Dodaj do ulubionych

z wrazenia padłam

12.07.11, 21:07
czytałam jakis wącik o przedszkolach w moim miescie i trafiłam na tali post- kwiatek
forum.gazeta.pl/forum/w,53,78692375,103116929,Re_Nowe_prywatne_przedszkole_w_Bielsku_.html
kurde 11m. mają nianie do 17, ale 2-3razy jeszcze na godzinę pani chce nainie do nauki kolorów itd, Czy ona sama nie potrafi trochę uwagi dzieciom poświęcić? w szoku jestem, przecież mają dopiero 11miesięcy! a ta im życie naukowe planuje, nie wygłupy.
zresztą same przeczytajcie
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: z wrazenia padłam 12.07.11, 21:12
      hehe, przepaść pokoleniowa zaczyna się coraz wcześniej big_grinbig_grinbig_grin
    • olinka20 Re: z wrazenia padłam 12.07.11, 21:20
      Musze mamie pokazac i zapytac jak ona dała rade z 4,5 latką i blizniakami big_grin
      Bez babc i 2 nian big_grin
      • doral2 Re: z wrazenia padłam 12.07.11, 21:33
        i bez pani od kolorów big_grinbig_grinbig_grin
        • olinka20 Re: z wrazenia padłam 12.07.11, 21:38
          O boszszszs, musze jej jutro powiedziec, ze traume mi zafundowała!
          Jakie to zycie i dziecinstwo bez pani od kolorów??? big_grin
    • zuzanka79 Re: z wrazenia padłam 12.07.11, 22:07
      Kurcze, to moja Maryśka jest zacofana i trąci patologią smile
      Nie dość że kolorów nie zna to wyraźnie wypowie tylko piwo big_grin
    • 18_lipcowa1 omg!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.11, 18:23
      • verdana Re: omg!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.11, 19:19
        Czasami mam wrazenie, ze prawa rodzicielskie powinno się zabierać zupełnie nie tym osobom, ktorym się odbiera.
        To już nawet nie jest śmieszne, to prawdziwa tragedia dla dzieci, kształconych od rana do wieczora w 11 miesiący zycia.
        Nigdy nie spełnią oczekiwań mamusi.
        • tysia77 Re: omg!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.11, 23:14
          Biedne dzieci,nie chciałabym być na ich miejscusad
    • fajnyrobal Re: z wrazenia padłam 15.07.11, 10:53
      No cóż, pani ograniczyła się do roli li jedynie inkubatora, pan, albo oboje pan i pani , do roli maszynki do robienia pieniędzy, a resztę załatwią płatne nianie, panie od kolorów, od kupki i od zupki.

Pani przejęła się i przesiąknęła ideą wyścigu gryzoni i próbuje wyhodować pokolenie geniuszy. Znam ten typ, mam go w rodzinie męża.Tylko że pod pokrywką troski o rozwój kwitnie bujnym kwieciem maskowana chęć upchnięcia dzieciaka gdziebądź i usunięcia go z widoku, no bo przecież dziecko jest kłopotliwe, a oni mają tyle swoich zajęć uncertain
    • studentka_n Re: z wrazenia padłam 15.07.11, 11:00
      to jesteśmy z tego samego miastasmile
      szukając dorywczej pracy jako niania (z racji, że wtedy jeszcze studiowałam, a chciałam sobie dorobić, a dzieciaki uwielbiam) natchnęłam się na to ogłoszenie. Spełniałam wszystkie wymagania, ale w końcu po przemyśleniu nie wysłałam swojej aplikacji, bo było mi żal z dzieci, które wiekszość czasu spędzają z nianią, a tu jeszcze zajęcia edukacyjne im mama organizuje. Przecież te dzieciaki miały 11 miesięcy!!!
      • a-ronka baba z pizzernią 15.07.11, 11:47
        a wymagania jak prawnik z 8 aplikacjamismile
        Pewnie kobieta ma kompleksy i dlatego chce swoje bliźnięta wychować na erudytów i poliglotów. No cóż,jak zwykle aspiracje rodziców=11 godzin z nianią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka