bluemadlen-1 15.04.11, 14:06 czy kupiła już któraś swojej pociesze taka piankę do zabawy , coś jak ciastolina tyle ze pianka i nigdy nie wysycha.Są takie w zestawach , kupiłam i mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: pianka modelina 15.04.11, 14:19 nie wiedzialam ze cos takiego istnieje. daj linka jakiegos. Odpowiedz Link
pabia_a Re: pianka modelina 15.04.11, 15:01 allegro.pl/listing.php/search?string=piankolina&category=11763&sg=0&order=t Odpowiedz Link
opium74 Re: pianka modelina 15.04.11, 15:09 młody widział reklame i mówił "ja też chcę" jak każde dziecko na prawie każda reklamę a dlaczego masz mieszane uczucia? Odpowiedz Link
prigi Re: pianka modelina 15.04.11, 17:26 dzięki! moja córa od tygodnia mówi tylko o tym, a ja nie miałam bladego pojęcia co to za cholera a teraz pisz, co z tą ciastolina jest nie tak, warta kasy, i czy dobrze się urabia? Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: pianka modelina 15.04.11, 17:41 moja Młoda ma taką od prawie dwóch lat- lubi się nią bawić, ja też z nią czasem siada. Ja jestem zadowolona z zakupu. A ma któraś z Was piaskolinę Moon Sand? bo moja taką by chciała, a że już wkrótce urodziny, to się zastanawiam czy warto dla 4- latki? Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: pianka modelina 16.04.11, 10:48 Moja z piankoliny nie byla zadowolona, nie testowalam innych firm, ale moja byla nieprzyjemnie lepiaca sie do rak, i trudno bylo z tego zrobic jakies figurki. Po staniu rok w niedomknietym pudelku wyschla. Piaskolina Moon Sand mam. Corka dostala od chrzestnego zestaw duzy z syrenka. Taki w miare fajnie urabiajacy sie piasek. Ale jak patrze na pokoj po zabawie to sadze, ze wiekszosc z rodzicow taki prezent szybko by zarekwirowala i ukryla w glebokiej szafie. Strasznie sie rozsypuje, nosi po mieszkaniu itp. To tak jak by dziecko przynioslo ci wiadrko piasku z piaskownicy i postanowilo sie tym bawic w domu Odpowiedz Link