Dodaj do ulubionych

ciasto czekoladowiec.

06.08.11, 18:29

mojej corce sie zachcialo.
ja mam kilka przepisow ale w nich trza kurwa margaryny duzo.
a ja mam pol kostki do sklepu nie pojde bo burza zajebista.
mata jakis przepis?
zeby byl bez margaryny, bez kremu- bo tam kurwa tez trza marg. chyba ze krem macie jakis bez tego .
tylko szybko- aha wujek gugielek mi wyplul kilkaset przepisow wszedzie ta jabana margaryna rzadzibig_grin
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: ciasto czekoladowiec. 06.08.11, 18:39
      zamiast marychy może być masło, tylko wtedy drożej wychodzi...
      • migotka-2 Re: ciasto czekoladowiec. 06.08.11, 19:36
        Jak do przepisu podstawowego np na murzynka margarynę uzupełnisz połową szklanki oleju i kilkoma łyżkami jogurtu lub maślanki to będzie bardzo dobre ciasto. Najlepszy jest jogurt bananowy do ciasta czekoladowego. Potem przekrój i przełóż dżemem np. morelowym albo wiśniowym. A i kakao gorzkie ma być w takich plackach
        • mearuless Re: ciasto czekoladowiec. 06.08.11, 19:44
          migotka ja taka madra jestes to wez mi powiedz.
          czy jak:
          pojemniczek smietany 12% polacze z lyzka maki ziemniaczanej i ugotuje z 4 lyzkami cukru na budyn. a pozniej po wystudzeniu zmiksuje z oselka to wyjdzie mi kurnia krem czy gowno do wywalenia????smile
          • bryanowa-1 Re: ciasto czekoladowiec. 06.08.11, 19:59
            na moje to gówno ci wyjdzie heh e przepraszam ale juz czuje ten smak gotowanej smietankitongue_out

nie masz nutelli w domu czy innego smarowidła?
            • mearuless Re: ciasto czekoladowiec. 06.08.11, 20:15
              a wiesz ze pyszny wyszedl!!!!!!!!!
              tylko zem aromatu dala sporo.
              a smietanka zajebista- krem znaczy sie, taki lekki, pyszny.
              kurwa trza mi to opatentowacbig_grin
              • mearuless Re: ciasto czekoladowiec. 06.08.11, 20:20
                aha! u mnie w domu nie uzywa sie nutelli, masla orzechowego ani innych tluszczopodobnych samrowidel do kanapek. kanapki to u mnie sie je z wedlina, serem i wielka iloscia warzyw.no i jeszcze z jajkami ...w zyciu bym tego nie kupila.
                • agusia79-dwa mea 06.08.11, 20:38
                  a zrób sobie sama nutellę- moja Młoda ją uwielbia- tu masz przepis wypróbowany przeze mnie. Gwarantuję, że będzie wam smakował- a tej kupnej to ja też nie lubię
                  • mearuless Re: mea 06.08.11, 20:43
                    o dzieki. moze sie skusze.
                  • esofik Re: mea 06.08.11, 21:55
                    brzmi smacznie i naturalnie!
                    dodałam do ulubionych smile
          • migotka-2 Re: ciasto czekoladowiec. 06.08.11, 21:43
            Meła jak ci się w gotowaniu śmietana 12 nie zważyła to jesteś miszcz świata! Bo słodka 30 to się nie zważy ino ugotuje ale 12 fiu fiu zdolniacha z Ciebie!
            • mearuless Re: ciasto czekoladowiec. 06.08.11, 21:57
              eee nie zwazyla!
              do zimniego gara ja wlalam, dodalam cukier i make. i podgrzewalam calyt czas napierniczajac trzepaczka.
              dobre to jest. o foty wam pokazac mogiebig_grin
              • bryanowa-1 Re: ciasto czekoladowiec. 07.08.11, 00:19
                u nas w domu takie smarowidła są hehe mąż je jada łyżeczką ,nigdy nie na pieczywie.no tylko smalec swojski jak zrobie to na chlebie zje,pewnie mu głupio go łyzeczka wyjadaćtongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka