bluemadlen-1 10.06.11, 10:05 w miniaturce to TWOJE dziecię??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwintesencja_patologii Re: do dziewczyna .bosmana 11.06.11, 10:39 aniuta75 napisała: > I jeszcze - czyś Ty jest Dezetta? Ha! Od razu się zorientowałam jak poprosiłaś o głosowanie na Mordewind Jakoś takoś najbardziej mi się podoba wersja Dezetta. I tak już zostaniesz z tą łajbą Odpowiedz Link
dziewczyna.bosmana Re: do dziewczyna .bosmana 10.06.11, 10:58 Moje własne, piękne prawda? Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: do dziewczyna .bosmana 10.06.11, 11:03 dziewczyna.bosmana napisała: > Moje własne, piękne prawda? piękne??? przepiękne, nie mogę się napatrzeć!!!! śliczne dziecię! Odpowiedz Link
dziewczyna.bosmana Re: do dziewczyna .bosmana 10.06.11, 12:02 Ja jestem nieskromna i wszędzie fotki wstawiam Przyznaję się bez bicia, będę się chwalić ile wlezie Odpowiedz Link
grave_digger Re: do dziewczyna .bosmana 10.06.11, 13:54 dez, wiesz, że ja przez całe życie nie miałam koleżanki patrycji? dopiero teraz. w sumie od niedawna. i ta koleżanka dokładnie jak ja też przez całe życie nie znała żadnej patrycji w sumie troszku śmieszne albo i nie Odpowiedz Link
dziewczyna.bosmana Re: do dziewczyna .bosmana 10.06.11, 14:01 Od początku chcieliśmy dla małej imię nieoklepane ale też niespecjalnie wydumane. Patrycja jest imieniem spełniającym oba kryteria a do tego nam się podoba Odpowiedz Link
zoja.pl Re: do dziewczyna .bosmana 10.06.11, 15:24 Miałam właśnie pisać do Ciebie na priv, ale jak już powstał taki wątek to się podłącze - czemu tak często zmieniasz nicki? To już chyba Twój trzeci. Raczej się z tym nie spotykam i ciekawi mnie to. Coś się za tym kryje? Odpowiedz Link
dziewczyna.bosmana Re: do dziewczyna .bosmana 10.06.11, 15:26 Szybko się nudzę, kryje się NIC Odpowiedz Link
jaune.soleil Re: do dziewczyna .bosmana 10.06.11, 20:17 albo zle widzę, albo mała ma jednego, potężnego loka na czubku glowy Super córa! Odpowiedz Link
dziewczyna.bosmana Re: do dziewczyna .bosmana 10.06.11, 21:10 Dobrze widzisz, ma loka a nawet więcej Odpowiedz Link