Dodaj do ulubionych

W Swieta...

06.04.11, 21:08
spodziewam sie gosci. Przyjedzie moja mama, siostra z mezem i z corka. Ciesze sie bardzo big_grin
Z drugiej strony jeszcze tyle roboty mnie czeka, ze nie wiem w co rece wlozyc suspicious Ostatnio na nic nie mam czasu, nawet zeby wyskoczyc do miasta i se na dupe cos kupicsad
A jak jest u Was? Wyjezdzacie czy przyjmujecie gosci?
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: W Swieta... 06.04.11, 21:17
      Wyjezdzacie, ale do rodziny i z rodziną.
      bedzie wspolne konsumowanie zurku i gąski.
      Mlask, mlask.
    • mme_marsupilami Re: W Swieta... 06.04.11, 21:49
      Przed Swietami wracam do siebie. Luz, zadnego maratonu przy garach, za to fajna dekoracje zrobie. Gosci nie przewidujemy, mozliwe ze odwiedzimy znajomych.
    • i_b13 Re: W Swieta... 06.04.11, 21:52
      ściągnę rodzinę do siebie. Będzie pewnie ładna pogoda to człowiek w ogrodzie posiedzi. Pewnie wpadną też znajomi, albo my do nich w jakiś dzień. Zobaczy się jeszcze
    • ez-aw Re: W Swieta... 06.04.11, 22:25
      Mieliśmy jechać. Zostajemy.
      • doral2 Re: W Swieta... 07.04.11, 06:58
        święta u mnie, rodzina się schodzi..
        • zales239 Re: W Swieta... 07.04.11, 10:32
          Ja idę do pracy i nie ma mnie w domu,chyba,że po południu juuppiiibig_grin
          Cos tam zakupię ,zrobię jakies minimum a dzieci i męża mam zamiiar wysłać do teściowej nawet jak zechcą to z noclegiem niech jadą i tyle w temaciewink
        • alajna2 Re: W Swieta... 07.04.11, 11:08
          ja mam w 2gi dzien swiat chrzciny w domu, wiec to bedzie dopiero pracy... ciepłe dania z cateringu na szczęscie!
          • e.logan Re: W Swieta... 07.04.11, 11:32
            A tak pół na pół..

Po raz 1 spedze swieta w 75% poza domem.
            1.Tesciowie
            2. Siostra bo jej córka ma urodzinki .

Przyznam ze jakos mało mnie to kreci bo o ile 1 zawsze gdzies to 2 lubie juz w domu spedzac iprzyjmowac gości.
            • asiaiwona_1 Re: W Swieta... 07.04.11, 11:40
              jak zwykle poza domem. W tym roku przypadają święta u teściów. Tak więc jadę na gotowe. No może coś zrobię, ale nie mam pomysłu co...
              aczkolwiek marzą mi się święta we własnym domu, tylko ja, mąż i dzieci. Kiedyś się pewnie na to zdecyduję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka