doral2 08.07.11, 13:06 pająka śnić.... no wlaśnie nie wiem, co to znaczy jak się pająk śni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: sennik 08.07.11, 14:36 Google nie gryzie!!! www.senbolika.com/pajak-widziec-znaczenie-w-senniku Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: sennik 08.07.11, 14:43 Googiel nie gryzie kuliżanko: www.sennik.biz/sennik-pajak/ Odpowiedz Link
doral2 Re: sennik 08.07.11, 18:06 ja nie wiem, ale chyba ten siedmiodniowy deszcz zabił wasze poczucie humoru i umiejętność zabawy pająka śnić - ani chybi będzie dobry seks Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: sennik 09.07.11, 22:16 doral2 napisała: > ja nie wiem, ale chyba ten siedmiodniowy deszcz zabił wasze poczucie humoru i u > miejętność zabawy Eeee doral, chyba nie. Twój sen się spełnia właśnie W tym senniku o pająku piszą by uważać na kontakty z kobietami , a tu bab od groma i jeszcze trochę > pająka śnić - ani chybi będzie dobry seks a o seksie jest dopiero przy końcu Odpowiedz Link
ez-aw Re: sennik 09.07.11, 22:29 Dla mnie pająk zawsze się zaliczał do robactwa (entomologów proszę o nie wyprowadzanie z błędu ) Zawsze mi mówiono, ze jak śni się robak, to będzie przypływ gotówki. Czego Ci życzę. Seksu też Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: sennik 09.07.11, 17:57 itam pająk,phi.ja mam tak poryte sny ,ze gdybym zaczeła czytać o ich znaczeniu to bym pierdolca dostała Odpowiedz Link
bei Doral!!! 11.07.11, 16:51 niesamowite! Tej samej nocy snił nam się pająk, mgliscie pamietam sen, ale pająka z tego snu najbardziej, był duzy, ale delikatny, siedziała na czyimś policzku, poźniej okazało się , ze i na moim... Odpowiedz Link