Gość: Gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:48 Jak w temacie, witamy ponownie FAP i mamy nadzieje - ze nauka jaka dostali w pierwszym okresie dzialalnosci nie pojdzie w las. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LELe Re: Witamy ponownie FAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:21 Widziałem jak dziś startował ich samolot. Piękna maszyna:D Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Witamy ponownie FAP 22.12.06, 20:30 pytanie - czy ktoś będzie chciał latać tymi liniami pewnie w końcu jakieś biura zrobią to ze względu na cene ale niesmak pozostaje ja ich upadku doświadczyłem na własnej skórze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Witamy ponownie FAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:59 Nie obawiaj się. Dzisiejszy, pierwszy lot po wznowieniu działalności lotniczej odbył się przy komplecie pasażerów- 220 osób. Teraz dopiero będą mieli obłożenie... Przecież udziałowcami są największe polskie biura podróży. A i kapitał wzrósł znacznie z 12 do 40 milionów PLN. Nie wiem jak doświadczyłeś ich ZAWIESZENIA LOTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek najlepszy okres dziallnosci Fischera to byla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 08:59 jak podnajmowal centrala - przynajmniej bylo dosc miejsca na nogi przy tym kapitale - za rok kolejna wtopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek ci ludzie pobireali nauki na koszt podatnikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 08:57 w kilku kolejnych firmach, ktore doprowadzali do strat - i ktore maja status zombie - jak ppl lot i airpomylka nadal sie beda uczyc na prozno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majahi Re: ci ludzie pobireali nauki na koszt podatnikow IP: *.interpc.pl 24.12.06, 10:30 PPL LOT?? Czlowieku, schowaj się. Najlepszym okresem działalnosci firmy byl okres przed wykupieniem ich przez TV Podróże. I miejmy nadzieję, że teraz tez bedzie im tak dobrze szlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melka Re: ci ludzie pobireali nauki na koszt podatnikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 12:22 Podróże TV "kupiły" ich po to, żeby wypompować kasę z tej tak dobrze prosperującej firmy. Jak to przetrwali, to już może być tylko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek co za puryzm !!! godny lepszej sprawy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 15:54 ppl i pll - obie sa firmami panstwowymi, monopolistami utrzymywanymi z naszych podatkow osoby sprawujace funkcje kierownicze przechodzily z jednej do drugiej ale coz purysci zawsze zauwaza roznice ppl pll( w odroznieniu od mojej klawiatury) czy przed czy po - fap mial zbyt maly kapital i zbyt prosty model bizensowy by przetrwac czartery to wcale nie jest latwy kawalek chleba - czego nie rozumiala ani wea, ani airpomylka ani fap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: co za puryzm !!! godny lepszej sprawy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 17:40 Zrozum Jacku, że FAP świetnie funkcjonował i przynosił duże zyski przed "przejęciem" ich przez PodróżeTV. Oni wypompowali kasę z firmy i doprowadzili do bardzo nieciekawej sytuacji. Na szczęście wszystko wraca do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: co za puryzm !!! godny lepszej sprawy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 20:16 CIEKAWE CZY ODPOWIEDZĄ ZA TO? TO BYŁO ZAGRANIE W TYPOWO POLSKIM STYLU. JAK WIDAĆ FINAŁ BYŁ BARDZIEJ W AMERYKAŃSKIM A NIE POLSKIM STYLU, I CAŁE SZCZĘŚCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gun Re: co za puryzm !!! godny lepszej sprawy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 12:16 Jacek - wybitny specjalista od lotnictwa i modelowania biznesowego, zna się na zrządzaniu i sprzedaży w firmach lotniczych. Zna się bo mieszka na warszawskich Włochach, widzi i słyszy startujące oraz lądujące samolotach - jak oczywiście wypuszczą go z domu bez klamek i uwolnią z kaftana. Jacusiu - pora zapaść w sen zimowy przy pomocy czerwonych pigułek - lecz się dalej ale zanim zaśniez snem zmęczonego psiaka, podaj szczegóły w jaki sposób podatnicy dokładają do PPL i dokładali do Air Polonii - i staraj się czubku podawać prawidłowe nazwy firm i nie obrażac ludzi. A tak a propos - czy rozliczyłeś się z kasy wydanej przez fundację? Gun Ganowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: co za puryzm !!! godny lepszej sprawy ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.06, 12:30 Dobrze, że znowu latają....znowu bedzie się z czego śmiać.Cieniasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: co za puryzm !!! godny lepszej sprawy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:34 Kolego - prosze (dla twojego dobra!) pomysl zanim napiszesz!!! Ty wiesz jak szybko mozna zrobic z siebie idiote. Czy mi sie wydaje, czy cale zycie wagarowales??? A moze kolejny z ciebie hodowca zieleniny? Myslisz, ze jestes GOSC - zajrzyj w spodnie, moze znajdziesz rozum ;)! mam prosbe, daj mi namiary na siebie: gdy bedzie mi smutno odezwe sie do ciebie i swiat znow stanie sie wesoly!!! w ktorym zoo sie chowales :)))))))?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Prosba do kolegi !!!!!!! IP: *.u.mcnet.pl 27.12.06, 11:23 Hej człowieczku małej wiary ; pls. napisz cos jeszcze od siebie... ... tak bardzo chce ci jeszcze dokopac!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Prosba do kolegi !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 15:15 Tak jak już powiedziałem. Sukces Fischera boli innych. Myślą sobie, jak to się mogło stać, że wszyscy tak po nich jechali, okradziono ich i zabrano samoloty.. A ONI ZNOWU LATAJĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś