olinka20 06.04.11, 20:46 Chyba mi nie uwierzyłyscie A pytanie brzmi- jak humanitarnie zrzucic kote z kolan, zeby nie patrzyła tak smutno i nie darła tego włochatego ryjka? Bo bym herbaty sie napiła, a ona ciągle na kolankach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.logan Re: Bardzo wazne pytanie 06.04.11, 20:50 Zsuwasz go prawa dlonia lewa zasłaniajac oczy. Odpowiedz Link
doral2 Re: Bardzo wazne pytanie 06.04.11, 20:59 niech kota zrobi herbatę i się z tobą podzieli ale nie wiem, czy będzie chciała sie dzielić Odpowiedz Link
mearuless Re: Bardzo wazne pytanie 06.04.11, 21:13 a moze krótkie "idz w pizdu" ja przekona??? moja przekonalam tymi slowami po godzine siedzenia na mnie, lizania, przekladania sie i obcierania...tak wiem swinia ze mnie Odpowiedz Link
olinka20 rozwiazanie :D 06.04.11, 21:19 Przyszedł chłop i zrobił sobie kolacje, jak z procy wyleciała do lodówki Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: Bardzo wazne pytanie 06.04.11, 21:36 mam 3 koty, jakbym miala czekac az zejdzie to bym nigdy nie wstala z krzesla lub lozka. Najczesciej za fraki i daleki odrzut ;P A i tak najgorsze to obudzic sie z wielkim ciezarem na piersi, 5 kilogramowym ciezarem kociego futra, ktore nie zamierza zejsc Odpowiedz Link