asiaiwona_1 27.04.11, 11:29 Pół godziny raptem wytrzymała w kiecce na święta, po czym uparcie próbowała ją z siebie zedrzeć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryanowa-1 Re: Pink Kudłat :D 27.04.11, 11:32 no no aniołeczek o diabelskim spojrzeniu he heheh Odpowiedz Link
iwoniaw Ja się tylko pytam, kiedy ona na taką 27.04.11, 13:58 pannę wyrosła, zdaje się dopiero co wątek o chrzcie jej jako niemowla tu był Odpowiedz Link
najeeli Re: Pink Kudłat :D 27.04.11, 18:14 asiowa ile Ona juz ma co? 3 latka Jej stukną w tym roku? Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Pink Kudłat :D 28.04.11, 17:26 cudna jest a moja za to na przekór mi chce nosic różowe sukienki wybaczam jej bo w rózu jej pieknie no i kudłata nadal, moja ma króciutkie wlosy Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Pink Kudłat :D 28.04.11, 17:36 Lipcowa a ile ma już Twoja młoda? N/T - Kudłat diabelsko-boski Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Pink Kudłat :D 28.04.11, 18:43 roksanaa22 napisała: > Lipcowa a ile ma już Twoja młoda? > N/T - Kudłat diabelsko-boski > Prawie 19 miesiecy. Odpowiedz Link
kajos5 Re: Pink Kudłat :D 28.04.11, 19:07 moja jest z tego samego miesiąca co lipcowej i dzisiaj własnie prawie cały dzień gania w różowej sukience (właściwie od kiedy dorosła do rozmiaru 56 to poza okresem raczkowania nosi głównie sukienki). A różowego mam sporo, nie żebym specjalnie wybierała, ale jakoś tak wyszło. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Pink Kudłat :D 28.04.11, 20:39 kajos5 napisała: > moja jest z tego samego miesiąca co lipcowej i dzisiaj własnie prawie cały dzie > ń gania w różowej sukience (właściwie od kiedy dorosła do rozmiaru 56 to poza o > kresem raczkowania nosi głównie sukienki). A różowego mam sporo, nie żebym spec > jalnie wybierała, ale jakoś tak wyszło. U nas to samo wyszlo, ja nie proponowałam. Po prostu miala jakas tam rozowa sukienke ktora dostala w prezencie , poszla otworzyla sobie szafke, z fury ciuchów wyjeła tą suknienke i kazala sobie załozyc, i tak juz poszło... Odpowiedz Link
tomelanka Re: Pink Kudłat :D 29.04.11, 14:27 asiowa, to Kudłatek?? ten maleńki taki, co go ostatnio widziałam jak marchewkę podżerał z talerza?? ło matko z córka teraz to przecie faktycznie Kudłat Odpowiedz Link