Dodaj do ulubionych

savpol co to za firma

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.02.10, 00:05
ktoś tam pracuje lub pracował? co to za firma? jaka branża ? jakieś opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: hyundaj Re: savpol co to za firma IP: *.dialog.net.pl 18.02.10, 07:59
      To firma, od której wszystkie knajpy, fastfoody, w tym wasze ulubione
      restauracje kupują półprodukty do gotowania. To jest hurtownia z chemią, którą
      faszerują nas restauracje, bary, także piekarnie. Cała branża spożywcza.
      Smacznego. E-1000.
    • Gość: research Re: savpol co to za firma IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.02.10, 10:19
      w gliwicach ta firma masakra tyra po 12 - 14 godzin za nadgodziny nie płacą!!! a
      jak w wałbrzychu bo szukają do pracy ogłoszenie na pośredniaku aż strach się
      pytać jak na pośredniaku to od razu podejrzane że nikomu znajomemu nie proponują
      posady...
    • red.black Re: savpol co to za firma 18.02.10, 19:53
      jak na wałbrzyskie warunki zarobki rewelacyjne , nie ma rotacji
      Firma godna polecenia
    • Gość: r Re: savpol co to za firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 20:15
      Nie chce zmieniac, poki co, pracy, ale 3500 dla zwyklego magazyniera to super
      stawka.
      Ciekawe jak to wyglada w praktyce
      • red.black Re: savpol co to za firma 18.02.10, 20:57
        tyle zarabiają toi prawda
    • Gość: do wiedzących Re: savpol co to za firma IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.02.10, 21:08
      jak myślicie jest szansa na dostanie się tam??? czy to nie dziwne że swoich
      znajomych tam nie wkręcają tylko na pośredniaku się ogłaszają???ile tysięcy jest
      na to jedno miejsce ??? bez szans...i nadal szukanie bez rezultatu na dobry
      zarobek...już taki los bez znajomości...
      • red.black Re: savpol co to za firma 18.02.10, 21:18
        ty się nie zastanawiaj tylko wal do ich biura z podaniem z samego rana
        znam te firmę z nimi jest wszystko OK
        przepisów przestrzegają , czasu pracy etc
        Zapoznaj się trochę z ich asortymentem ( wjedz na ich stronę w ofertach tam masz )
        Jak masz doświadczenie jako magazynier , zaskocz ich znajomością branży i
        motywacją do pracy

• red.black Re: savpol co to za firma 18.02.10, 21:20
          p.s. Ta firma nie zatrudnia po znajomości , a już po rodzinie nie ma szans
          • Gość: :) Re: savpol co to za firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 09:50
            A ja znalazłem to samo ogłoszenie na internecie i stawka była 1317
            brutto więc coś jest nie tak.
            • red.black Re: savpol co to za firma 19.02.10, 10:14
              taa z takim podejściem to do końca życia będziesz
              szukał firmy idealnej
              Zamiast gdybać może warto sprawdzić
              Przecież nikt Cię siłą tam nie zatrzyma ;p
              Jak będziesz słuchał plotek daleko nie zajdziesz

• Gość: do :) Re: savpol co to za firma IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 12:10
              no właśnie ogłoszenie na magazyniera za 3500 brutto na pośredniaku brzmi jak
              fantastyka naukowa, tutaj to nie spotykane może w dużych normalnych miastach
              takie ogłoszenie to norma, tutaj to śmierdzi od razu przekrętem albo kłamstwo
              żeby przyciągnąć ewentualnych frajerów za 1317 brutto ale coś nie chce mi się
              wierzyć żeby kogoś z ulicy zaprosili do pracy za 3500 to absurd jak wszędzie na
              około kumoterstwo zwłaszcza w pośredniaku pozdrawiam szukających prace ja od
              tamtego roku szukam i nic ...
              • Gość: ca Re: savpol co to za firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 19:06
                Nie wiem czy jest takie miasto, chyba, ze dla jakiegos dobrego dlugoletniego
                pracownika ;]

red.black., a w ogloszenia typu 1000zl za godzine dziennie wierzysz?

Sam mysle czy nie zlozyc papierow i sprawdzic, ale zmienialem ostatnio prace i
                szkoda byloby ja juz zostawiac dla niewiadomej, mam nadzieje, ze dostanie prace
                jakis forumowicz, bo jestem ciekaw jak bedzie w rzeczywistosci po pierwszej
                wyplacie

Savpol w gliwicach ma opinie jak nasze zaklady ze strefy czyli nei za dobra ;]
              • Gość: :) Re: savpol co to za firma IP: *.dialog.net.pl 30.03.10, 21:06
                :)
        • Gość: do red.black Re: savpol co to za firma IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 11:32
          dzięki za wsparcie psychiczne ,cv wysłałem milem ,wczoraj osobiście zawiozłem
          ale setki ludzi jest na jedno miejsce trzeba mieć więcej szczęścia niż w todka
          do tej pory nie zadzwonili więc pewnie już kogoś wybrali, dzięki za pomoc...
          • red.black Re: savpol co to za firma 19.02.10, 21:28
            Oczywiście że wierzę iż tyle zarabiają bo sama tam pracowałam :)

Magazynier za 12 godzin pracy dziennie bez niedzieli zarabia ponad 2 tyś na rękę
            Składki odprowadzane w całości , a nie od najniższej krajowej jak to robią niektóre firmy
            Oczywiście na start stawka jest mniejsza przez pierwsze trzy miesiące

I pokaż mi firmę na którą nikt nie powie nic złego

Kierowcy w tej firmie zarabiają jeszcze lepiej
            za 8 godzin pracy dziennie , plus jedna sobota w m-c

Generalnie wisi mi to czy ktoś w to wierzy , piszę bo znam temat i jest to ewenement w naszym mieście
            A i rotacja w tej firmie jest praktycznie zerowa
            Nowych pracowników starannie wybierają więc trzeba się wykazać

p.s.
            przez ostatnie dwa lata mogło się co nieco pozmieniać więc głowy nie daję

• Gość: fw Re: savpol co to za firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 21:39
              Przpraszam, ale sie pogubilem.

Najpierw piszesz, ze 3500 brutto za standardowy tydzien pracy to prawda i praca
              jest super.

Teraz piszesz, ze magazynier zarabia 2000 na reke za 12h/6 dni.

Jak to w koncu jest?
              • Gość: fw Re: savpol co to za firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 16:56
                up
            • Gość: do fw Re: savpol co to za firma IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.10, 17:53
              12 godzin dziennie???? a co to za etat 12 godzin dziennie?? to chyba w obozie
              tyra się 12 godzin!!! normalnie pracuje się 8 godzin, chyba ich pojebało za 2000
              zł wszystkie soboty i po 12 godzin w tygodniu!!!!!!!!!!!!!! jeszcze jakieś
              wymagania co za bezczelność powinni dupę lizać żeby ktoś tam chciał tyrać a nie
              jeszcze przebierać i wybierać pffffffffff
              • Gość: fw Re: savpol co to za firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 18:10
                Dlaczego do mnie to piszesz? Poczekajmy na odpowiedz bylego pracownika, moze zle
                zrozumielismy
                • Gość: KLD Re: savpol co to za firma IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 10:30
                  Sami z sobą gadacie ?
            • Gość: fw Panie red.black czekamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 14:14
              Mozesz odpowiedziec czy jest tak jak pisales w ostatnim poscie?
              Nie wiem czy skladac cv czy szkoda tracic czas
    • Gość: aaa Re: savpol co to za firma IP: 83.1.69.* 30.03.10, 13:52
      ogólnie nie polecam Wam tej firmy, na umowie masz najniższą krajową reszta to premia uznaniowa, obojętnie ile godz przerobisz w miesiącu, ile niedziel oraz ile sobót zawsze masz tyle samo, ale spróbujesz cokolwiek powiedzieć że jesteś niezadowolony z czegoś - od razu stajesz się wrogiem firmy!!
    • Gość: gość Re: savpol co to za firma IP: *.privacyfoundation.de 26.04.10, 21:53
      Savpol to firma zaopatrująca piekarnie, cukiernie i gastronomie. Zarobki były na
      poziomie ok 2000 - 2500, ale z tego co słyszałem to się trochę pozmieniało na
      gorsze. Praca pięć dni w tygodniu plus soboty. Dniówka to ok 10-11 godzin pracy.
      Praca jako kierowca polega na dostarczeniu towarów do klientów (łącznie z
      rozładunkiem i wniesieniem towarów na magazyn klienta więc trzeba się troszkę
      napier...czyć).
      Tak przynajmiej było jakieś pół roku temu.....
      Pozdrawiam kolegów !
      • Gość: kiero a grubasa znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 22:10
        j.w
    • krzys5138 Re: savpol co to za firma 21.02.17, 11:53
      Drogi kierowco chcesz byc na wół lubisz przerzucac kilka ton dziennie lizac tylek klijentą wozic duzą gotowke przy sobie chcesz miec garba badz problemy z kregoslupem? to idz do savpolu tam kierowca nie jest klierowcą tylko dodatkowo kasjerem tragazem magazynierem u klijentka i fakturzystą NIE POLECAM Wałbrzych i pamietaj jak bedziesz się zwalniaj to kierownicy czuwają nad tobą i tyłek obrobią do innej firmy ze bylem zlym pracowniem chciaz zapierdzielales bledow nie robiles
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka