladowych ze sklepu czekoladowego i cieszę się, bo uwielbiam dobrą czekoladę smile
    • madame_zuzu Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 14:21
      Ja dostałam to czego się spodziewałam, czyli NIC, więc rozczarowania nie było...
      • mearuless zuzu 25.12.10, 14:48

a czy chociaz to NIC było ladnie zapakowane???
        a moj maz -kupil mi tusz do rzes, sam z siebie nieprzymuszany i nie nagabywany. kilka dni temu podczas malowania rzucilam tylko delikatna sugestie "kurwa,ten pierdolony tusz mi sie konczy-zeby go kurwa szlag trrafil!!!"

a on obczailbig_grin jesu jaki to madry czlowiek, jaki inteligentnywinkide zrobie mu lodzika, tz za chwilke bo teraz zre kaczkebig_grinbig_grinbig_grin
        • doral2 Re: zuzu 25.12.10, 14:52
          Zuzu - jak to NIC???
          zrzuć męża ze schodów.
          dwukrotnie.
          potem go zawiniemy w dywan wink
          • mearuless Re: zuzu 25.12.10, 14:57
            doral ty mnie nie wkurzaj i nie rozdawaj dywanow-juz dawno temu obiecalas ze kurwa dywan jest dla mojego mezasuspicious
            • doral2 Re: zuzu 25.12.10, 17:09
              ale zaraz, chwilunia!!
              nie obiecywałam dywanów, tylko pomoc w zawijaniu męża w dywan tongue_out
          • madame_zuzu Re: zuzu 27.12.10, 13:17
            dla równowagi mąz też dostał to samo co ja big_grin
            • doral2 Re: zuzu 27.12.10, 19:34
              madame_zuzu napisała:

> dla równowagi mąz też dostał to samo co ja big_grin//"

aaaa, to bogaty mikołaj był tego roku big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • prigi Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 19:02
      obżarta jestem po pachy, uczucia głodu zapomniałam
      a co do prezentów, wszystkie udane-i coś dla ciała się znajdzie i dla duchasmile
      • sewa.49 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 19:14
        To ja sie pierwszy wpisze, ze nie chcialam slodyczy dostac. A dostalam ich fulll.
        Kuzwa przytyje i pozniej bede miec problem, zeby to zrzucic tongue_out
      • tysia77 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 19:15
        U mnie prezenty kupowane z moim udziałem,więc jestem zadowolonasmile
    • karra-mia Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 20:19
      dziś pobiję chyba was wszystkiebig_grin
      babcia męża dała mi w prezencie pościel, którą ona dostała, jak brała ślub z dziadkiem, czyli 52 lata temu. I wkurza mnie to, bo wiedźma złośliwa jest, nie lubi mnie i to taki przytyk no. Czyści sobie szafę, ostatnio dostałam ręczniki z jej wyprawki, a teraz pościel. Co następne?suspicious
      • asiaiwona_1 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 20:35
        karra - wkrótce dzień babci. Masz okazję podarować babci z tej okazji tą samą posciel big_grin
      • amoreska Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 21:23
        Potraktuj to jako antyk i opchnij z zyskiem na targu staroci big_grin
        • amoreska Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 21:24
          Jeśli chodzi o tegoroczne prezenty, to ja nie narzekam. Niespodzianki są atrakcyjniejsze, zaś "spodzianki" - pewniejsze wink.
      • zuzanka79 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 25.12.10, 21:30
        karra-mia napisała:

> dziś pobiję chyba was wszystkiebig_grin
        > babcia męża dała mi w prezencie pościel, którą ona dostała, jak brała ślub z dz
        > iadkiem, czyli 52 lata temu

To musi być bardzo dobrej jakości pościel. W przeciwnym razie już dawno zeżarły by ją mole big_grin A ty jak zwykle wybrzydzasz tongue_out
        • wilowka Re: Galeria Niechcianych Prezentów 26.12.10, 11:54
          Wyobraź sobie co to za pościel jak NAWET mole jej nie zjadły big_grin big_grin
          • doral2 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 26.12.10, 14:46
            starzy ludzie tak mają, wydaje im się że pościel, ręczniki, w szczególności te, które oni sami dostali są niezwykle cenne i obdarowany ucieszy się z tego prezentu.
            i nie jest to złośliwość, tylko takie pokrętne myślenie starych ludzi. dają co mają z dobrego serca.
            a że nie trafiają w gust prezentobiorców, to inna sprawa i są bardzo zawiedzeni brakiem zadowolenia prezentobiorców...
            nie ma co się wściekać, bo tych starszych prezentodawców już niedługo zabraknie i ich prezentów też. być może na następne święta.
            • karra-mia Re: Galeria Niechcianych Prezentów 26.12.10, 20:00
              doral a nie nie ,to nie ten typ. gdyby to dała inna starsza osoba z rodziny to owszem, twoja teoria miałaby wzięcie, ale w tym wypadku to zwykła złośliwość, bo mnie kobiecina nie trawi. Dzieci dostały słodycze, mąż 50 zł, a ja tę nieszczęsną pościel, a babcia nie jest z tych biednych staruszek, jest w pełni władz umysłowych i tylko my to nie ta strona rodziny, rozumiesz?suspicious
      • tomelanka Re: Galeria Niechcianych Prezentów 27.12.10, 10:53
        karra a gdziefotosuspicious
      • makazuga1 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 29.12.10, 17:33
        Majtasy które miała na sobie podczas nocy poślubnej?smile))))))))))))))
    • uszatek-2 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 26.12.10, 15:43
      ja dostałam najnowszego, ślicznego iPhone'a smile

i jestem megazadowolona big_grin
      • doral2 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 26.12.10, 16:01
        iPhona mam już od trzech lat, 3 miesiące temu zmieniłam na nowszy model.
        nie masz się czym chwalić tongue_out
        • asiaiwona_1 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 26.12.10, 17:11
          doral - ić ty babo. Przez Ciebie uszatkowi klapnie drugie uszko i już się nie podniesie big_grin
      • kaamilka Re: Galeria Niechcianych Prezentów 27.12.10, 15:18
        też mi prezent... właśnie ajfona wymieniłam - nie ma się czym chwalić
        tak ze dwa lata temu to było coś, a teraz... phi tongue_out
    • olinka20 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 26.12.10, 18:02
      Ja tez jestem zadowolona, dostałam rozne rzeczy, ale najbardziej ciesze sie z zelazka ze stacja parową ( moje marzenie i nie, nie od chłopa, jego bym ubiła za taki prezent).
      • prigi Re: Galeria Niechcianych Prezentów 26.12.10, 19:43
        biorąc twój prezent pod uwagę, mea powinna dostać talon na roczny zapas domestosa
        big_grin
        • mearuless Re: Galeria Niechcianych Prezentów 26.12.10, 19:59
          heh oprócz domestosowania uwielbiam kupowanie jego. ta niepewność przy polce, który zapach wybrać...który litraż.... nieocenionebig_grinbig_grinbig_grin
          niech nikt mi tej radości nie próbuje odebraćbig_grin
          • prigi Re: Galeria Niechcianych Prezentów 27.12.10, 15:15
            big_grin big_grin big_grin wariatka big_grin big_grin big_grin
          • tedesca1 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 29.12.10, 17:57
            big_grinbig_grin padłam big_grin
    • grave_digger Re: Galeria Niechcianych Prezentów 29.12.10, 18:08
      też dostałam co chciałam, bo po sugestii, że jestem za duża na prezenty a wystarczająco duża na pieniądze, dostałam co kciałam. i dziś połowę przepuściłam na new tattoo. więc tak oto jeden prezent przemienił się w drugi wink
      • zales239 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 29.12.10, 19:16
        grave ,a co sobie wyrysowałas i gdzie?tongue_out
        • grave_digger Re: Galeria Niechcianych Prezentów 29.12.10, 19:21
          zrobiłam tzw. cover up aczkolwiek nie przykrywałam starego a wydobywałam z niego piękno big_grin i powiększyłam, by był plastyczny i 3D big_grin ale sobie humor poprawiłam.
          • grave_digger Re: Galeria Niechcianych Prezentów 29.12.10, 19:22
            acha, na ramieniu miało być wink
            • zales239 Re: Galeria Niechcianych Prezentów 29.12.10, 21:48
              gratkismile
              moja córa zrobiła sobie wzdłuż kręgosłupa zaczynając od szyji/szyi a kończąc w okolicach
              łopatek,jakies litery hebrajskie czy cuśsmile
              a ja dostałam wejscie do SPA na 200zł ,będę jeszcze piękniejsza o niebig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka