roksanaa22 25.03.11, 10:09 Mam za sobą obróbkę moich pierwszych aktów Kurcze,no podoba mi się to.Być może nawiążę współpracę i będę to robić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: Akty kobiece... 25.03.11, 10:13 Będziesz to robić? Ale co konkretnie? Odpowiedz Link
bei Re: Akty kobiece... 25.03.11, 10:30 Modelką jesteś?- Twoje akty?...czy Ty robisz komus zdjecia?- napisz cos wiecej pleasęę Odpowiedz Link
olinka20 Re: Akty kobiece... 25.03.11, 10:40 Fajna sprawa, mam kilka i bardzo sie na nich sobie podobam Ps. Obejrzałam filmik, suczka boska! Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Akty kobiece... 25.03.11, 17:39 No będę photoshopować akty kobiece chyba Musze się jeszcze podszkolić bo do tej pory zajmowałam się wyłącznie grafiką www a nigdy zdjęciami.Dostałam propozycję od pewnej osoby,która pozyskuje klientki-dają swoje zdjęcia i cos tam sobie życzą z nich uczynić. Dla przykladu przerabiałam zdjęcie (swoje-wykonane amatorsko) i stworzyłam cos na kształt cierpiącego czarnego anioła I spodobało mi się Odpowiedz Link