Dodaj do ulubionych

Witamy ponownie FAP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:48
Jak w temacie, witamy ponownie FAP i mamy nadzieje - ze nauka jaka dostali w pierwszym okresie dzialalnosci nie pojdzie w las.
Obserwuj wątek
    • Gość: LELe Re: Witamy ponownie FAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:21
      Widziałem jak dziś startował ich samolot. Piękna maszyna:D
    • untochables Re: Witamy ponownie FAP 22.12.06, 20:30
      pytanie - czy ktoś będzie chciał latać tymi liniami
      pewnie w końcu jakieś biura zrobią to ze względu na cene
      ale niesmak pozostaje
      ja ich upadku doświadczyłem na własnej skórze
      • Gość: Ja Re: Witamy ponownie FAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:59
        Nie obawiaj się. Dzisiejszy, pierwszy lot po wznowieniu działalności lotniczej
        odbył się przy komplecie pasażerów- 220 osób. Teraz dopiero będą mieli
        obłożenie... Przecież udziałowcami są największe polskie biura podróży. A i
        kapitał wzrósł znacznie z 12 do 40 milionów PLN.
        Nie wiem jak doświadczyłeś ich ZAWIESZENIA LOTÓW
        • Gość: jacek najlepszy okres dziallnosci Fischera to byla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 08:59
          jak podnajmowal centrala - przynajmniej bylo dosc miejsca na nogi

przy tym kapitale - za rok kolejna wtopa
    • Gość: jacek ci ludzie pobireali nauki na koszt podatnikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 08:57
      w kilku kolejnych firmach, ktore doprowadzali do strat - i ktore maja status
      zombie - jak ppl lot i airpomylka

nadal sie beda uczyc na prozno
      • Gość: majahi Re: ci ludzie pobireali nauki na koszt podatnikow IP: *.interpc.pl 24.12.06, 10:30
        PPL LOT?? Czlowieku, schowaj się.
        Najlepszym okresem działalnosci firmy byl okres przed wykupieniem ich przez TV
        Podróże. I miejmy nadzieję, że teraz tez bedzie im tak dobrze szlo.
        • Gość: melka Re: ci ludzie pobireali nauki na koszt podatnikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 12:22
          Podróże TV "kupiły" ich po to, żeby wypompować kasę z tej tak dobrze
          prosperującej firmy. Jak to przetrwali, to już może być tylko lepiej.
        • Gość: jacek co za puryzm !!! godny lepszej sprawy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 15:54
          ppl i pll - obie sa firmami panstwowymi, monopolistami utrzymywanymi z naszych
          podatkow

osoby sprawujace funkcje kierownicze przechodzily z jednej do drugiej

ale coz purysci zawsze zauwaza roznice ppl pll( w odroznieniu od mojej
          klawiatury)

czy przed czy po - fap mial zbyt maly kapital i zbyt prosty model bizensowy by
          przetrwac

czartery to wcale nie jest latwy kawalek chleba - czego nie rozumiala ani wea,
          ani airpomylka ani fap

• Gość: :) Re: co za puryzm !!! godny lepszej sprawy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 17:40
            Zrozum Jacku, że FAP świetnie funkcjonował i przynosił duże zyski
            przed "przejęciem" ich przez PodróżeTV. Oni wypompowali kasę z firmy i
            doprowadzili do bardzo nieciekawej sytuacji. Na szczęście wszystko wraca do
            normy.
            • Gość: GOŚĆ Re: co za puryzm !!! godny lepszej sprawy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 20:16
              CIEKAWE CZY ODPOWIEDZĄ ZA TO? TO BYŁO ZAGRANIE W TYPOWO POLSKIM STYLU. JAK
              WIDAĆ FINAŁ BYŁ BARDZIEJ W AMERYKAŃSKIM A NIE POLSKIM STYLU, I CAŁE SZCZĘŚCIE.
          • Gość: Gun Re: co za puryzm !!! godny lepszej sprawy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 12:16
            Jacek - wybitny specjalista od lotnictwa i modelowania biznesowego, zna się na
            zrządzaniu i sprzedaży w firmach lotniczych. Zna się bo mieszka na warszawskich
            Włochach, widzi i słyszy startujące oraz lądujące samolotach - jak oczywiście
            wypuszczą go z domu bez klamek i uwolnią z kaftana. Jacusiu - pora zapaść w sen
            zimowy przy pomocy czerwonych pigułek - lecz się dalej ale zanim zaśniez snem
            zmęczonego psiaka, podaj szczegóły w jaki sposób podatnicy dokładają do PPL i
            dokładali do Air Polonii - i staraj się czubku podawać prawidłowe nazwy firm i
            nie obrażac ludzi. A tak a propos - czy rozliczyłeś się z kasy wydanej przez
            fundację?

Gun Ganowicz
            • Gość: tom Re: co za puryzm !!! godny lepszej sprawy ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.06, 12:30
              Dobrze, że znowu latają....znowu bedzie się z czego śmiać.Cieniasy....
              • Gość: :) Re: co za puryzm !!! godny lepszej sprawy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:34
                Kolego - prosze (dla twojego dobra!) pomysl zanim napiszesz!!! Ty wiesz jak
                szybko mozna zrobic z siebie idiote.
                Czy mi sie wydaje, czy cale zycie wagarowales??? A moze kolejny z ciebie
                hodowca zieleniny? Myslisz, ze jestes GOSC - zajrzyj w spodnie, moze znajdziesz
                rozum ;)! mam prosbe, daj mi namiary na siebie: gdy bedzie mi smutno odezwe sie
                do ciebie i swiat znow stanie sie wesoly!!!
                w ktorym zoo sie chowales :)))))))??????
              • Gość: :) Prosba do kolegi !!!!!!! IP: *.u.mcnet.pl 27.12.06, 11:23
                Hej człowieczku małej wiary ; pls. napisz cos jeszcze od siebie...
                ... tak bardzo chce ci jeszcze dokopac!!!!!

• Gość: :) Re: Prosba do kolegi !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 15:15
                  Tak jak już powiedziałem. Sukces Fischera boli innych. Myślą sobie, jak to się
                  mogło stać, że wszyscy tak po nich jechali, okradziono ich i zabrano
                  samoloty.. A ONI ZNOWU LATAJĄ!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka