opium74 12.09.11, 15:19 Jadę zaraz oglądnąc. Mały, biały, podwórkowy.... cholerka.... nie wiem czy to dobry pomysł Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opium74 Re: brać 3 kota?? 12.09.11, 15:25 jak mnie mąż z domu wyrzuci to przyjade do Ciebie Odpowiedz Link
olinka20 Re: brać 3 kota?? 12.09.11, 15:33 Upchne cie na strychu, koło suszacej sie kiełbasy Odpowiedz Link
schiraz Re: brać 3 kota?? 12.09.11, 17:34 Brać! Co trzy koty to nie dwa Przynajmniej Mamba i Środa będą mieli towarzystwo Ja się też zastanawiam nad trzecim, żeby zrównoważyć siły, dzieci trójka a koty dwa. Odpowiedz Link
opium74 Re: brać 3 kota?? 12.09.11, 18:15 Siedzi w łazience. Tydzień kwarantanny. Swiezb w uszach. Futro się rusza. Zarobaczona. Za tydzień szczepienia. Zjadla od razu porcje suchego. Poszła spać do. .... Kuwety. Zobaczymy co mąż n to chodzące nieszczęście. Odpowiedz Link
opium74 Re: brać 3 kota?? 12.09.11, 18:28 Można powiedzieć ze łatwa ze mnie babka. Chłop ma dziś urodziny. Może da sobie wmówić ze to prezent? Wizyta u weta już załatwiona zanim ja przywiozlam do domu Odpowiedz Link
tysia77 Re: brać 3 kota?? 12.09.11, 19:21 Napewno fajnie mieć trzy koty w domu,sama zstanawiam się nad adopcją trzeciego Odpowiedz Link
opium74 Re: brać 3 kota?? 12.09.11, 20:39 No to oglaszam konkurs. Moje propozycje; Kota DaKota Khalesi Negatyw Odpowiedz Link
czarnaalineczka Re: brać 3 kota?? 12.09.11, 20:54 jako maniaczka martinowska glosuje na khalesi moje inne typy : cocolino koka sniezka amfa jon snow duch kreska Odpowiedz Link
amoreska Re: brać 3 kota?? 12.09.11, 21:10 Mnie biały kot kojarzy się wybitnie z imieniem Sabina (to z takiej starej węgierskiej dobranocki "Fred postrach kotów", tam były takie 2 kocice cała biała - Sabina i cała czarna - Lukrecja; nie wiem czy ktoś kojarzy) Odpowiedz Link
opium74 Re: brać 3 kota?? 13.09.11, 08:32 jest jeszcze opcja Filemon / u nas w domu nigdy nie przywiązywaliśmy wagi do płci zwierzęcia i odmiany imienia / Kota przespała ładnie noc, psikałam ją frontlinem już 2 razy bo całe futro jej się ruszało. Została odrobaczona Świeżbowiec w uszach w ilościach ogromnych - wet wyczyścił i dostałam maść 2 x dziennie przez 10 dni Na razie ma kwarantannę i siedzi sama w łazience. Wet kazał izolować od pozostałych przez tydzień, za tydzień szczepienie i kolejny tydzień kwarantanny. Boi się panleukopemii bo niestety w okolicy jest tego trochę. Zjadła chrupki, popiła wodę, siku zrobiła do kuwety. Na razie jest zmęczona, śpiąca i oszołomiona. Jak zaczynam ja myziac to mruczy jak traktor Nieśmiało zaczepia zabawki Może później wrzuce jakieś zdjęcie Odpowiedz Link
cudko1 nie no to już lekka przesada :D 13.09.11, 08:54 tyle gadacie o tych kotach, że i mi się zaczyna chcieć - a ja nie lubię kotów p.s. no i jak nic kazali by mi się z domu wyprowadzić Odpowiedz Link
prigi Re: brać 3 kota?? 13.09.11, 08:59 kota zazdroszczę a jak zareagował mąż na prezent? Odpowiedz Link
opium74 Re: brać 3 kota?? 13.09.11, 09:29 Powiedziałam że zawsze możemy odchowac, wyleczyć i szukac jej domu.... mąż popatrzył jak na wariatkę i powiedział "Chciałabys oddac NASZEGo kota?" Odpowiedz Link
prigi Re: brać 3 kota?? 13.09.11, 09:51 Boże, jaka kochana bida a pozostałe swoją postawą pokazują, że u was im naprawdę dobrze. wszystkie są piękne, a męża pod tym względem zazdroszczę, ech. mój niereformowalny, niestety Odpowiedz Link
olinka20 Re: brać 3 kota?? 13.09.11, 09:57 Ale chuda bida. Piekne masz koty, naprawde! Swoja drogą za te koty wreszcie modelacja nas zbanuje Odpowiedz Link
mariolka55 Re: brać 3 kota?? 13.09.11, 09:03 ja marzę o 3-cim ale mąż sie nie zgadza sama nie wiem czy to nałóg już??? Odpowiedz Link
opium74 Re: brać 3 kota?? 13.09.11, 13:44 Mojemu obiecałam że to juz ostatni KOT. W listopadzie mamy przywieźć jeszcze psa. Marzy mi się jaszczurka i akwarium..... i własny koń w pobliskiej stajni.... on mnie MUSI kochać Odpowiedz Link