mamakarolla 31.01.11, 18:13 przed upływem umowy, można wykorzystac moment likwidowania kanałów tematycznych bbc od 1 lutego i w ciągu 30 dni złożyć wypowiedzenie. Z najbliższym okresem rozliczeniowym umowa zostnie zakończona Ja własnie skorzystałam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clas_sic Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 31.01.11, 20:56 ja też Choć do końca umowy zostały mi tylko 2 miesiące. BBC oglądam namiętnie, więc przechodzę do "n". Rozmawiałam też z cyfrą, ale stwierdzili, że jak mnie kanały sportowe nie interesują, to "n" ma lepszą ofertę Odpowiedz Link
mamakarolla Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 31.01.11, 21:01 ja wzięłam upc Mają dobry pakiet z internetem i bbc tez jest, ale bez cebbibies a tam są teletubisie, które moja córka kocha. Trudno bedzie ogladac na dvd Odpowiedz Link
clas_sic Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 01.02.11, 16:48 na mojej wsi mam wybór tylko między polsat, cyfra albo n. co do polsatu to mają zamiast cebeebies na otarcie łez od tygodnia disney playhouse - tez są niezłe bajki, ale jak wiadomo tylko ze stajni disney'a. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 31.01.11, 22:49 a ja podpisałam w grudniu nowa umowe przez cbeebies ,bo moja córka uwielbia i ja tez uwazam ze to najlepszy program dla maluchów ,a ci mi za miesiąc kanal wyłączyli!!!! wkurzyłam sie na maksa i od razu zadzwoniłam zapytać,czy moge wypowiedzieć umowę ze skutkiem natychmiastowym! wrrrr a miałam tel.n brać Odpowiedz Link
mariolka55 Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 31.01.11, 22:52 no i teraz ciekawa jestem jaką n będzie mieć oferte,bo promocja się kończy w n jest cbeebies teraz jako nowość i wszystkie programy ktore mnie interesują,szkoda tylko że nie ma polsatu zwykłego. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 02.02.11, 21:35 Mariolka, bardzo podobny do cbeebies jest jim jam, no i włączono do oferty disney playhouse, może córce to wynagrodzi straty Ja bardziej jestem wściekła o to, że wyłączono mi bcc lifestyle, bo to oglądałam pasjami wrrrrrrr Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: jeśli któraś chce zrezygnować z cyfrowego pol 31.01.11, 23:29 jmamakarolla napisała: > przed upływem umowy, można wykorzystac moment likwidowania kanałów tematycznych > bbc od 1 lutego i w ciągu 30 dni złożyć wypowiedzenie. Z najbliższym okresem r > ozliczeniowym umowa zostnie zakończona > Ja własnie skorzystałam > > Ja też Odpowiedz Link
mamc-ia33 do mamakarolla 02.02.11, 20:59 prosze napisz dokładnie jak mam zrezygnować z tgo polsatu ot tak zadzwonic i powiedzieć że rezygnuje????? Odpowiedz Link
clas_sic Re: do mamakarolla 02.02.11, 23:03 generalnie masz pewnie w umowie 3-miesięczny okres wypowiedzenia. Wyślij więc poleconym za 3,75zł pisemko, o treści (z podaniem swoich danych w lewym górnym rogu pisma, a w prawym daty) "w związku z niedotrzymaniem warunków umowy przez Cyfrowy Polsat S.A. (wycofanie części kanałów) niniejszym rozwiązuję Umowę Abonencką zawartą w dniu......., bez zachowania terminu wypowiedzenia, ze skutkiem na koniec okresu rozliczeniowego". /czytelny podpis/ mnie okres rozliczeniowy biegł od 19 każdego miesiąca, pismo wysłałam bodaj 25 stycznia, więc od 19 lutego umowa się rozwiązuje. Już nawet dzwonili z pytaniem czy aby na pewno nie chcę z nimi zostać Odpowiedz Link
mamakarolla Re: do mamakarolla 03.02.11, 07:29 o własnie takie cuś Napisz na umowie wszyskie swoje dane łącznie z peselem oraz nr karty i dekodera. Ja wysłaąłm za potwierdzeniem odbioru, bo mój okres rozliczeniowy przypada na 10 każdego miesiaca i chciałam mieć pewność, że do 10 lutego pismo do nich dojdzie. Odpowiedz Link