Dodaj do ulubionych

jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego polsatu

31.01.11, 18:13
przed upływem umowy, można wykorzystac moment likwidowania kanałów tematycznych bbc od 1 lutego i w ciągu 30 dni złożyć wypowiedzenie. Z najbliższym okresem rozliczeniowym umowa zostnie zakończona smile
Ja własnie skorzystałam smile

http://s14.rimg.info/cde5b4e53c74219d4d59a59cc5771f10.gif
Obserwuj wątek
    • clas_sic Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 31.01.11, 20:56
      ja też smile Choć do końca umowy zostały mi tylko 2 miesiące. BBC oglądam namiętnie, więc przechodzę do "n". Rozmawiałam też z cyfrą, ale stwierdzili, że jak mnie kanały sportowe nie interesują, to "n" ma lepszą ofertę smile
      • mamakarolla Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 31.01.11, 21:01
        ja wzięłam upc smile
        Mają dobry pakiet z internetem i bbc tez jest, ale bez cebbibies sad a tam są teletubisie, które moja córka kocha. Trudno bedzie ogladac na dvd wink
        • clas_sic Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 01.02.11, 16:48
          na mojej wsi mam wybór tylko między polsat, cyfra albo n.
          co do polsatu to mają zamiast cebeebies na otarcie łez od tygodnia disney playhouse - tez są niezłe bajki, ale jak wiadomo tylko ze stajni disney'a.
    • mariolka55 Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 31.01.11, 22:49
      a ja podpisałam w grudniu nowa umowe przez cbeebies ,bo moja córka uwielbia i ja tez uwazam ze to najlepszy program dla maluchów ,a ci mi za miesiąc kanal wyłączyli!!!!
      wkurzyłam sie na maksa i od razu zadzwoniłam zapytać,czy moge wypowiedzieć umowę ze skutkiem natychmiastowym! wrrrr
      a miałam tel.n brać
      • mariolka55 Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 31.01.11, 22:52
        no i teraz ciekawa jestem jaką n będzie mieć oferte,bo promocja się kończy
        w n jest cbeebies teraz jako nowość i wszystkie programy ktore mnie interesują,szkoda tylko że nie ma polsatu zwykłego.
        • fajnyrobal Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 02.02.11, 21:35
          Mariolka, bardzo podobny do cbeebies jest jim jam, no i włączono do oferty disney playhouse, może córce to wynagrodzi straty smile
          Ja bardziej jestem wściekła o to, że wyłączono mi bcc lifestyle, bo to oglądałam pasjami wrrrrrrr
    • pyzunia2007 Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 31.01.11, 23:29
      jmamakarolla napisała:

> przed upływem umowy, można wykorzystac moment likwidowania kanałów tematycznych
      > bbc od 1 lutego i w ciągu 30 dni złożyć wypowiedzenie. Z najbliższym okresem r
      > ozliczeniowym umowa zostnie zakończona smile
      > Ja własnie skorzystałam smile
      >
      > http://s14.rimg.info/cde5b4e
> 53c74219d4d59a59cc5771f10.gif

Ja teżsmile
    • mamc-ia33 do mamakarolla 02.02.11, 20:59
      prosze napisz dokładnie jak mam zrezygnować z tgo polsatu ot tak zadzwonic i powiedzieć że rezygnuje?????
      • clas_sic Re: do mamakarolla 02.02.11, 23:03
        generalnie masz pewnie w umowie 3-miesięczny okres wypowiedzenia. Wyślij więc poleconym za 3,75zł pisemko, o treści (z podaniem swoich danych w lewym górnym rogu pisma, a w prawym daty)
        "w związku z niedotrzymaniem warunków umowy przez Cyfrowy Polsat S.A. (wycofanie części kanałów) niniejszym rozwiązuję Umowę Abonencką zawartą w dniu......., bez zachowania terminu wypowiedzenia, ze skutkiem na koniec okresu rozliczeniowego". /czytelny podpis/

mnie okres rozliczeniowy biegł od 19 każdego miesiąca, pismo wysłałam bodaj 25 stycznia, więc od 19 lutego umowa się rozwiązuje. Już nawet dzwonili z pytaniem czy aby na pewno nie chcę z nimi zostać smile
        • mamakarolla Re: do mamakarolla 03.02.11, 07:29
          o własnie takie cuś smile

Napisz na umowie wszyskie swoje dane łącznie z peselem oraz nr karty i dekodera.
          Ja wysłaąłm za potwierdzeniem odbioru, bo mój okres rozliczeniowy przypada na 10 każdego miesiaca i chciałam mieć pewność, że do 10 lutego pismo do nich dojdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka